Αεροπορικές:

Ντουμπρόβνικ - Μόσταρ Μαυροβούνιο 6 ημέρες, με απευθείας πτήσεις για Ντουμπρόβνικ

Τρέμπινιε, Κότορ, Μπούτβα, Άγιος Στέφανος, Σπλιτ, Τρογκίρ

6 ημέρες Αναχωρήσεις: 04/08

Aπό 290.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Κωδικός: 6 ημέρες Αναχωρήσεις: 04/08

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (Ξενάγηση στην παλιά πόλη) - ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ (33 χλμ.) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ντουμπρόβνικ. Πρώτη γνωριμία με τη μεσαιωνική πόλη του Ντουμπρόβνικ η οποία χτυπήθηκε ανηλεώς από Σέρβους και Μαυροβούνιους το 1991, σήμερα όμως δεν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το σύμπλεγμα από ρωμαϊκά, μεσαιωνικά και αναγεννησιακά στοιχεία, ηλικίας 1300 ετών, είχε υποστεί ζημιές στο 68% των κτιρίων του. Το ιστορικό τμήμα του (προστατευόμενο από την Unesco) είναι μια οχυρωμένη πόλη μήκους δυόμισι χιλιομέτρων. Κυριολεκτικά πετάς πάνω από την παλαιά πόλη, πανύψηλα πέτρινα κτίρια με παράθυρα- πολεμίστρες και μικροσκοπικές «κρεμαστές» αυλές, εκκλησιές, παλάτια, κρήνες. Στη μέση βρίσκεται μια πλακόστρωτη πλατεία που οδηγεί από το φραγκισκανικό μοναστήρι στη δυτική πλευρά (το φαρμακείο του λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1391!) στον πύργο του ρολογιού στην άλλη άκρη, όπου βρίσκονται το παλάτι του κυβερνήτη (1441) και η εκκλησία του προστάτη της πόλης, Αγίου Vlaho. Η πλατεία είναι μονίμως γεμάτη τουρίστες. Ελεύθερος χρόνος στην διάθεση σας. Περιπλανηθείτε στα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης, ανακαλύψτε κρυμμένες γωνιές και απολαύστε το ποτό σας. Προτείνουμε μια βόλτα (με εισιτήριο) πάνω στα τείχη, με θαυμάσια θέα προς κάθε μεριά της πόλης. Στη συνέχεια απολαυστε μια προαιρετική κρουαζιέρα σε ένα από τα καταπράσινα νησιά του Ντουμπρόβνικ. Επιλέξτε το πευκόφυτο νησί Lokrum όπου ναυάγησε -σύμφωνα πάντα με τη τοπική παράδοση- ο βασιλιάς της Αγγλίας Ριχάρδος Α’ ο Λεοντόκαρδος, αλλά σώθηκε ως εκ θαύματος. Έπειτα αναχωρούμε για το Τρέμπινιε. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας . Δείπνο . Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ ΚΟΤΟΡ (80 χλμ.) – ΜΠΟΥΤΒΑ (25 χλμ.) – ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (10 χλμ.) – ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ (90 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για εκδρομή στο Μαυροβούνιο. Διασχίζοντας την κοιλάδα Κονάβλε φτάνουμε στο μοναδικό Μεσογειακό φιόρδ, στον κόλπο του Κότορ. Σύντομη στάση στο Perast για να θαυμάσουμε την θέα του κόλπου και των δύο μικρών νησιών με τις εκκλησίες τους. Συνεχίζουμε για το Κότορ όπου θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη, κτισμένη στους πρόποδες απότομων λόφων, περιτριγυρισμένη από τείχη 4,5 χιλιομέτρων τα οποία χρονολογούνται από τον 15ο αιώνα, με πολλές εκκλησίες και παλιά αριστοκρατικά σπίτια. Αναχώρηση για επίσκεψη στο φημισμένο καλοκαιρινό θέρετρο Μπούτβα – τέλεια ανακαινισμένη μεσαιωνική πόλη, που περιβάλλεται από υπέροχες αμμουδερές παραλίες.-όπως επίσης και στο γραφικό Σβέτι Στέφαν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΜΟΣΤΑΡ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΑΡΙ ΜΟΣΤ - ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ UNESCO. ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ - ΜΟΣΤΑΡ (115 χλμ.) – ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ (115 χλμ.) Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Μόσταρ, την πέμπτη σε μέγεθος πόλη της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στις όχθες του ποταμού Νερέτβα. Το όνομα της πόλης οφείλεται στο κεντρικό αξιοθέατο της πόλης, τη γέφυρα Στάρι Μοστ (Παλαιά Γέφυρα), που είχε χτιστεί επί οθωμανικής κυριαρχίας, καταστράφηκε στον πόλεμο της Βοσνίας από τους Κροάτες και ξαναχτίστηκε με βάση το αρχικό σχέδιο το 2004. Από το 2005 η γέφυρα αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: EΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΔΑΝΤΕΛωΤΕΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΠΛΙΤ & ΤΟ ΜΕΣΑΙωΝΙΚΟ ΤΡΟΓΚΙΡ - ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ – ΣΠΛΙΤ (225 χλμ.) – ΤΡΟΓΚΙΡ (30 χλμ.) – ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ (260 χλμ.) Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Για τη σημερινή ημέρα σας προτείνουμε μια εκδρομή για το Σπλιτ, την μεγαλύτερη πόλη της Δαλματίας. Περνώντας πάνω από την φαντασμαγορική γέφυρα Τούτζμαν και κινούμενοι παράλληλα με την μαγευτική ακτογραμμή, φθάνουμε στην πόλη του Σπλιτ. Περιήγηση της μεσαιωνικής πόλης όπου θα επισκεφθούμε το ανάκτορο του αυτοκράτορα Διοκλητιανού και το Αρχαιολογικό Μουσείο, με αρχαιότητες απο την ρωμαϊκή περίοδο της πόλης. Χρόνος ελεύθερος στην ονομαστή Ρίβα (προκυμαία) για φαγητό. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την γειτονική νησίδα-πόλη του μεσαιωνικού Τρογκίρ, που έχει χαρακτηριστεί απο την UNESCO μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Το τουριστικό Τρογκίρ ενώνεται με την ξηρά με μια ωραία γέφυρα, θεωρείται πνευματικό κέντρο της Δαλματίας και ένας δημοφιλής παραθεριστικός προορισμός με άριστη τουριστική υποδομή. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.5n ημέρα: ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ - ΝΗΣΙ ΚΟΡΤΣΟΥΛΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ (175 χλμ.) - ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ (175 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στο νησί της Κόρτσουλα. Διασχίζοντας την καταπράσινη χερσόνησο Πέλιασετς, φτάνουμε στο χωριό Όρεμπιτς, από όπου θα πάρουμε το καραβάκι μας για να βρεθούμε στην Κόρτσουλα, τη γενέτειρα του Μάρκο Πόλο. Θα επισκεφθούμε την πλατεία του Αγίου Μάρκου, τον επιβλητικό καθεδρικό ναό του Αγίου Μάρκου, καθώς και το σπίτι μουσείο του Μάρκο Πόλο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο.

6n ημέρα: ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για το Ντουμπρόβνικ. Εδώ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε τις τελευταίες μας βόλτες στην όμορφη μεσαιωνική πόλη και να κάνουμε τις τελευταίες αγορές αναμνηστικών. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ντουμπρόβνικ για την πτήση της επιστροφής μας.

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια σύμφωνα με τις πτήσεις που αναγράφονται στον τιμοκατάλογο. • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. • Ημιδιατροφή καθημερινά. • Μετακινήσεις με λεωφορείο πολυτελείας. • Ξεναγήσεις-Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας. • Φ.Π.Α. • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης. • Μια αποσκευή βάρους 20kg ανά άτομο. • Μία χειραποσκευή βάρους 5kg ανά άτομο.

Δεν περιλαμβάνονται: • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται. • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων. • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων. • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημείωση: • Οι ξεναγήσεις,περιηγήσεις,εκδρομές είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

  Αγία Πετρούπολη  4 & 5 ημέρες Λευκές Νύχτες ‐ Καλοκαίρι & Σεπτέμβριος 2017

  Αγία Πετρούπολη  4 & 5 ημέρες Λευκές Νύχτες ‐ Καλοκαίρι & Σεπτέμβριος 2017
  Tιμή: 895.00 €

  Ακτή Αμάλφι - Κάπρι – Bella Νάπολη 6 ημέρες
  Με απευθείας πτήσεις για Νάπολη, επιστροφή από Μπάρι

  Ακτή Αμάλφι - Κάπρι – Bella Νάπολη 6 ημέρες <br>Με απευθείας πτήσεις για Νάπολη, επιστροφή από Μπάρι
  Tιμή: 565.00 €
   

  Ακτή Αμάλφι - Κάπρι - Απουλία απευθείας για Νάπολη, επιστροφή από Μπάρι

  Ακτή Αμάλφι - Κάπρι - Απουλία απευθείας για Νάπολη, επιστροφή από Μπάρι
  Tιμή: 570.00 €

  Ακτή Αμάλφι - Κάπρι - Απουλια 
  Με απευθείας πτήσεις για Νάπολη, επιστροφή από Μπάρι

  Ακτή Αμάλφι - Κάπρι - Απουλια <br>Με απευθείας πτήσεις για Νάπολη, επιστροφή από Μπάρι
  Tιμή: 495.00 €
   

  Ακτή Αμάλφι - Κάπρι - Νάπολη απευθείας για Νάπολη

  Ακτή Αμάλφι - Κάπρι - Νάπολη απευθείας για Νάπολη
  Tιμή: 560.00 €

  Βαρκελώνη 6 ημέρες με απευθείας πτήσεις για Βαρκελώνη

  Βαρκελώνη 6 ημέρες με απευθείας πτήσεις για Βαρκελώνη
  Tιμή: 375.00 €
   

  Βαρκελώνη 8 ημέρες Με απευθείας πτήσεις για Βαρκελώνη

  Βαρκελώνη 8 ημέρες Με απευθείας πτήσεις για Βαρκελώνη
  Tιμή: 375.00 €

  Κλασική Ισπανία 6 ημέρες με απευθείας πτήσεις για Βαρκελώνη

  Κλασική Ισπανία 6 ημέρες με απευθείας πτήσεις για Βαρκελώνη
  Tιμή: 495.00 €
   

  Κλασική Ισπανία 6 μέρες

  Κλασική Ισπανία 6 μέρες
  Tιμή: 549.00 €

  Κλασική Ισπανία 7 μέρες

  Κλασική Ισπανία 7 μέρες
  Tιμή: 585.00 €

ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ