ΕΛΛΑΔΑ: Οδικές εκδρομές

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες

Λευκάδα- Ιθάκη

6 ημέρες Αναχωρήσεις: 16/7, 27/8, 5/9, 9/8

Aπό 365.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Κωδικός: 6 ημέρες Αναχωρήσεις: 16/7, 27/8, 5/9, 9/8

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΕΥΚΑ∆Α - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (489χλµ) Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07.00 π.µ. από το γραφείο µας. ∆ια µέσω Εγνατίαςοδού, και µε καθ’ οδών στάση για καφέ και ξεκούραση φθάνουµε στη Λευκάδα. Ακολουθώντας το δρόµο µε νότια κατεύθυνση, παράλληλα προς την ανατολική ακτή του νησιού, περνάµε από το δηµοφιλέστερο τουριστικό θέρετρο του νησιού, το Νυδρί, και συνεχίζουµε την υπέροχη διαδροµή µας ανάµεσα σε βουνό και θάλασσα φθάνοντας στα Σύβοτα – λιµανάκι µε ιδιαίτερο φυσικό κάλλος. Γεύµα εξ’ ιδίων στα γραφικά ταβερνάκια της παραλίας, και συνεχίζουµε για τη Βασιλική. Χρόνος ελεύθερος µέχρι την ώρα αναχώρησης του πλοίου για την Κεφαλονιά. Αποβίβαση στο γραφικότατο και πιοόµορφο χωριό της Κεφαλονιάς το Φισκάρδο. Παίρνοντας το δρόµο των δυτικών ακτών του νησιού και κατευθυνόµενοι προς νότο θα δούµε τη χερσόνησο του Άσσου µε τα παραδοσιακά σπίτια, η µοναδική χερσόνησος µε το κάστρο της. Εικόνα που µαγεύει. Λίγο πιο κάτω η ξακουστή παραλία του Μύρτου. Απέραντο γαλάζιο και πράσινο. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωµάτια. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ – ΣΑΜΗ Πρόγευµα. Η µέρα µας σήµερα είναι πλούσια. Θα γνωρίσουµε την πρωτεύουσα του νησιού το Αργοστόλι. Το αρχαιολογικό µουσείο, το κοργιαλένειο ιστορικό και λαογραφικό µουσείο, τις καταβόθρες , το φανάρι των Αγ, Θεοδώρων από το 1928, το κάστρο του Αγ, Γεωργίου του 12ου αι., που υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα του νησιού µέχρι το 1757. Κάνοντας µια διαδροµή µέσα από το βουνό Αίνο-το βουνό µε την πλούσια µαύρη Πεύκη- φθάνουµε στο µοναστήρι του Αγίου Γερασίµου, προστάτη του νησιού, που το λείψανο του φυλάσσετε στο µοναστήρι σε ασηµένια λάρνακα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούµε το σπηλαίο ∆ρογαράτης, ένα ζωντανό σπήλαιο, καθώς συνεχίζετε η δηµιουργία του. Η αίθουσα στολισµένη µε σταλακτίτες και σταλαγµίτες, έχει θαυµάσια ακουστική και είναι διαµορφωµένη µε ειδική εξέδρα για συναυλίες. Επόµενος σταθµός µας το βαραθρώδες λιµνοσπήλαιο της Μελισσάνης, από τα ποιοεντυπωσιακά της Ελλάδας – ζωντανή διαφήµιση της Κεφαλονιάς. Χρόνος για ένα σύντοµο µπάνιο και γεύµα εξ’ ιδίων στο Καραβόµυλο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΙΘΑΚΗ - ΛΗΞΟΥΡΙ Πρόγευµα και αναχωρούµε για την προαιρετική εκδροµή στην Ιθάκη. Από τη Σάµη και παίρνοντας µαζί µας και το πούλµαν θα φθάσουµε στην πρωτεύουσα της Ιθάκης το πανέµορφο γραφικό Βαθύ. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. Το βράδυ θα περιπλανήσουµε στη 2η µεγαλύτερη πόλη του νησιού το όµορφο Ληξούρι µε το άγαλµα του Λασκαράτου να µας υποδέχεται στην µεγάλη πλατεία της πόλης. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ Πρόγευµα. Αφήνοντας τον παράδεισο της Κεφαλονιάς παίρνουµε το καράβι για τη Ζάκυνθο – το Φιόρε του Λεβάντε. Αποβίβαση στο βόρειο λιµάνι του νησιού τον Αγ. Νικόλαο. Χρόνος ελεύθερος για προαιρετική βαρκάδα στις ξακουστές γαλάζιες σπηλιέςτου νησιού. Συνεχίζοντας και κατευθυνόµενοι προς την πρωτεύουσα του νησιού θα σταµατήσουµε στην Αναφωνήτρια να δούµε το µοναστήρι όπου µόνασε ο Αγ. ∆ιονύσιος. Θα θαυµάσουµε από ψηλά το ναυάγιο – σήµα κατατεθέν του νησιού - και θα σταµατήσουµε στο Μαχαιράδο, όπου θα προσκυνήσουµε στο ναό της Αγ. Μαύρας, οι καµπάνες του οποίου ακούγονται σε όλο το νησί. Επόµενος σταθµός µας το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση στα δωµάτια – ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθεροι στην κεντρική πλατεία της Χώρας την πλατεία Σολοµού. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΛΑΓΑΝΑΣ – ΜΠΟΧΑΛΗ Πρόγευµα και αναχώρηση για επίσκεψη στην πόλη. Προσκύνηµα στον Ι. Ναό του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου ∆ιονύσιου. Στην πλατεία της πόλης όπου δεσπόζει το άγαλµα του εθνικού ποιητή ∆ιονύσιου Σολοµού, ο ιστορικός ναός του Αγ. Νικολάου (ενετικό κτίσµα του 1561 µ.Χ.) θα δούµε το βυζαντινό µουσείο και το περίφηµο µαυσωλείο – µουσείο των Σολοµού και Κάλβου. Αναχώρηση για Λαγανά (περιοχή προστασίας της χελώνας careta-careta) µια από τις ποιο τουριστικές περιοχές του νησιού, µε πανέµορφη παραλία και εκατοντάδες εµπορικά µαγαζιά, εστιατόρια και καφετερίες. Θα έχουµε ελεύθερο χρόνο για µπάνιο και γεύµα εξ ‘ιδίων . Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση και αναχώρηση για µια βραδινή βόλτα στο λόφο Στράνη, όπου έγραψε ο ∆. Σολοµός τον Εθνικό µας Ύµνο και τη Μπόχαλη το µπαλκόνι της Ζακύνθου. ∆ιανυκτέρευση.

6η ηµέρα: ΖΑΚΥΝΘΟ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (570χλµ) Πρόγευµα και αναχώρηση. Επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη. Άφιξη και αναχώρηση γιαΘεσσαλονίκη δια µέσου Ρίου – Αντίρριου. Στάση καθ’ οδών για γεύµα εξ’ ιδίων, και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φθάνουµε στη Θεσσαλονίκη το βραδάκι.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :- Την µεταφορά µε πούλµαν του γραφείου µας- Την διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο- Τα εισιτήρια Λαύριο - Σύρο - Λαύριο- Πρωινό- Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα- Αρχηγό - συνοδό του γραφείου µας- Ασφάλεια αστικής ευθύνης

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :Επιπλέον γεύµατα, ποτά, φιλοδωρήµατα. Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρωνκαι ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό

 

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες
  Tιμή: 245.00 €

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες
  Tιμή: 369.00 €
   

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ
  Tιμή: 189.00 €

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες
  Tιμή: 289.00 €
   

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες
  Tιμή: 275.00 €

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 259.00 €
   

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες
  Tιμή: 169.00 €

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 365.00 €
   

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 295.00 €

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 195.00 €

ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ