ΕΛΛΑΔΑ: Οδικές εκδρομές

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες

Β. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ – ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

6 ημέρες Αναχωρήσεις: 16/7, 7/8, 18/8, 5/9

Aπό 259.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Κωδικός: 6 ημέρες Αναχωρήσεις: 16/7, 7/8, 18/8, 5/9

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ ( 650 ΧΛΜ. ) Αναχώρηση από το γραφείο µας στις 06.30. Με διάφορες στάσεις (Λάρισα-Λαµία) θα φθάσουµε στο κοσµοπολίτικο Λουτράκι , και συνεχίζουµε τη διαδροµή µας προς την Περαία γη όπου φωλιάζει µια από τις οµορφότερες λιµνοθάλασσες του ελληνικού χώρου, η λίµνη της Βουλιαγµένης, τοπίο ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους που περιβάλλεται από φυσικό πευκοδάσος. ∆υτικότερα της λίµνης η Περαχώρα µε σηµαντικά ευρήµατα από δυο ιερά της Ήρας και τα ερείπια της αρχαίας αγοράς. Επόµενος σταθµός µας το ξενοδοχείο µας που βρίσκεται στο ιδιαίτερα ελκυστικά παραλία της βόρειας Πελοποννήσου. Τακτοποίηση στα δωµάτια. Χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (230 χλµ) Πρόγευµα και αναχώρηση σε ένα από τους πλέον δηµοφιλείς προορισµούς της Πελοποννήσου. Τα Τρίκαλα Κορινθίας, είναι το µεγαλύτερο χωριό στην ανατολική πλευρά της Ζήρειας σε υψοµ. 1100 µ. Ένας καταπληκτικός συνδυασµός ορεινού τοπίου, µε τις κατάφυτες πλαγιές της Ζήρειας και τους παραδοσιακούς οικισµούς των Τρικάλων. Κάτω Τρίκαλα µε την υπέροχη πετρόχτιστη πλατεία µε τα 2 υπέρ-αιωνόβια πλατάνια, ένα εξαιρετικά µοναδικό σκηνικό στα 900 µ. υψοµ. Μεσαία Τρίκαλα µαγευτικό –παραδοσιακό τοπίο µε τη Μονή της Παναγίας χτισµένη στο 1700. Άνω Τρίκαλα µε πολλά πετρόχτιστα αρχοντικά και εκκλησίες του 16ου – 18ου αι. ,το αρχοντικό των Νοταράδων και το σπίτι γέννησης του Αγίου Γερασίµου. Θα γευµατίσουµε εξ’ ιδίων στις παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής, και θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο µας. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή για απογευµατινό µπάνιο. ∆ιανυκτέρευση

3η ηµέρα: ∆ΙΑΚΟΦΤΟ (οδοντωτός) - ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ - ΑΓ.ΛΑΥΡΑ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Πρόγευµα και αναχώρηση για το ∆ιακοφτό απ’ όπου προαιρετικά θα πάρουµε τον γραφικό οδοντωτό ( ο µουντζούρης πρωτοέκανε τη διαδροµή το 1896 και από το 1996 ξαναξεκίνησε),που διασχίζει το φαράγγι του Βουραϊκού ποταµού, τοπίο µε ιδιαίτερη οµορφιά και φτάνει µέχρι τα Καλάβρυτα. Άφιξη στην ιστορική κωµόπολη, περιήγηση και επίσκεψη στην Μονή της Αγίας Λαύρας και το Παρεκκλήσι όπου ορκίστηκαν οι οπλαρχηγοί της Επανάστασης του ΄21. Συνεχίζουµε για το µοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου, «κολληµένο» πάνω σε βράχο, ένα τοπίο µε σπάνια οµορφιά. Επιστρέφοντας θα κάνουµε το µπάνιο µας και θα γευµατίσουµε εξ’ ιδίων σε µια από τις πολύ όµορφες παραλίες της βόρειας Πελοποννήσου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΚΑΤΑΚΩΛΟ Πρόγευµα. Σήµερα το οδοιπορικό µας θα µας ξεναγήσει στον υπέροχο κόσµο της Αρχαίας Ολυµπίας. Ταξίδι πίσω στο χρόνο, στο µεγαλείο της Αρχαίας Ελλάδας και στον τόπο που γέννησε τους Ολυµπιακούς αγώνες. Θα αισθανθείτε την αίγλη, τη δόξα και τη σοφία ενός πολιτισµού που µάγεψε τον κόσµο όλο. Συνεχίζοντας τη µέρα µας θα καταλήξουµε στο Κατάκολο, το επίνειο του Πύργου, όπου η φύση χάρισε απλόχερα πολλές οµορφιές. θα κάνουµε το µπάνιο µας στην πανέµορφη παραλία του Αγίου Ηλία την * Καλιφόρνια της Ηλείας * , για πολλούς, καθώς τα νερά της είναι πεντακάθαρα. Χρόνος για µπάνιο και γεύµα εξ’ ιδίων. Επιστέφουµε στο ξενοδοχείο µας. Χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΖΑΚΥΝΘΟΣ Πρόγευµα. Σήµερα σας προτείνουµε µια ολοήµερη προαιρετική εκδροµή για την υπέροχη Ζάκυνθο. Παίρνοντας το πλοίο από την Κυλλήνη και το πούλµαν µας µαζί θα έχουµε την ευκαιρία να περιηγηθούµε στην πλατεία Σολοµού, στη Μπόχαλη-το µπαλκόνι της Ζακύνθου -, να καταλήξουµε στη πασίγνωστη παραλία του Λαγανά, να κάνουµε το µπάνιο µας, να γευµατίσουµε εξ’ ιδίων, και να πάρουµε τον δρόµο της επιστροφής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

6η ηµέρα: ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηµέρα επιστροφής και η διαδροµή µας αλλάζει. Επιστρέφουµε µέσω της Ιόνιας οδού και φθάνουµε στα ιστορικά Γιάννενα. Χρόνος ελεύθερος για µια γνωριµία µε την πόλη και γεύµα εξ’ ιδίων. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ-ξεκούραση, φθάνουµε στην Θεσσαλονίκη το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :- Την µεταφορά µε πούλµαν του γραφείου µας- Την διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο- Τα εισιτήρια Λαύριο - Σύρο - Λαύριο- Πρωινό- Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα- Αρχηγό - συνοδό του γραφείου µας- Ασφάλεια αστικής ευθύνης

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :Επιπλέον γεύµατα, ποτά, φιλοδωρήµατα. Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρωνκαι ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό

 

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες
  Tιμή: 245.00 €

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες
  Tιμή: 369.00 €
   

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ
  Tιμή: 189.00 €

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες
  Tιμή: 289.00 €
   

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες
  Tιμή: 275.00 €

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 259.00 €
   

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες
  Tιμή: 169.00 €

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 365.00 €
   

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 295.00 €

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 195.00 €

ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ