ΕΛΛΑΔΑ: Οδικές εκδρομές

ΤΗΝΟΣ-ΣΥΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες

3,4,5,6 ημέρες Αναχώρηση κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ/ ∆ΕΥΤΕΡΑπρωί 6 ηµ. Αναχώρηση κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ βράδυ 6 ηµ. Αναχώρηση κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ πρωί 5 ηµ. Αναχώρηση κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ πρωί 4 ηµ.

Aπό 100.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Κωδικός: 3,4,5,6 ημέρες Αναχώρηση κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ/ ∆ΕΥΤΕΡΑπρωί 6 ηµ. Αναχώρηση κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ βράδυ 6 ηµ. Αναχώρηση κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ πρωί 5 ηµ. Αναχώρηση κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ πρωί 4 ηµ.

1η ηµέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΑΦΗΝΑ Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση στις 22:00. Περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαµάνα και µε καθοδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση συνεχίζουµε για το λιµάνι της Ραφήνας.

2η ηµέρα : ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί νωρίς το µεσηµέρι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωµάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για µια πρώτη γνωριµία µε την όµορφη Χώρα, µε τα στενά σοκάκια και τα γραφικά σπίτια.

3η ηµέρα : ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ (Προαιρετικός) Επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυµα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουµε για το γύρο του νησιού. Προσκύνηµα στο µοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Ησυχαστήριο, ναός της Αγίας, η Κάρα Της, ναός της Ζ. Πηγής, έκθεση εργόχειρων). Αναχώρηση και περνώντας από τα όµορφα χωριά Κέχρος, Βωλάξ, Κάµπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο µεγαλύτερο και πιο όµορφο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Στάση για καφέ στην γραφική πλατεία και συνεχίζουµε για Πάνορµο. Γεύµα εξ΄ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια. Το απόγευµα ελεύθερος χρόνος στη γραφική Χώρα µε τα στενά γραφικά σοκάκια.

4η ηµέρα : ΤΗΝΟΣ – ΣΥΡΟ Αναχώρηση από το Νησί της Μεγαλόχαρης και άφιξη στην Σύρο . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνοςπρώτη γνωριµία µε το νησί 5η ηµέρα ΣΥΡΟ Προαιρετικός γύρος νησιού για να γνωρίσετε την όµορφη Σύρο µας: Φοίνικας, Ποσειδωνία, Βάρη, Αζόλιµνος, για να καταλήξουµε στην Ερµούπολη: εδώ θα επισκεφθούµε το ∆ηµαρχείο, το «Απόλλων» (µικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου), το Πνευµατικό Κέντρο κ.λπ. Συνεχίζουµε στη Μεσαιωνική Άνω Σύρο, τη µοναδική Καθολική πόλη της Ελλάδας. Επιστροφή στο Γαλησσά.

6η ηµέρα: ΣΥΡΟΣ –ΤΗΝΟ- ΡΑΦΗΝΑ Απόπλους από το νησί της Σύρου και άφιξη στο λιµάνι της Τήνου .Επιβίβαση στο πλοίο από Τήνο για Ραφήνα επιβίβασηστο πούλµαν και περνώντας από Καµένα Βούρλα, Αλαµάνα, Βόλο, Λεπτοκαρυά, και µε καθοδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουµε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: - Μεταφορά µε πούλµαν του γραφείου µας Θεσσαλονίκη – Ραφήνα – Θεσσαλονίκη. - Τις µεταφορές από το λιµάνι τηςΤήνου στα ξενοδοχεία - τον γύρο του νησιού µε. - ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Τήνο – Ραφήνα , Τήνο – Σύρο - Τήνο - δ/σεις σε ξενοδοχεία ή δωµάτια ή studios στην Τήνο ανάλογα µε την επιλογή σας. - πρωινά στα ξενοδοχεία. Χωρίς πρωινά στα δωµάτια ή studios. - δ/σεις στη Σύρο - Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις προαιρετικές εκδροµές, εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραµµα

 

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες
  Tιμή: 245.00 €

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες
  Tιμή: 369.00 €
   

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ
  Tιμή: 189.00 €

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες
  Tιμή: 289.00 €
   

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες
  Tιμή: 275.00 €

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 259.00 €
   

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες
  Tιμή: 169.00 €

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 365.00 €
   

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 295.00 €

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 195.00 €

ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ