ΕΛΛΑΔΑ: Οδικές εκδρομές

ΤΗΝΟΣ-ΑΝ∆ΡΟΣ 4,5,6 ημέρες

4,5,6 ημέρες

Aπό 175.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Κωδικός: 4,5,6 ημέρες

Αναχώρηση κάθε Σάββατο πρωί 5 ηµ. 2 νύχτες ΤΗΝΟ / 2νύχτες ΑΝ∆ΡΟ
Αναχώρηση κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ βράδυ 6 ηµ. 2νύχτες ΤΗΝΟ / 2νύχτες ΑΝ∆ΡΟ 
Αναχώρηση κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ πρωί 6 ηµ. 3 νύχτες ΤΗΝΟ / 2νύχτες ΑΝ∆ΡΟ κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ πρωί 4 ηµ. 1 νύχτες ΤΗΝΟ / 2νύχτες ΑΝ∆ΡΟ κάθε ∆ΕΥΤΕΡΑ πρωί 6 ηµέρες, 2 νύχτες ΤΗΝΟ / 3νύχτες ΑΝ∆ΡΟ

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ
Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση στις 07.30 και περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαµάνα και µε καθοδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση φθάνουµε την Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη, µεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωµάτια.

2η ηµέρα: ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ (Προαιρετικός) Αναχώρηση για το Ιερό Ίδρυµα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο. Ακολούθως ελεύθερος χρόνος θα ξεκινήσουµε για το γύρο του νησιού. Προσκύνηµα στο µοναστήρι της Αγίας Πελαγίας. Αναχώρηση και περνώντας από τα όµορφα χωριά Κέχρος, Βωλάξ, Κάµπο, Καρδιανή, Υστέρνια, Πύργο. Εδώ θα επισκεφθούµε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφηµου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το µουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στην γραφική πλατεία και συνεχίζουµε για το παραλιακό χωριό Πάνορµο.

3η ηµέρα: ΤΗΝΟΣ (ΜΥΚΟΝΟΣ ή ΣΥΡΟΣ) Πρωινό και προαιρετική εκδροµή στη Μύκονο όπου µπορείτε να γνωρίσετε το πανέµορφο νησί και να περπατήσετε στα στενά δροµάκια της Χώρα ή εκδροµή προαιρετική στη Σύρο, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων µε την όµορφη Ανω Σύρο και τα στενά σοκάκια. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή το απόγευµα στην Τήνο.

4η ηµέρα: ΤΗΝΟΣ – ΑΝ∆ΡΟ Πρωινό και αναχώρηση για το υπέροχο νησί των Κυκλάδων, όπου θα βρείτε πλούσια φύση µε αρκετό πράσινο, ψηλά βουνά και πράσινες εύφορες κοιλάδες. Ένα νησί γεµάτο αντιθέσεις και εκπλήξεις. Η Άνδρος έχει χαρακτηριστεί πρωτεύουσα του πολιτισµού στις Κυκλάδεςµε τα διάσηµα µουσεία της όπως το µουσείο Μοντέρνας Τέχνης Γουλανδρή και τα άλλα ιδρύµατα της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΑΝ∆ΡΟΣ Πρωινό και µπορείτε να γνωρίσετε τις σηµαντικότερες τοποθεσίες του νησιού. Στη Χώρα τα Μουσεία και το χωριό µε τις επτά βρύσες και τα πλατάνια ΜΑΙΝΗΤΕΣ, το θαυµατουργό Μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας που αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων πιστών. Επίσκεψη στα µοναστήρια της Αγίας Ειρήνης και του Αγίου Νικολάου, στο χωριό ΑΠΟΙΚΙΑ όπου υπάρχει εργοστάσιο που εµφιαλώνεται νερό και ο καταρράκτης Πυθάρα, στα χωριά ΑΡΝΗ και ΚΑΤΑΚΟΙΛΟ. 

6η ηµέρα: ΑΝ∆ΡΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Απόπλους σπο το λιµάνι της Άνδρου και επιβίβαση στο πλοίο. ΄Αφιξη στην Ραφήνα και επιβίβαση στο πούλµαν όπου µε ενδιάµεσες στάσεις άφιξη στην Θεσ/νίκη το βράδυ.

ΟΙ ΕΚ∆ΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ / ΑΝ∆ΡΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Τη µεταφορά µε πούλµαν του γραφείου µας. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα -Τήνο ,Τήνο – Άνδρο-Ραφήνα. Τις µεταφορές λιµάνι - ξενοδοχείο – λιµάνι στο νησί της Τήνου. Τις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται αναλυτικά στον τιµοκατάλογο, κατ΄ επιλογή σας. ∆ιατροφή όπως αναφέρεται στον τιµοκατάλογο. Τις υπηρεσίες του τοπικού αντιπροσώπου. - Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. ΦΠΑ

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ : Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων, τις προαιρετικές εκδροµές και διασκεδάσεις.

 

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ 5,6 ημέρες
  Tιμή: 245.00 €

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες

  ΆΝ∆ΡΟΣ 3,4,5,6 ημέρες
  Tιμή: 369.00 €
   

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

  Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ 4, 5, 6 ηµέρες ΝΗΣI ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ
  Tιμή: 189.00 €

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ 4 ημέρες
  Tιμή: 289.00 €
   

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες

  ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6, 7 ηµέρες
  Tιμή: 275.00 €

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 259.00 €
   

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες

  ΕΥΒΟΙΑ 4,5 ημέρες
  Tιμή: 169.00 €

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6 ημέρες
  Tιμή: 365.00 €
   

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες

  ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 295.00 €

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες

  ΚΕΡΚΥΡΑ 4, 5, 6 ηµέρες
  Tιμή: 195.00 €

ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ