ΕΛΛΑΔΑ: Αεροπορικές εκδρομές

ΧΙΟΣ 5, 6 ηµέρες

5, 6 ημέρες Αναχωρήσεις: 12/7, 19/7, 26/7, 23/8, 30/8, 6/9 2/8, 9/8, 16/8

Aπό 379.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Κωδικός: 5, 6 ημέρες Αναχωρήσεις: 12/7, 19/7, 26/7, 23/8, 30/8, 6/9 2/8, 9/8, 16/8

1η ηµέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΧΙΟΣ – ΑΓ. ΜΑΡΚΕΛΛΑ Συγκέντρωση στo αεροδρόµιο και αναχώρηση για Χίο. Άφιξη και ξεκινάµε την περιήγηση µας περνώντας τη Βολισσό γενέτειρα της Αγ. Μαρκέλλας αµέσως µετά φτάνουµε για προσκύνηµα στο µοναστήρι της Χιοπολίτιδας Αγίας. Συνεχίζουµε για µπάνιο και γεύµα εξ ιδίων στον κολπίσκο της Λήµνου. Επιστρέφοντας θα κάνουµε στάση για καφέ στη Λαγκάδα καθώς επίσης θα περάσουµε από τη Βρύση του Πασά για να δούµε την Πέτρα του Όµηρου .∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΧΙΟΣ – ΝΕΑ ΜΟΝΗ – ΑΝΑΒΑΤΟΣ - ΛΙΘΙ Πρόγευµα και αναχώρηση για προσκύνηµα στη Νέα Μονή η οποία είναι κτισµένη στις αρχές του 11ου αιώνα από τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο τον Μονοµάχο. Συνεχίζοντας τη διαδροµή µας καταλήγουµε στον Ανάβατο , όπου κάνουµε στάση για καφέ και περιπλάνηση στα στενά δροµάκια του. Κατηφορίζοντας φτάνουµε στη παραλία Λιθί για µπάνιο και γεύµα εξ ιδίων. Επιστρέφοντας από τα Καµποχώρια φτάνουµε στο ξενοδοχείο µας . Προαιρετική βόλτα στη Χώρα της Χίου. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΧΙΟΣ – ΤΣΕΣΜΕ - ΣΜΥΡΝΗ(ΤΟΥΡΚΙΑ) (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ) Πρόγευµα και αναχώρηση για το λιµάνι .Τελωνιακός έλεγχος και απόπλους για Τσεσµέ. Επιβίβαση στο πούλµαν και από Αλάτσατα , Βουρλά ,Κάτω Παναγιά, Λυθρί (αρχ. Ερυθραί), Γκιουζελµπαχτσέ, φτάνουµε στον κόλπο της Σµύρνης. Στην περιήγηση µας (µε ελληνόφωνο ξεναγό) βλέπουµε το Καρατάς , τη πλατεία Κονάκ, το Αλσαντσακ, το Μπουρνόβα, το Κορδελιό και επιστρέφουµε στη Σµύρνη . Ελεύθεροι στην σκεπαστή αγορά. Χρόνος για γεύµα εξ ιδίων σε παραδοσιακό ρεστοράν και επίσκεψη στα ελληνικά αρχοντικά. Αναχώρηση για Τσεσµέ. Ελεύθερος χρόνος στα Duty Free και απόπλους για Χίο. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ – ΜΕΓΑΣ ΛΗΜΝΙΩΝΑΣ Πρόγευµα και αναχώρηση για τη Χώρα. Θα περιηγηθούµε στο Κάστρο της Χίου µε το παλατάκι των Γενοβέζων Ιουστινιάνι, τη Σκοτεινή Φυλακή ,το οθωµανικό νεκροταφείο κ.α. .Θα επισκεφτούµε την Βιβλιοθήκη Κοραή, το Λαογραφικό Μουσείο Αργέντη ,το ναό της Μητρόπολης και θα καταλήξουµε στο Βυζαντινό µουσείο και τον Εθνικό Κήπο. Συνεχίζουµε για την παραλία του Μ. Ληµνιώνα για µπάνιο και γεύµα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΟΙΝΟΥΣΣΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ) Πρόγευµα και αναχώρηση για το νησάκι των Οινουσσών. Θα επισκεφτούµε το ναυτικό Μουσείο και τον Αγ. Νικόλαο των ναυτικών. Προαιρετική επίσκεψη στη Μονή Ευαγγελισµού της Θεοτόκου .Χρόνος για µπάνιο και γεύµα. Επιστροφή στη Χίο. Άφιξη στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.

6η ηµέρα: Μαστιχοχώρια (ΜΕΣΤΑ – ΠΥΡΓΙ – ΜΑΥΡΑ ΒΟΛΙΑ - ΚΩΜΗ) Πρόγευµα και αναχώρηση για το µοναστήρι του Αγ. Μηνά. Συνεχίζοντας θα επισκεφτούµε τα Αρµόλια ,τα Μέστα και το Πυργί όπου θα κάνουµε στάση για να δούµε τις ξυστές προσόψεις των σπιτιών. Περνώντας από Μαύρα Βόλια καταλήγουµε στην παραλία της Κώµης για µπάνιο και φαγητό εξ ιδίων. Το βραδάκι αναχωρούµε για το αεροδρόµιο. Με απευθείας πτήση άφιξη αργά στην πόλη µας

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: -Αεροπορικά εισιτήρια Θεσ/νίκη – Ηράκλειο – Θεσ/νίκη. -∆ιανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται στον τιµοκατάλογο.-Ηµιδιατροφή -Τις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. - Αρχηγός – συνοδός του γραφείου µας. -Επίσηµος τοπικός ξεναγός. -Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. -Φ.Π.Α. 

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Φόροι αεροδροµίου. Ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα σαν προαιρετικό, καραβάκια, είσοδοι µουσείων και νυχτερινών κέντρων.

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  ΜΥΤΙΛΗΝΗ 4,5 ηµέρες

  ΜΥΤΙΛΗΝΗ 4,5 ηµέρες
  Tιμή: 359.00 €

  ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 8, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

  ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 8, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ
  Tιμή: 480.00 €
   

  ΡΟ∆ΟΣ 6 ηµέρες

  ΡΟ∆ΟΣ 6 ηµέρες
  Tιμή: 409.00 €

  ΧΙΟΣ 5, 6 ηµέρες

  ΧΙΟΣ 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 379.00 €

ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ