ΕΛΛΑΔΑ: Αεροπορικές εκδρομές

ΡΟ∆ΟΣ 6 ηµέρες

6 ημέρες Αναχωρήσεις: 16/7, 23/7, 20/8, 27/8, 3/9, 10/9, 30/7, 6/8, 13/8

Aπό 409.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Κωδικός: 6 ημέρες Αναχωρήσεις: 16/7, 23/7, 20/8, 27/8, 3/9, 10/9, 30/7, 6/8, 13/8

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΟ∆ΟΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο και απ ευθείας πτήση για Ρόδο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση. 2η ηµέρα: ΡΟ∆ΟΣ Πρόγευµα και αναχώρηση για µια πρώτη γνωριµία της ενδιαφέρουσας πόλης της Ρόδου µε το εντελώς δικό της χρώµα που της δίνουν τα γραφικά σοκάκια, οι µιναρέδες το αρχαίο στάδιο, ο καθεδρικός ναός του Ευαγγελισµού. Θα ξεναγηθούµε στον πύργο των ιπποτών, στο παλάτι του Μεγάλου Μάγιστρου του τάγµατος του Αγίου Ιωάννη, στο Καστέλο αρχίζοντας από τον πύργο των Αράβων. Επίσκεψη στο λόφο του Μόντε Σµιθ όπου βρίσκεται η αρχαία ακρόπολη της Ρόδου, ο ναός του Απόλλωνα. Θα δούµε το Ενυδρείο, στις 24 µεγάλες δεξαµενές του οποίου παρουσιάζονται όλα τα είδη ψαριών και υδροβίων των ∆ωδεκανήσων και συλλογή από τροπικά ψάρια. Ακόµη θα επισκεφτούµε το ξακουστό πάρκο Ροδίνι, µε την πλούσια βλάστηση και τα τρεχούµενα νερά. Χρόνος για µπάνιο, και γεύµα εξ ’ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΡΟ∆ΟΣ- ΛΙΝ∆ΟΣ Πρόγευµα και αναχώρηση για να γνωρίσουµε τις ανατολικές ακτές της Ρόδου. Αρχικά θα επισκεφτούµε την Καλλιθέα µε τις παλιές Ιαµατικές πηγές της. Στη συνέχεια µέσω των παραθαλάσσιων θέρετρων Φαληράκι, Αφάντου, Κολύµπια, Κάλαθος φτάνουµε στο πιο τουριστικό και γραφικό χωριό την Λίνδο. Επίσκεψη και περιήγηση στην αρχαία Λίνδο, µπάνιο και γεύµα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΡΟ∆ΟΣ- ΚΩΣ Αµέσως µετά το πρόγευµα αναχώρηση για την προαιρετική εκδροµή στην Κω, την πατρίδα του πατέρα της Ιατρικής, Ιπποκράτη. Εδώ θα έχουµε την ευκαιρία να θαυµάσουµε το κάστρο των ιπποτών, το τζαµί Λοντζια του 18ου αιώνα, την πανέµορφη αρχαία αγορά µε τους ναούς της Αφροδίτης και του Ηρακλή. Ψώνια από την καλή τοπική αγορά. Γεύµα εξ ιδίων. Το απόγευµα επιστροφή στη Ρόδο. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΡΟ∆ΟΣ - ΣΥΜΗ ή ΤΟΥΡΚΙΑ Πρόγευµα και αναχώρηση για προαιρετική εκδροµή στη Σύµη. Άφιξη και ελεύθεροι στο νησί. Το απόγευµα επιστροφή στη Ρόδο. Όσοι δεν πάνε στη Σύµη µπορούν να επιλέξουν την προαιρετική εκδροµή στην Τουρκία [ Μαρµαρίς].Επιστροφή στη Ρόδο. ∆ιανυκτέρευση.

6η ηµέρα: ΡΟ∆ΟΣ- ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ- ΠΕΤΑΛΟΥ∆ΕΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μετά το πρόγευµα αναχωρούµε για να γνωρίσουµε το δυτικό µέρος του νησιού. Θα επισκεφτούµε τη Φιλέρηµο, την κοιλάδα µε τις πεταλούδες, την Κάµιρο. Επίσκεψη στο µοναστήρι της Παναγίας της Φιλέρηµου, την ξεχασµένη για αιώνες αρχαία Κάµιρο, την Ιαλυσό. Θα επισκεφτούµε την πασίγνωστη κοιλάδα µε τις πεταλούδες. Στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόµιο. Με απευθείας πτήση για Θεσσαλονίκη φθάνουµε στην πόλη µας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: -Αεροπορικά εισιτήρια Θεσ/νίκη – Ηράκλειο – Θεσ/νίκη. -∆ιανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται στον τιµοκατάλογο.-Ηµιδιατροφή -Τις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. - Αρχηγός – συνοδός του γραφείου µας. -Επίσηµος τοπικός ξεναγός. -Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. -Φ.Π.Α. 

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Φόροι αεροδροµίου. Ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα σαν προαιρετικό, καραβάκια, είσοδοι µουσείων και νυχτερινών κέντρων.

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  ΜΥΤΙΛΗΝΗ 4,5 ηµέρες

  ΜΥΤΙΛΗΝΗ 4,5 ηµέρες
  Tιμή: 359.00 €

  ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 8, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

  ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 8, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ
  Tιμή: 480.00 €
   

  ΡΟ∆ΟΣ 6 ηµέρες

  ΡΟ∆ΟΣ 6 ηµέρες
  Tιμή: 409.00 €

  ΧΙΟΣ 5, 6 ηµέρες

  ΧΙΟΣ 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 379.00 €

ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ