ΕΛΛΑΔΑ: Οδικές εκδρομές

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 5, 6 ηµέρες

Σηµείωση: Στην 5ήµερη εκδροµή δεν πραγµατοποιείται το πρόγραµµα της 5ης ηµέρας

5, 6 ημέρες Αναχωρήσεις: 30/7, 6/8, 13/8, 20/8, 23/7, 27/8, 3/9, 10/9

Aπό 275.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Κωδικός: 5, 6 ημέρες Αναχωρήσεις: 30/7, 6/8, 13/8, 20/8, 23/7, 27/8, 3/9, 10/9

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (570 χλµ.) Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 06:00 αναχώρηση. ∆ια µέσου, Εγνατίας-Ιόνιας οδού ή Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Αθηνών και µέσω Αντιρρίου, Πάτρας, άφιξη στη Κυλλήνη και επιβίβαση στο φέρρυ µπόουτ για να καταλήξουµε στον Πόρο της Κεφαλονιάς, ένα χωριό-λιµάνι µε πλούσια βλάστηση στη ΝΑ. πλευρά του νησιού. Κατευθυνόµαστε προς την περιοχή του ξενοδοχείου µας. Τακτοποίηση στα δωµάτια, και ελεύθερος χρόνος. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΛΗΞΟΥΡΙ Πρωινό και περιήγηση στο γραφικό Ληξούρι, την 2η µεγαλύτερη πόλη του νησιού µε το άγαλµα του Λασκαρατου να µας υποδέχεται στην µεγάλη πλατεία της πόλης. Πρώτος σταθµός µας η Μονή της Υπεραγίας Θεοτόκου Κορωνάτου, η οποία ονοµάζεται και ‘’∆ακρυροουσα’’, γιατί στους σεισµούς του 1867, ενώ δεν γκρεµίστηκε η εκκλησία, η εικόνα βρέθηκε στο δάπεδο µε δάκρυα στα µάτια. Συνεχίζοντας φτάνουµε στην ιστορική µονή των Κηπουραίων, η οποία είναι χτισµένη σ’ένα από τα επιβλητικότερα τοπία της Κεφαλονιάς, πάνω σε ψηλό βράχο περίπου 90µ. από τη θάλασσα. Θα καταλήξουµε στην διάσηµη παραλία Ξι για µπάνιο και γεύµα εξ’ιδιων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ – ΣΑΜΗ - ΦΙΣΚΑΡ∆Ο 100 χλµ. Πρωινό. Η σηµερινή µας µέρα θα µας γνωρίσει σχεδόν ολόκληρο το νησί. Κάνοντας µια πανέµορφη διαδροµή µέσα από τον Αινο –το βουνό µε την πλούσια µαύρη Πεύκη-φτάνουµε στο µοναστήρι του Αγίου Γερασίµου, προστάτη του νησιού, το λείψανο του οποίου φυλάσσεται στο µοναστήρι σε ασηµένια λάρνακα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούµε το σπήλαιο ∆ρογγαράτης, ένα ζωντανό σπήλαιο, καθώς συνεχίζετε η δηµιουργία του. Η αίθουσα στολισµένη µε σταλακτίτες και σταλαγµίτες έχει θαυµάσια ακουστική και είναι διαµορφωµένη µε ειδική εξέδρα για συναυλίες. Τα αξιοθέατα όµως του νησιού συνεχίζονται. Επόµενος σταθµός µας το βαραθρώδες λιµνοσπήλαιο της Μελισσάνης, από τα πιο εντυπωσιακά της Ελλάδας – ζωντανή διαφήµιση της Κεφαλλονιάς. Συνεχίζοντας την ηµέρα µας θα φτάσουµε στο βορειοανατολικό τµήµα του νησιού στο γραφικό λιµανάκι του Φισκάρδου. Πανέµορφο χωριό. Χρόνος ελεύθερος για γεύµα εξ’ιδιων. Επιστρέφοντας για το ξενοδοχείο µας, θα γνωρίσουµε τη βορειοδυτική πλευρά του νησιού. Θα δούµε τη χερσόνησο του Ασσου µε τα παραδοσιακά σπίτια, η µοναδική χερσόνησος, µε το κάστρο. Εικόνα που µαγεύει. Λίγο ποιο κάτω η ξακουστή παραλία του Μυρτου. Απεραντο γαλάζιο και πράσινο. ∆ιαδροµή φανταστική. Άφιξη στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ – ΑΓ. ΑΝ∆ΡΕΑΣ 60χλµ. Πρωινό και σήµερα θα γνωρίσουµε την πρωτεύουσα του νησιού το Αργοστόλι. Το αρχαιολογικό µουσείο, το κοργιαλενειο ιστορικό και λαογραφικό µουσείο, τις καταβόθρες [γεωλογικό αξιοθέατο], το φανάρι των Αγ. Θεοδώρων από το 1928, το κάστρο του Αγ. Γεωργίου του 12ου αι, που υπήρξε η πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς µέχρι το 1757. Συνεχίζοντας τη µέρα µας θα γνωρίσουµε τα χωριά στη νοτιοκεντρικη περιοχή του νησιού. Μαζαράτα, Κουρκουµελάτα, και αφού επισκεφτούµε και τον Άγιο Ανδρέα, επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο µας. Χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ Πρωινο. Προαιρετικη εκδροµή για την Ιθάκη. Από Σάµη και παίρνοντας µαζί µας το πούλµαν θα γνωρίσουµε την πρωτεύουσα της Ιθάκης το πανέµορφο γραφικό Βαθύ. Επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

6η ηµέρα: ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (570 χλµ.) Πρωινό, και αναχώρηση για Πόρο, επιβίβαση στο φέρρυ µπόουτ για Κυλλήνη. Στάση στην Πάτρα και διαµέσου Ρίου, Ιτέας, Βόλου ή Γρεβενών άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :- Την µεταφορά µε πούλµαν του γραφείου µας- Την διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο- Τα εισιτήρια Λαύριο - Σύρο - Λαύριο- Πρωινό- Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα- Αρχηγό - συνοδό του γραφείου µας- Ασφάλεια αστικής ευθύνης

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :Επιπλέον γεύµατα, ποτά, φιλοδωρήµατα. Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρωνκαι ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό

 

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες
  Tιμή: 245.00 €

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες
  Tιμή: 369.00 €
   

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ
  Tιμή: 189.00 €

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες
  Tιμή: 289.00 €
   

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες
  Tιμή: 275.00 €

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 259.00 €
   

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες
  Tιμή: 169.00 €

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 365.00 €
   

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 295.00 €

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 195.00 €

ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ