ΕΛΛΑΔΑ: Οδικές εκδρομές

ΜΕΣΣΗΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 5,6 ημέρες

Αρχαία Μεσσήνη ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ - ΚΟΡΩΝΗ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ Σηµείωση: Στo 5ηµερo πρόγραµµα δεν πραγµατοποιείται η 2η ηµέρα

5,6 ημέρες Αναχωρήσεις: 9/7, 16/7, 3/9, 10/9, 30/7, 6/8, 20/8

Aπό 199.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Κωδικός: 5,6 ημέρες Αναχωρήσεις: 9/7, 16/7, 3/9, 10/9, 30/7, 6/8, 20/8

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ (680 χλµ.) Αναχώρηση ώρα 06.30πµ από το γραφείο µας. Στάση για καφέ στο ύψος της Λάρισας και συνεχίζοντας για Λαµία φτάνουµε µέσω Αττικής οδού στον Ισθµό της Κορίνθου για γεύµα εξ ιδίων. Συνεχίζουµε για να πιούµε τον απογευµατινό µας καφέ στην Τρίπολη και αµέσως µετά φτάνουµε στη χιλιοτραγουδισµένη Καλαµάτα, την πόλη που αποτελεί την καλύτερη αφετηρία για οδοιπορικό στο χρόνο και στο παρελθόν της Ελλάδος. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Γνωριµία µε την πόλη. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΣΗΝΗ - ΑΓ.ΘΕΟ∆ΩΡΑ (120χλµ.) Πρόγευµα και αναχώρηση για την Αρχαία Μεσσήνη. Επίσκεψη στον καταπληκτικό αρχαιολογικό χώρο και το µουσείο και συνεχίζουµε για την Αγία Θεοδώρα µέσα σ’ ένα δάσος από καστανιές που κόβει την ανάσα. Τα πελώρια δένδρα που µεγαλώνουν στη στέγη της εκκλησίας δηµιουργούν δέος στον επισκέπτη. Θα γευµατίσουµε εξ ιδίων και θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος στην πολύ όµορφη παραλία της πόλης. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΚΟΡΩΝΗ (150χλµ.) Πρόγευµα και αναχώρηση για Πυλία (Νοτιοδυτικά).Η φύση σ’ αυτό το κοµµάτι της Μεσσηνιακής γης στάθηκε απλόχερη. Η πριγκίπισσα του Νότου η Πύλος µε την ένδοξη ιστορία της, η Καστροπολιτεία της Μεθώνης, η γραφική Κορώνη, και η λιλιπούτεια Φοινικούντα µας περιµένουν. Θα γευµατίσουµε εξ ίδιων όπου βολέψει και θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ∆ΥΡΟΥ (205χλµ.) Πρόγευµα και αναχώρηση. Μια ιδιαίτερη διαδροµή µας επιφυλάσσει η σηµερινή µέρα, αφού θα διασχίσουµε τη Μεσσηνιακή Μάνη. Πέτρινα πυργόσπιτα, άγρια τοπία, ψηλές και απότοµες βουνοκορφές, αλλά και εκπληκτικές παραλίες. Τοπίο ανεπανάληπτο. Σταθµός µας το σπουδαιότερο σπήλαιο της χώρας µας το σπήλαιο του ∆υρού. Στιγµές θαυµασµού και δέους µας επιφυλάσσει η επίσκεψη µας σε αυτό το σπήλαιο. Γεύµα εξ ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΑΝ∆ΡΙΤΣΑΙΝΑ – ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ Πρωινό και αναχωρούµε για την Ανδρίτσαινα. Το χωριό εντυπωσιάζει µε τα αρχοντικά του, τα πλακόστρωτα σοκάκια αλλά και την πλατεία του µε τα ψηλά δέντρα και την υπέροχη θέα. Η Τρανή Βρύση είναι η αρχαιότερη της Πελοποννήσου και έχει χτιστεί το 1724. Το Λαογραφικό Μουσείο Ανδρίτσαινας αποτελεί τον κύριο εκπρόσωπο της ιστορίας και του µεγαλείου που έζησε η Ανδρίτσαινα µε εκθέµατα από την πολιτιστική κληρονοµιά της περιοχής. Συνεχίζοντας φθάνουµε στο ναό του Επικουρίου Απόλλωνα στις Βάσσες της Φιγαλείας. που είναι ένας από τους σπουδαιότερους και επιβλητικότερους της αρχαιότητας. Το µνηµείο αυτό, ήταν το πρώτο στην Ελλάδα που ανακηρύχθηκε Μνηµείο Παγκόσµιας Κληρονοµιάς από την UNESCO το 1986. Θα γευµατίσουµε εξ’ ιδίων στη Μεγαλόπολη, επιστρέφη στο ξενοδοχείο . Χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.

6η ηµέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΧΩΡΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (680χλµ.) Πρόγευµα. Σήµερα θα γνωρίσουµε όλη σχεδόν τη δυτική Πελοπόννησο µε τις καταπληκτικές παραλίες της και τις πολύ ενδιαφέρουσες πόλεις. Θα επισκεφτούµε στη Χώρα το µουσείο όπου φυλάσσονται τµήµατα από τις περίφηµες τοιχογραφίες του ανακτόρου του Νέστωρα, καθώς και ευρήµατα από τους Μυκηναϊκούς τάφους. Θα περάσουµε από Γαργαλιάνους, Φιλιατρά, Κυπαρισσία, Πάτρα, Ρίο, Αντίρριο και µε διάφορες στάσεις για γεύµα εξ ιδίων και καφέ επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :- Την µεταφορά µε πούλµαν του γραφείου µας- Την διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο- Τα εισιτήρια Λαύριο - Σύρο - Λαύριο- Πρωινό- Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα- Αρχηγό - συνοδό του γραφείου µας- Ασφάλεια αστικής ευθύνης

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :Επιπλέον γεύµατα, ποτά, φιλοδωρήµατα. Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρωνκαι ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό

 

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες
  Tιμή: 245.00 €

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες
  Tιμή: 369.00 €
   

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ
  Tιμή: 189.00 €

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες
  Tιμή: 289.00 €
   

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες
  Tιμή: 275.00 €

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 259.00 €
   

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες
  Tιμή: 169.00 €

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 365.00 €
   

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 295.00 €

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 195.00 €

ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ