Oδικές εκδρομές: Ελλάδα

ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ

ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΤΣΑΓΚΑΡΑ∆Α - ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ - ΜΗΛΙΕΣ – ΒΥΖΙΤΣΑ

Aπό 109.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

1η ηµέρα : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ (235χλµ.) Αναχώρηση από το γραφείο µας στις 08.00. Άφιξη στο Πήλιο, πρώτη στάση στην όµορφη Πορταριά και συνεχίζουµε για Μακρυνίτσα, το µπαλκόνι του Βόλου, µε την υπέροχη θέα στον Παγασητικό και τα Πηλιορίτικα σπίτια, περίπατος στα καλντερίµια και στην όµορφη πλατεία µε την πανοραµική θέα του Βόλου. Στάση στα Χάνια µε τα θαυµάσια κτίρια και τις γραφικές ταβέρνες όπου θα γευµατίσουµε προαιρετικά. Συνεχίζουµε για την πόλη του Βόλου όπου και το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευµα περίπατος στην όµορφη πόλη του Βόλου. Το βράδυ προαιρετικό δείπνο στα γραφικά ταβερνάκια. ∆ιαν/ση.

2η ηµέρα : ΒΟΛΟΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑ∆Α - ΚΥΣΣΟΣ - ΖΑΓΟΡΑ (125χλµ.) Πρωινό και αναχώρηση για την Τσαγκαράδα, χωριό πνιγµένο στα πλατάνια µε όµορφες πλακόστρωτες πλατείες όπου θα κάνουµε στάση για καφέ. Συνεχίζουµε για τον Κυσσό όπου θα επισκεφθούµε την εκκλησία της Αγ.Μαύρας η οποία είναι η σπουδαιότερη βασιλική του Πηλίου. Τέλος άφιξη στη Ζαγορά το µεγαλύτερο χωριό του Πηλίου όπου θα επισκεφθούµε το Ελληνοσχολείο, σχολείο των Ρήγα Φεραίου και του Άνθιµου Γαζή, την εκκλησία της Αγ. Κυριακής, την βιβλιοθήκη και την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και για προαιρετικό γεύµα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση και το βράδυ προαιρετικό ρεβεγιόν. ∆ιαν/ση.

3η ηµέρα : ΒΟΛΟΣ - ΑΦΥΣΣΟΣ - ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ - ΤΡΙΚΕΡΙ (160χλµ.) Πρωινό και αναχωρούµε για να γνωρίσουµε το Νότιο Πήλιο. Στην καταπράσινη, ανθοστόλιστη µε ήρεµα νερά Άφυσσο θα πιούµε το καφεδάκι µας και θα δροσιστούµε από το νερό που αναβλύζει από την πηγή που ήπιαν κατά την παράδοση οι Αργοναύτες. Περνώντας από το Κεφαλοχώρι του Νοτίου Πηλίου την Αργαλαστή µε το εξαιρετικό δείγµα αρχιτεκτονικής των αρχών του αιώνα µας το καµπαναριό ρολόι της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων φτάνουµε στη Μηλίνα. Απέναντι από το νησάκι Άλατος ένας µικρός παράδεισος. Μια πανδαισία χρωµάτων σ ένα παράξενο ανακάτεµα. Τελευταίος σταθµός µας για σήµερα το Τρίκερι. Ένα δείγµα της πολυµορφίας του Πηλίου, µε όλα τα χαρακτηριστικά ενός νησιώτικου οικισµού. Χρόνος για µια περιήγηση και φαγητό εξ ιδίων. Επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο µας. ∆ιαν/ση.

4η µέρα : ΒΟΛΟΣ - ΜΗΛΙΕΣ – ΒΥΖΙΤΣΑ - ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (265χλµ.) Πρωινό και µετά από µία όµορφη διαδροµή φτάνουµε στις Μηλιές από τα γραφικότερα χωριά του Πηλίου και πατρίδα του Άνθιµου Γαζή, εδώ ιδιαίτερα αξιόλογος είναι ο σιδηροδροµικός σταθµός όπου κατέληγε το φηµισµένο τρενάκι του Πηλίου το οποίο ξεκίνησε πριν 100 χρόνια σχεδιασµένο από τον Εβαρίστο ντε Κίρικο, σταµάτησε το 1973 και από το 1996 µέχρι σήµερα κάνει τη διαδροµή Άνω Λεχόνια - Μηλιές. Επίσης θα επισκεφθούµε την εκκλησία των Παµµεγιστών Ταξιάρχων η οποία χτίστηκε το 1741 και είναι η µοναδική εκκλησία της Ελλάδος µε την καλύτερη ακουστική όπου θα δούµε και τις υπέροχες µεταβυζαντινές αγιογραφίες και το επιχρυσωµένο τέµπλο. Στάση για καφέ στη κοντινή Βυζίτσα, η οποία έχει χαρακτηρισθεί διατηρητέος οικισµός, χάρη στους πανέµορφους πύργους Πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής και τα ωραία αρχοντικά. Τέλος άφιξη στα Καλά Νερά όπου θα γευµατίσουµε προαιρετικά .στις παραλιακές ταβέρνες. Και η επιστροφή µας αρχίζει. Με διάφορες στάσεις για καφέ – ξεκούραση φτάνουµε στη Θεσσαλονίκη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Στην 3ηµερη εκδροµή δεν δεν πραγµατοποιείται το πρόγραµµα της 2ης ηµέρας. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. Την διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο. ∆ιατροφή. Τις ξεναγήσεις-περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα. Αρχηγό-συνοδό του γραφείου µας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ΦΠΑ ∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύµατα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ EYBOIAΣ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ EYBOIAΣ
  Tιμή: 129.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
  Tιμή: 249.00 €
   

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ
  Tιμή: 109.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΑΜΙΑ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΑΜΙΑ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
  Tιμή: 119.00 €
   

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  Tιμή: 175.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΕΒΕΖA

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΕΒΕΖA
  Tιμή: 149.00 €
   

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
  Tιμή: 229.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ
  Tιμή: 149.00 €
   

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
  Tιμή: 129.00 €

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
  Tιμή: 129.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ