+302310288488 info@dieseltravel.gr

Γύρος Πελοποννήσου 7 ημέρες

 

Μνημεία από κάθε περίοδο της πολυκύμαντης ιστορίας της, σπουδαίοι αρχαιολογικοί χώροι όπως η αρχαία Ολυμπία, η Επίδαυρος, οι Μυκήνες και η Τίρυνθα

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Διατροφή ανάλογα με την επιλογή σας.
  • Συνοδό του γραφείου µας.
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Φόρος διαμονής ανάλογα την κατηγορία του ξενοδοχείου
  • Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό
1η ημέρα
2 ημέρα
3 ημέρα
4 ημέρα
5 ημέρα
6 ημέρα
7 ημέρα

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΔΕΛΦΟΙ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΠΑΤΡΑ (473χλµ)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση στις 07.00. Διέλευση από Λάρισα, Χάνι Γραβιάς, Άµφισσα και άφιξη στους Δελφούς, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Αναχώρηση και στάση για γεύµα προαιρετικά στο Γαλαξίδι. Μέσω Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Ρίου άφιξη στην Πάτρα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γνωριμία µε την πρωτεύουσα της Αχαΐας και επίσκεψη στον ιερό ναό του Αγ. Ανδρέα. Ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

 2η ηµέρα: ΠΑΤΡΑ – ΔΙΑΚΟΦΤΟ (οδοντωτός) – ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ – ΑΓ.ΛΑΥΡΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ (220χλµ)

Πρωινό και αναχώρηση µέσω Αιγίου για το Διακοφτό απ΄όπου προαιρετικά θα πάρουµε τον γραφικό οδοντωτό (ο µουτζούρης πρωτοέκανε την διαδροµή το 1896 και από το 1996 ξαναξεκίνησε), που διασχίζει το φαράγγι του Βουραϊκού ποταµού, τοπίο µε ιδιαίτερη οµορφιά και φτάνει µέχρι τα Καλάβρυτα. Άφιξη στην ιστορική κωµόπολη, περιήγηση και επίσκεψη στην Μονή της Αγίας Λαύρας και το Παρεκκλήσι όπου ορκίστηκαν οι οπλαρχηγοί της Επανάστασης του ΄21. Συνεχίζουµε για το µοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου, «κολληµένο» πάνω σε βράχο σε τοπίο µε σπάνια οµορφιά. Άφιξη στην Ολυµπία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

3η ηµέρα: ΟΛΥΜΠΙΑ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΠΑΡΤΗ (280χλµ)

Πρωινό και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυµπίας. Στη συνέχεια θα  επισκεφτούµε το εντυπωσιακό κάστρο της Μεθώνης, ένα από τα επιβλητικότερα της Ελλάδας. Ανηφορίζοντας θα επισκεφτούµε την όµορφη ιστορική πολιτεία της Πύλου µε το έντονο νησιώτικο χρώµα και το νιόκαστρο µε υπέροχη θέα στη νήσο Σφακτηρία. Συνεχίζουµε για την Καλαµάτα την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας όπου θα δούµε το κάστρο και την παλιά πόλη, την εκκλησία της Υπαπαντής και την ιστορική εκκλησία των Αγ. Αποστόλων. Αναχώρηση για Σπάρτη, την πρωτεύουσα της Λακωνίας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για γνωριµία µε την όµορφη πόλη. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

4η ηµέρα: ΜΑΝΗ – ΠΥΡΓΟΣ ΔΙΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΣΠΑΡΤΗ (175χλµ)

 Πρωινό και αναχώρηση για τη θρυλική Μάνη, την ξερή γη µε τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους, η οποία απλώνεται από το Ακρωτήριο Ταίναρο και επάνω. Περνώντας το µανιάτικο χωριό Διρός θα επισκεφτούµε τα περίφηµα σπήλαια. Στη συνέχεια µέσω Γυθείου, παραλιακή πόλη µε νησιώτικο χρώµα όπου θα κάνουµε στάση για καφέ, φτάνουµε στην πανέµορφη Μονεµβασιά, χτισµένη σ΄ έναν πελώριο βράχο µέσα στη θάλασσα. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τη βυζαντινή και βενετσιάνικη καστροπολιτεία, τη µοναδική θέα και την οµορφιά του τοπίου. Χρόνος για καφέ. Επιστροφή στην Σπάρτη. Διαν/ση

ηµέρα: ΜΥΣΤΡΑΣ – ΤΡΙΠΟΛΗ – ΕΠΙΔΑΥΡΟ – ΤΟΛΟ

Πρωινό και ξεκινάµε για περιήγηση στην ερειπωµένη βυζαντινή καστροπολιτεία Μυστρά. Συνεχίζοντας µέσω Τρίπολης, (γνωστή µε το όνοµα Τριπολιτσά, η οποία υπήρξε αποφασιστικής σηµασίας για την έκβαση του Αγώνα του 1821), φθάνουµε στην Αρχαία Επίδαυρο, όπου θα θαυµάσουµε το αρχαίο θέατρο και θα περιηγηθούµε στον αρχαιολογικό χώρο. Άφιξη στο Τολό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

6η ηµέρα: ΤΟΛΟ – ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση για ηµερήσια προαιρετική εκδροµή µε τοπικό καράβι για Ύδρα και Σπέτσες. Άφιξη στις Σπέτσες στο νησί της Μπουµπουλίνας, µε το γραφικό τους λιµανάκι τις όµορφες ταβέρνες και τα παϊτονάκια. Θα επισκεφτούµε το αρχοντικό της Μπουµπουλίνας, την Κοργιαλένειο Σχολή και το µουσείο των Σπετσών. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια της πόλης ή να κάνετε βόλτα µε παϊτόνι. Συνεχίζουµε για την περίφηµη ΄Υδρα µε την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρηµένη, φηµισµένη για τις µεταφορές που γίνονται µε τα γαϊδουράκια. Στο νησί µε την τεράστια ναυτική παράδοση, θα έχουµε την ευκαιρία να δούµε το αρχοντικό του Τοµπάζη, του Κουντουριώτη, του Βουδούρη, καθώς επίσης και τη Μητρόπολη (17ος αιώνας) µε το µαρµάρινο καµπαναριό, το Μουσείο της Ύδρας, και την προτοµή του Μιαούλη. Ελεύθερος χρόνος για να τριγυρίσετε στα στενά δροµάκια της χώρας, να κάνετε µία βόλτα στις ανηφόρες του νησιού µε τα γραφικά γαϊδουράκια και να απολαύσετε την ατµόσφαιρα του νησιού. Επιστροφή στο Τολό,       δείπνο και ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

7η ηµέρα: ΤΟΛΟ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (650χλµ)

 Πρωινό και αναχώρηση για περιήγηση στο Ναύπλιο, την πρωτεύουσα του νοµού Αργολίδας και πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, ανάβαση στο βράχο του Παλαµηδίου µε την πανοραµική θέα και ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουµε για Μυκήνες και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, ελεύθερος χρόνος για γεύµα εξ’ ιδίων. Αναχώρηση για τον Ισθµό της Κορίνθου και συνεχίζουµε για Θεσσαλονίκη µέσω Λάρισας µε στάσεις καθοδόν για καφέ και φαγητό. Άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Αναχωρήσεις Ξενοδοχεία Ημέρες Τιμή Ανά Άτομο
σε Δίκλινο
Επιβάρυνση
Μονόκλινου
Παιδί
2-12
Διατροφή

20/7, 04/09

Hotel ASTIR 4*, Πάτρα

7

349 € +115 € +255 € Πρωινό
ANTONIOS 4* , Ολυμπία 349 € +115 € +255 €

01/08, 0/08, 13/0, 22/08

MENELAION 3* , Σπάρτη 369 € +115 € +265 €
TOLO/NINEMIA 3*, Τολό 369 € +115 € +265 €
Αναχωρήσεις Ξενοδοχεία Ημέρες Τιμή Ανά Άτομο
σε Δίκλινο
Διατροφή

20/7, 04/09

Hotel ASTIR 4*, Πάτρα

7

349 € Πρωινό
ANTONIOS 4* , Ολυμπία 349 €

01/08, 0/08, 13/0, 22/08

MENELAION 3* , Σπάρτη 369 €
TOLO/NINEMIA 3*, Τολό 369 €
Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302

Facebook