+302310288488 info@dieseltravel.gr

Σύνδεση

Εγγραφή

Μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις πληρωμές σας, να παρακολουθείτε την εκρίσεις και μπορείτε επίσης να βαθμολογείτε την εκδρομή μετά την ολοκλήρωση της εκδρομής.
Όνομα Χρήστη*
Κωδικός πρόσβασης*
Επιβεβαίωση Κωδικού*
Όνομα*
Επώνυμο*
Ημερομηνία Γέννησης*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Η δημιουργία ενός λογαριασμού σημαίνει έχετε αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και και την Δήλωση Προστασίας προσωπικών δεδομένων .
Παρακαλούμε να συμφωνήσετε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα

Είστε ήδη Μέλος;

Σύνδεση
+302310288488 info@dieseltravel.gr

Σύνδεση

Εγγραφή

Μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις πληρωμές σας, να παρακολουθείτε την εκρίσεις και μπορείτε επίσης να βαθμολογείτε την εκδρομή μετά την ολοκλήρωση της εκδρομής.
Όνομα Χρήστη*
Κωδικός πρόσβασης*
Επιβεβαίωση Κωδικού*
Όνομα*
Επώνυμο*
Ημερομηνία Γέννησης*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Η δημιουργία ενός λογαριασμού σημαίνει έχετε αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και και την Δήλωση Προστασίας προσωπικών δεδομένων .
Παρακαλούμε να συμφωνήσετε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα

Είστε ήδη Μέλος;

Σύνδεση
Ξενοδοχεία Τιμή Κατ’ Άτομο
Σε Δίκλινο/Τρίκλινο

Επιβάρυνση

Μονόκλινου

Παιδί

2-12

Διατροφή

Kervan Saray 4*/Προύσα

Richmond 5*/Παμούκκαλε

Armis 4*/ Σμύρνη

Büyük Truva 4*/ Τσανάκκαλε

or similar

 

269 € +99 € 149 € Ημιδιατροφή

Online Booking

Λόγω υλοποίησης νέου συστήματος κρατήσεων, ασφαλέστερου και φιλικότερου προς τον πελάτη, προσωρινά για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 288 488 ή με e mail στο info@dieseltravel.gr.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Περιλαμβάνονται στην τιμή:
 • Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
 • Ημιδιατροφή
 • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μάδυτο - Τσανάκκαλε και αντίστροφα
 • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
 • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:
 • Είσοδοι σε ιστορικούς, αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά στα δείπνα
 • Εκδρομή στον Τσεσμέ 10€
 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

 

Πρόγραμμα

1η ημέρα:Θεσσαλονίκη– Προύσα (670 χλμ.)

Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση στις 06.00πμ. Με τις απαραίτητες στάσεις, φθάνουμε στα σύνορα. Έλεγχος αστυνομικός και τελωνειακός. Θα περάσουμε τα στενά του Ελλησπόντου από την Καλλίπολη στην Λάμψακο. Αφού περάσουμε τον Γρανικό ποταμό και την Πάνορμο άφιξη στην Προύσα, τη δεύτερη πρωτεύουσα των Οθωμανών Σουλτάνων και το δυτικό έσχατο του περίφημου «δρόμου του μεταξιού». Σύντομη πανοραμική περιήγηση της πόλης με το λεωφορείο όπου θα δούμε το συμβολικό μνημείο του Καραγκιόζη, τα λουτρά του Ιουστινιανού, το Ιερό Ουλούς Τζαμί με τους 20 τρούλους του 1399. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα:Προύσα –Σάρδεις- Παμούκκαλε (410 χλμ.)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε το ταξίδι μας διασχίζοντας το Βασίλειο της Βιθυνίας δια μέσω Κρεμαστής και του Παλαιοκάστρου, η διαδρομή μας θα συνεχιστεί στα εδάφη της αρχαίας Φρυγίας από όπου θα περάσουμε από τα Θυάτειρα, μιας από της 7 εκκλησίες της Αποκαλύψεως. Ακολούθως θα δια-σχίσουμε την κοιλάδα του ποταμού Έρμου όπου άλλοτε δέσποζαν οι επιβλητικές Σάρδεις πρωτεύουσα της Λυδίας για να καταλήξουμε στην Ιεράπολη. . Επίσκεψη στους ολόλευκους πέτρινους καταρράκτες της με τις αβαθείς λεκάνες που τις τροφοδοτούν άφθονες θερμές πηγές – ένα εκπληκτικό γεωλογικό φαινόμενο ασυνήθιστης ομορφιάς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:Ιεράπολη-Έφεσος-Κουσάντασι-Σμύρνη (180 + 100 χλμ.)

Μετά το πρωινό αναχωρούμε δια μέσω Αιδινίου για την αρχαία Έφεσο. Η αρχαία Έφεσος αποτέλεσε για πάνω από 1000 χρόνια μια μεγαλούπολη του ελληνισμού. Πατρίδα του φιλόσοφου Ηράκλειτου ήταν γνωστή σε όλο τον αρχαίο κόσμο για την λατρεία της Εφεσίας Αρτέμιδος. Τα πρώτα χριστιανικά χρόνια ήταν ήδη μεγάλη πόλη και γνωστή από τις «προς Εφεσίους επιστολές» του Αποστόλου Παύλου και ως μία από τις Επτά Εκκλησίες της Αποκάλυψης. Στον αρχαιολογικό χώρο θα δούμε το Βουλευτήριο, το Πρυτανείο, την Δημόσια Αγορά, το Νυμφαίο, την Βιβλιοθήκη του Κέλσου, το Θέατρο, το Γυμνάσιο και το Στάδιο. Συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο θέρετρο Κουσάντασι. Ελεύθερος χρόνος στην πλούσια αγορά του και γεύμα εξ ιδίων σε παραθαλάσσια ταβέρνα. Αναχώρηση για τη χιλιοτραγουδισμένη και πολύπαθη Σμύρνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα:Σμύρνη-Τσεσμές-Σμύρνη (90 + 90 χλμ.)

Μετά το πρωινό αρχίζει η περιήγηση της πόλης όπου θα δούμε το Διοικητήριο με το Ρολόι του, τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, την ιστορική προκυμαία της, το Κορντόν και τον παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό. Ελεύθερος χρόνος στην πλούσια αγορά της, το Κεμέραλτι για όσους δε ακολουθήσουν στον Τσεσμέ. Θα συνεχίσουμε με την προαιρετική εκδρομή μας προς τον παραθαλάσσιο Τσεσμέ, την παλιά ελληνική Κρήνη ακριβώς απέναντι από την Χίο, στην δυτική άκρη της χερσονήσου της Ερυθραίας. Η πορεία μας ακολουθεί την νότια ακτή του κόλπου της Σμύρνης, και θα περάσουμε έξω από τα Βουρλά, την Σκάλα Βουρλών (αρχ. Κλαζομεναί), όπου σώζεται και το σπίτι του ποιητή ΓιώργουΣεφέρη, τα Αλάτσατα, το Λυθρί (αρχ.Ερυθραί), την Κάτω Παναγία και άλλα χωριά όπου ο ελληνισμός ανθούσε μέχρι το 1922. Στον Τσεσμέ θα παραμείνουμε για γεύμα εξ’ ιδίων σε μια από τις παραθαλάσσιες ψαροταβέρνες. Επιστροφή στην Σμύρνη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα:Σμύρνη-Αϊβαλί -Τσανάκκαλε (150 + 160 χλμ.)

Πρωινό και ξεκινώντας από την προκυμαία του Κορδελιού, ταξιδεύοντας κατά μήκος των ακτών του Αιγαίου φθάνουμε στο πανέμορφο και γραφικό Αιβαλί, τις αλλοτινές Κυδωνιές, το οποίο βρίσκεται σε ένα απέραντο κάμπο από ελαιόδεντρα. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά πέτρινα σοκάκια με τις παλιές σαπωνοποιίες, στα παλιά χρωματιστά ελληνικά αρχοντικά σπίτια με τις λουλουδιασμένες αυλές που σώζονται ακόμη και κοσμούν το Αϊβαλί. Ακολουθεί βόλτα στο γραφικό λιμανάκι με τις γραφικές ταβέρνες επισκεφθούμε τα Μοσχονήσια όπου εκεί υπάρχει και σώζεται η εκκλησία των Ταξιαρχών. Αναχωρούμε για Τσανάκκαλε διασχίζοντας τις κατάφυτες πλαγιές του όρους Ίδη. Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Τσανάκκαλε - Τροία - Θεσσαλονίκη (490 χλμ.)

Μετά το πρωινό μας, επίσκεψη στις αρχαιότητες της μυθικής Τροίας, την πόλη του Πριάμου, όπου θα δούμε ερείπια από την παλιά πόλη και το αντίγραφο του Δουρείου Ίππου. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο με τα αλλεπάλληλα στρώματα υπολειμμάτων από τις διάφορες φάσεις ύπαρξης της πόλης. Θα διασχίσουμε τα στενά των Δαρδανελίων και δια μέσω της Καλλίπολης, γενέτειρα της γνωστής σε όλους μας Σοφίας Βέμπο. Άφιξη στα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθ΄ οδόν, άφιξη αργά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Σημείωση:

Ταξιδεύετε με ταυτότητες νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες και διαβατήριο με εξάμηνη ισχύ.

Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302

Facebook