ΕΛΛΑΔΑ: Αεροπορικές εκδρομές

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 8, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

Σηµείωση: Στο 6ήµερο πρόγραµµα παραλείπεται η 7η και 8η µέρα

8, 6 ημέρες Αναχωρήσεις: 9/7, 16/7, 23/7, 20/8, 27/8, 3/9, 10/9, 17/9, 30/7, 6/8, 13/8

Aπό 480.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Κωδικός: 8, 6 ημέρες Αναχωρήσεις: 9/7, 16/7, 23/7, 20/8, 27/8, 3/9, 10/9, 17/9, 30/7, 6/8, 13/8

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Μακεδονία» και αναχώρηση µε απευθείας πτήση για Ηράκλειο. Άφιξη στην όµορφη Κρήτη, µεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωµάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. ∆είπνο - διανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΝΩΣΟΣ – ΟΡΟΠΕ∆ΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Πρωινό και ξενάγηση στην Κνωσό, την µεγαλύτερη και πλουσιότερη πόλη της Μινωικής Κρήτης, ιδρύθηκε από τον µυθικό Μίνωα και έγινε το κέντρο του λαµπρού Μινωικού πολιτισµού. Το 1910 περίπου ο Άγγλος Εβανς απεκάλυψε τεράστιο συγκρότηµα ερειπίων της πόλης, που περιλαµβάνει ανάκτορα, αποθήκες, οικίες, τάφους, ναούς µε έξοχες τοιχογραφίες αγγεία και ποικίλα ευρήµατα. Στη συνέχεια περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης του Ηρακλείου. Στην πλατεία Ελευθερίας δεσπόζουν το άγαλµα του Ελ. Βενιζέλου και η προτοµή του Καζαντζάκη, θα δούµε την παλιά Ενετική Κρήνη του Μοροζίνη µε τα λιοντάρια, το ναό του Αγίου Τίτου (µαθητής του Αποστόλου Παύλου), το µητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά και την Ενετική Λότζια. Συνεχίζουµε για να γνωρίσουµε την ορεινή Κρήτη και το οροπέδιο του Λασιθίου, θα περάσουµε από τη Μονή της Παναγιάς Αλυσοδεµένης µε τα πολλά θαύµατα. Στη συνέχεια περιήγηση στο ψηλότερο σηµείο του Οροπεδίου. Στάση για προαιρετικό γεύµα .Επιστροφή στο ξενοδοχείο , δείπνο. Προαιρετική διασκέδαση στις Γούβες µε ζωντανή µουσική .∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΜΟΝΗ ΑΡΚΑ∆ΙΟΥ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΑΝΙΑ Πρωινό και αναχώρηση προς την Μονή Αρκαδίου, περιήγηση της Μονής. Συνεχίζουµε για Ρέθυµνο µε το Ενετικό φρούριο Φορτέζα στο λιµάνι όπου θα έχετε χρόνο για βόλτα στα γραφικά στενά και για καφέ. Αναχώρηση για Χανιά, επίσκεψη στους τάφους των Βενιζέλων και άφιξη στην γραφική πόλη για περιήγηση στο παλιό βενετσιάνικο λιµάνι και τα όµορφα σοκάκια, ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο - διανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΦΑΙΣΤΟΣ - ΓΟΡΤΙΝΑ - ΜΑΤΑΛΑ µπάνιο - ΚΑΛΥΒΙΑΝΗ - ΑΝΩΠΟΛΗ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ 
Πρωινό και αναχώρηση για την Φαιστό, διανύουµε το κάθετο τµήµα της Κρήτης και το πιο εύφορο (σταφύλια, κρασί, σταφίδα) και τον µεγαλύτερο κάµπο Μεσαρά. Περνάµε από το χωριό Άγιοι ∆έκα, όπου µαρτύρησαν δέκα χριστιανοί και στάση στην Παναγία Καλυβιανή (µοναστήρι µε κοινωνικό έργο). Μέσω Γόρτυνας άφιξη στην Φαιστό, την δεύτερη πόλη της Μινωικής εποχής και πρωτεύουσα του κράτους του Ραδάµανθου (αδελφού του Μίνωα) και επίσκεψη στις αρχαιότητες. Στη συνέχεια αναχώρηση για τις µαγευτικές αµµουδιές µε τις Σπηλιές στα Μάταλα. Χρόνος ελεύθερος για µπάνιο και προαιρετικό γεύµα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. ∆είπνο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στην Ανώπολη για Ελληνοκρητικό γλέντι - σόου µε 22 χορευτές (καλλιτέχνες). ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ µπάνιο – ΠΛΑΚΑ ΕΛΟΥΝΤΑΣ - ΝΗΣΙ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πρωινό και αναχώρηση για την Ιεράπετρα, χτισµένη στην Αρχαία Ιεράπυτνα, µε τα πολλά θερµοκήπια γνωριµία µε την πόλη και ελεύθερος χρόνος για µπάνιο και καφέ. Αναχώρηση για την όµορφη Ελούντα, άφιξη στην γραφική Πλάκα ελεύθερος χρόνος για προαιρετική επίσκεψη µε καραβάκι απέναντι στο Νησί Σπιναλόγκα (το νησί των λεπρών), χρόνος για γεύµα εξ ιδίων. Συνεχίζουµε για τον Άγιο Νικόλαο γνωριµία µε την πόλη και χρόνος ελεύθερος για καφέ στην Βουλισµένη Λίµνη που είναι περιτριγυρισµένη από εστιατόρια, καφετερίες και τουριστικά καταστήµατα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆είπνο - διανυκτέρευση .

6η ηµέρα: ΦΟ∆ΕΛΕ - ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ Πρωινό και αναχώρηση προς Φόδελε το χωριό που γεννήθηκε ο ∆οµίνικος Θεοτοκόπουλος «Εl Greco» αναχώρηση για την παραλία της Αγίας Πελαγίας όπου θα έχουµε χρόνο για µπάνιο και καφέ και γεύµα εξ ιδίων .Επιστροφή στο ξενοδοχείο ∆είπνο, διανυκτέρευση.

7η ηµέρα: ΕΝΥ∆ΡΕΙΟ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ - WATER CITY Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στο γνωστό Ενυδρείο της Κρήτης, ένα από τα µεγαλύτερα στα Βαλκάνια. Συνεχίζουµε για Κοκκίνη Χάνι όπου θα επισκεφτούµε το καινούργιο εµπορικό κέντρο µε παραδοσιακά κρητικά προϊόντα ,ελεύθερος χρόνος για αγορές, µπάνιο και καφέ. Στη συνέχεια αναχώρηση για το θεµατικό υδάτινο πάρκο (δωρεάν είσοδο)που βρίσκεται στην Άνω πόλη και υπόσχεται µια συναρπαστική εµπειρία δίνοντας την ευκαιρία σε µικρούς και µεγάλους να απολαύσουν διακοπές γεµάτες παιχνίδι ήλιο και διασκέδαση και την αδρεναλίνη στα ύψη .Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και στη συνέχεια αποχαιρετιστήριο γλέντι µε ζωντανή µουσική υπό στους ήχους τις κιθάρας. ∆ιανυκτέρευση.

8η ηµέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στην Αµµουδάρα Ηρακλείου για καφε και αναχώρηση για αεροδρόµιο του Ηρακλείου «Καζαντζάκης». Αναχώρηση µε απευθείας πτήση επιστροφής για την πόλη µας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: -Αεροπορικά εισιτήρια Θεσ/νίκη – Ηράκλειο – Θεσ/νίκη. -∆ιανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται στον τιµοκατάλογο.-Ηµιδιατροφή -Τις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. - Αρχηγός – συνοδός του γραφείου µας. -Επίσηµος τοπικός ξεναγός. -Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. -Φ.Π.Α.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Φόροι αεροδροµίου. Ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα σαν προαιρετικό, καραβάκια, είσοδοι µουσείων και νυχτερινών κέντρων.

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  ΜΥΤΙΛΗΝΗ 4,5 ηµέρες

  ΜΥΤΙΛΗΝΗ 4,5 ηµέρες
  Tιμή: 359.00 €

  ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 8, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

  ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 8, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ
  Tιμή: 480.00 €
   

  ΡΟ∆ΟΣ 6 ηµέρες

  ΡΟ∆ΟΣ 6 ηµέρες
  Tιμή: 409.00 €

  ΧΙΟΣ 5, 6 ηµέρες

  ΧΙΟΣ 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 379.00 €

ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ