ΕΛΛΑΔΑ: Οδικές εκδρομές

ΚΥΘΝΟΣ 5 ημέρες

Κέα (Τζια)

5 ημέρες Αναχωρήσεις: 17/7, 4/9, 11/9, 7/8, 21/8

Aπό 279.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Κωδικός: 5 ημέρες Αναχωρήσεις: 17/7, 4/9, 11/9, 7/8, 21/8

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΛΑΥΡΙΟ - ΚΥΘΝΟΣ (540 χλµ) Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07.00πµ από τα γραφεία µας για Λαύριο απ’ όπου θα πάρουµε το πλοίο για τη Κύθνο τόπος γλυκός και ήρεµος ανάµεσα στη Τζιά & τη Σέριφο. Μας υποδέχεται ο όµορφος κόλπος του φιλόξενου Μέριχα, το βασικό λιµάνι του νησιού. Συνεχίζουµε για το ξενοδοχείο µας που βρίσκεται στα Λουτρά – επίνειο της χώρας του νησιού, παραθεριστικό κέντρο µε πολύ καλή υποδοµή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΚΥΘΝΟΣ Πρόγευµα και ξεκινάµε για να γνωρίσουµε το νησί που µας φιλοξενεί. Στη χώρα-πρωτεύουσα του νησιού µε την έντονη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, µε τα καλντερίµια, τα στεάδια (στοές) τα πέτρινα σπίτια και τα παράθυρα µε τα γλυκά κυκλαδίτικα χρώµατα, θα περιπλανηθούµε στα γραφικά πλακόστρωτα δροµάκια της, µε τα καλόγουστα µαγαζάκια, θα θαυµάσουµε τον ναό του Αγίου Σάββα µε την υπέρθυρη επιγραφή του 1613, το πολύ παλιό µεγάλης οµορφιάς και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και ιστορικής σηµασίας µοναστήρι της Παναγίας του Νίκους που το ∆εκαπενταύγουστο γίνεται ένα από τα τρία µεγάλα πανηγύρια του νησιού. Θαπολαύουµε το καφεδάκι µας και θα αισθανθούµε ότι βρισκόµαστε σε άλλες εποχές, πιο ανθρώπινες και τρυφερές. Συνεχίζοντας µας περιµένουν τα κρυστάλλινα νερά σε µια από τις πολλές παραλίες του νησιού. Θα κάνουµε το µπάνιο µας, θα γευµατίσουµε εξ ίδιων και θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΚΥΘΝΟ – ΤΖΙΑ (ΚΕΑ) Πρόγευµα. Σήµερα η πρόταση µας για την προαιρετική εκδροµή στη Τζια. Μας περιµένει το λιµάνι της Κορησιας, µε τα λευκά κεραµιδένια σπίτια, µε την αµµούδια που εκπλήσει µε τα καθαρά νερά της. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στην Κύθνο. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΚΥΘΝΟΣ Πρόγευµα. Η 2η βασική διαδροµή του νησιού θα ολοκληρώσει τη γνωριµία µας µ αυτό. Το χωριό των ∆ρυόπων που οι ντόπιοι το ονοµάζουν Συλλανα η και χωριό και η απέναντι γειτονιά του, ο Γαλατάς είναι γεµάτο µε πανέµορφες εκκλησιές, όπως η επιβλητική Αγία Άννα και ο εξαιρετικός Άγιος Μηνάς, στον οποίο υπάρχει ξυλόγλυπτο τέµπλο µεγάλης αξίας και δεσποτικός θρόνος σπάνιας λαϊκής τέχνης. Στη ∆ρυοπιδα θα επισκεφτούµε το λαογραφικό µουσείο µε φορεσιές, αντικείµενα και εργαλεία της αυθεντικής ζωής των κάτοικων στα παλιά χρόνια και το µικρό βυζαντινό µουσείο που στεγάζεται στην εκκλησία του Αϊ Γιωργή. Συνεχίζοντας φτάνουµε στην Παναγιά της Καναλας µε το µοναδικό πευκοδάσος του νησιού όπου βρίσκεται η οµώνυµη εκκλησία στην οποία φυλάσσεται η θαυµατουργή εικόνα της Παναγίας, θαυµάσιο δείγµα µεταβυζαντινής τέχνης. Συνεχίζοντας προς νότο θα φτάσουµε στον όρµο του Αγ. ∆ηµητρίου στο νοτιότερο άκρο του νησιού. Κατά µήκος της διαδροµής δεξιά και αριστερά του δρόµου πλήθος µικρών και µεγάλων παραλιών µε ψιλή άµµο και πεντακάθαρα νερά. Μπάνιο – γεύµα εξ ίδιων και επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Το βραδάκι θα διασκεδάσουµε προαιρετικά. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΚΥΘΝΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (540χλµ) Πρόγευµα. Χρόνος ελεύθερος µέχρι την ώρα αναχώρησης του πλοίου. Επιβιβαζόµαστε στο πλοίο για Λαύριο. Αποβίβαση στο Λαύριο και µε διαφορές στάσεις φτάνουµε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :- Την µεταφορά µε πούλµαν του γραφείου µας- Την διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο- Τα εισιτήρια Λαύριο - Σύρο - Λαύριο- Πρωινό- Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα- Αρχηγό - συνοδό του γραφείου µας- Ασφάλεια αστικής ευθύνης

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :Επιπλέον γεύµατα, ποτά, φιλοδωρήµατα. Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρωνκαι ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό

 

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες
  Tιμή: 245.00 €

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες
  Tιμή: 369.00 €
   

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ
  Tιμή: 189.00 €

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες
  Tιμή: 289.00 €
   

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες
  Tιμή: 275.00 €

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 259.00 €
   

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες
  Tιμή: 169.00 €

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 365.00 €
   

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 295.00 €

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 195.00 €

ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ