ΕΛΛΑΔΑ: Οδικές εκδρομές

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες

4 ημέρες Αναχωρήσεις: 9/7, 16/7, 23/7, 27/8, 3/9, 10/9, 30/7, 6/8, 13/8, 20/8

Aπό 289.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Κωδικός: 4 ημέρες Αναχωρήσεις: 9/7, 16/7, 23/7, 27/8, 3/9, 10/9, 30/7, 6/8, 13/8, 20/8

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΑΛΑΜΙΝΑ (500χλµ) Αναχώρηση από τα γραφεία µας στις 06.30. Με διάφορες στάσεις για καφέ και ξεκούραση καθοδόν φθάνουµε στο λιµάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και αποβίβαση στο νησί της ιστορικής ναυµαχίας, τη Σαλαµίνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΣΑΛΑΜΙΝΑ Πρόγευµα και αναχωρούµε για να γνωρίσουµε τα αξιοθέατα του νησιού που µας φιλοξενεί. Η σύγχρονη πρωτεύουσα της Κουλουρης, που έχει όµως ακόµη τις παραδοσιακές γειτονιές της, ο λόφος των Μύλων, µε τους ανεµόµυλους, τη Μονή της Παναγίας Φανερωµένης, το Ευριπίδειο θέατρο, το υπαίθριο Ναυτικό Μουσείο στο πάρκο Παλουκιών αποτελούν τη φυσιογνωµία του νησιού. Θα κολυµπήσουµε σε µια από τις όµορφες παραλίες του νότιου τµήµατος του νησιού (Μαρούδι, Κολώνες κλπ.). Θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ θα περπατήσουµε στα σοκάκια και θα πιούµε το ποτό µας στην Χώρα του νησιού. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΙΓΙΝΑ Μετά το πρωινό µας θα επιβιβαστούµε στο πλοίο για τη Αίγινα, το 2ο σε µέγεθος νησί µετά τη Σαλαµίνα στον Αργοσαρωνικό. Μας καλωσορίζει ο µικρός κατάλευκος Ναός του Αγ. Νικολάου του Θαλασσινού, που βρίσκεται στην είσοδο του λιµανιού. Η πρώτη εντύπωση έρχεται από τα νεοκλασικά κτίρια που βρίσκονται κατά µήκος της παραλίας του νησιού, µε τα χρώµατα τους, σε γήινες αποχρώσεις, να οµορφαίνουν στο ηλιοβασίλεµα. Η πόλη της Αίγινας είναι πανέµορφη και γραφική. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΑΙΓΙΝΑ Μετά το πρωινό η πόλη της Αίγινας η οµώνυµη πρωτεύουσα του νησιού θα µας γνωρίσει τ’ αξιοθέατα της. Τη βιβλιοθήκη της Αίγινας, το Καποδιστριακό Κυβερνείο, στο ισόγειο του οποίου βρισκόταν το πρώτο νοµισµατοκοπείο, τα σπίτια του ζωγράφου, του Πέππα, του Λυµπεροπούλου και τον πύργο Μαρκέλλου. Τα υπέροχα αρχοντικά της νεοκλασικής αρχιτεκτονικής µε έντονο λαϊκό στοιχείο του 19ου αι. θυµίζουν ότι η Αίγινα υπήρξε για δυο χρόνια πρωτεύουσα της Ελλάδας. Συνεχίζοντας τη µέρα µας και γνωρίζοντας τα όµορφα χωριά του νησιού θα φθάσουµε στην Παλαιοχώρα και στο Μοναστήρι του Αγ. Νεκτάριου (γυναικεία Μονή µε 14 µοναχές) Θα καταλήξουνε στον γραφικό κόλπο της Αγ. Μαρίνας-µεγάλο τουριστικό θέρετρο µε πολύ ωραία αµµουδιά. Μπάνιο. Γεύµα εξ ’ίδιων και επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ µια βόλτα µε τα αλογάκια και τις άµαξες ή ένας περίπατος στα στενά πλακόστρωτα σοκάκια, ανάµεσα στ’ αρχοντικά, τις εκκλησίες µε τους γαλάζιους τρούλους, τα καταστήµατα λαϊκής τέχνης θα ολοκληρώσει τη µέρα µας. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΑΙΓΙΝΑ – ΑΓΚΙΣΤΡΙ Σήµερα µετά το πρόγευµα µας προτείνουµε την προαιρετική εκδροµή στο µικρό νησάκι Αγκίστρι. Ενας µικρός επίγειος παράδεισος του Αργοσαρωνικού, πνιγµένος στο πράσινο µε τα πεύκα ν’ αγγίζουν τα καταγάλανα νερά του. Επιστροφή στην Αίγινα. ∆ιανυκτέρευση.

6η ηµέρα: ΑΙΓΙΝΑ – ΜΕΘΑΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (650χλµ) Αµέσως µετά το πρωινό µας επιβιβαζόµαστε, στο πλοίο για τα Μέθανα. Ένα µυστικό λιµανάκι που η λέξη γραφικό δεν φτάνει να το περιγράψεις, µια χρωµατοθεραπεία σ’ένα σύγχρονο-αρχαίο spa. Τόπος ταυτισµένος τουριστικά µε τα ιαµατικά λουτρά του, η παραγνωρισµένη µικρή χερσόνησος των Μεθάνων κρύβει πολλές εκπλήξεις. Χρόνος ελεύθερος και η επιστροφή µας αρχίζει. Με διαφορές απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν φθάνουµε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :- Την µεταφορά µε πούλµαν του γραφείου µας- Την διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο- Τα εισιτήρια Λαύριο - Σύρο - Λαύριο- Πρωινό- Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα- Αρχηγό - συνοδό του γραφείου µας- Ασφάλεια αστικής ευθύνης

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :Επιπλέον γεύµατα, ποτά, φιλοδωρήµατα. Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρωνκαι ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό

 

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες
  Tιμή: 245.00 €

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες
  Tιμή: 369.00 €
   

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ
  Tιμή: 189.00 €

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες
  Tιμή: 289.00 €
   

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες
  Tιμή: 275.00 €

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 259.00 €
   

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες
  Tιμή: 169.00 €

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 365.00 €
   

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 295.00 €

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 195.00 €

ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ