+302310288488 info@dieseltravel.gr

Ελβετικό πανόραμα – Αλπικό τρένο

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

 • Αεροπορικά εισιτήρια μιας διαδρομής σύμφωνα με τις πτήσεις που αναγράφονται στο έντυπο
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
 • Μεταφορές - μετακινήσεις με υπερυψωμένο λεωφορείο
 • Επιλεγμένη διατροφή
 • Έμπειρος συνοδός - αρχηγός του γραφείου μας
 • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Μια αποσκευή και μια χειραποσκευή,ανάλογα με την αεροπορική εταιρία

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
 • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
 • Δημοτικοί - τοπικοί φόροι ξενοδοχείων
 • Check Points (όπου απαιτείται)
 • Αχθοφορικά - φιλοδωρήματα
 • Κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων

  

 

1η ημέρα
2η ημέρα
3η ημέρα
4η ημέρα
5η ημέρα
6η ημέρα
7η ημέρα

1η ημέρα: Θεσσαλονίκη -Ηγουμενίτσα (323 χλμ.) –  Ανκόνα
Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση για Ηγουμενίτσα.Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα: Ανκόνα – Μιλάνο Περιήγηση πόλης (440 χλμ.)
Άφιξη στην Ανκόνα, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το Μιλάνο. Στην περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε τον καθεδρικό ναό της πόλης και θα περπατήσουμε στη γκαλέρια
Βιττόριο Εμμανουέλε Β΄ με τις πολυτελείς μπουτίκ και τα σικ εστιατόρια. Ολοκληρώνουμε τη βόλτα μας στην ξακουστή Σκάλα του Μιλάνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα: Μιλάνο – Μοντρέ (308 χλμ.) – Εβιάν (37 χλμ.) – Ανεμάς (42 χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για την πρώτη γνωριμία με την πανέμορφη Ελβετία. Περνώντας από τα σύνορα Ιταλίας-Ελβετίας, άφιξη στο Μοντρέ. Το Μοντρέ είναι ένα πολυτελές θέρετρο φημισμένο για το ετήσιο φεστιβάλ τζαζ που οργανώνεται εδώ. Συνεχίζουμε στη Γαλλική πλευρά της λίμνης για το πανέμορφο Εβιάν, παγκοσμίως γνωστό για το μεταλλικό νερό «Evian». Χρόνος ελεύθερος για καφέ και περιήγηση στην παλιά πόλη. Αναχώρηση για το Ανεμάς, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα: Ανεμάς – Γενεύη (9 χλμ.) -Λωζάνη (66 χλμ.) – Ανεμάς (72 χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για τη Γενεύη, ακολουθώντας τον παραλίμνιο δρόμο δίπλα στη λίμνη Λεμάν. Στην περιήγηση της πόλης θα δούμε το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών, το Μνημείο της Μεταρρύθμισης, τον Καθεδρικό Ναό του Σαν Πιερ, την Όπερα, το Δημαρχείο, την οικία Ταβέλ, το σιντριβάνι Ζετ ντ’ Ο, την προμεντάντ Μον Blanc. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στη λίμνη και στην παλιά πόλη. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη Λωζάνη. Θα δούμε το Μπελ Ερ Μέτροπολ, την Εκκλησία του Αγίου Λαυρεντίου, την πλατεία ντε λα Παλί με το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό της Νοτρ Νταμ και το ναό του Αγίου Φραγκίσκου. Επιστροφή στο Ανεμάς.

5η ημέρα: Ανεμάς –  Βέρνη (180 χλμ.)  – Λουκέρνη (112 χλμ.) – Ζυρίχη (52 χλμ.)

Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για την κομψή Βέρνη. Κατά την περιήγησή μας στην πόλη θα δούμε, μεταξύ άλλων, τον Πύργο του Ρολογιού με το μεσαιωνικό αστρονομικό ρολόι, τον Καθεδρικό Ναό, το σπίτι του Άλμπερτ Αϊνστάιν, κ.ά. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για τη Λουκέρνη. Άφιξη στην πόλη που απλώνεται στις όχθες της λίμνης της Λουκέρνης. Θα δούμε μεταξύ άλλων την παλαιότερη σκεπαστή ξύλινη γέφυρα της Ευρώπης, το παλιό Δημαρχείο και θα περπατήσουμε το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο. Τελικός μας προορισμός η Ζυρίχη, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

6η ημέρα: Ζυρίχη – Κουρ (120 χλμ.) – Αλπικό τρένο – Σεντ Μόριτζ & Ντάβος – Ζυρίχη (148 χλμ.) 

Πρωινό και νωρίς το πρωί θα μεταφερθούμε στον σταθμό του τρένου στο Chur για να επιβιβαστούμε στον τοπικό Αλπικό Σιδηρόδρομο .Ο συρμός περνά από γκρεμούς, χαράδρες, χιονισμένες πλαγιές και μεγαλοπρεπή γεφύρια και μας φέρνει στο Σαιν Μόριτς, το πιο «in» χιονοδρομικό κέντρο της Ευρώπης. Χρόνος ελεύθερος στο μαγευτικό Σαιντ Μόριτς και στη συνέχεια πάλι με το τρένο θα συνεχίσουμε για το διάσημο Αλπικό θέρετρο του Νταβός, φημισμένο και για τον ακριβό χειμερινό τουρισμό. Επιστροφή στη Ζυρίχη.Στην περιήγησή μας θα δούμε, μεταξύ άλλων, τη διεθνούς φήμης λεωφόρο Μπανχοφστράσσε, τον Καθεδρικό Ναό, το ναό Φράουμυνστερ, το Δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου με τον μεγαλύτερο δίσκο ρολογιού στην Ευρώπη, την πλατεία Μυνστερχόφεν και
το Λίντερχοφ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

7η ημέρα: Ζυρίχη – Αεροδρόμιο – Πτήση επιστροφής

Πρωινό, χρόνος ελεύθερος και μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

 

Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302

  

Facebook