+302310288488 info@dieseltravel.gr

Ιόνιο 4,5 ημέρες Καλοκαίρι 2021

 

”  Εξερευνήστε τα νησιά και τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου.

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας
  • Τη διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Πρωινό
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Φόρος διαμονής ανάλογα την κατηγορία του ξενοδοχείου
  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
1 ημέρα
2 ημέρα
3 ημέρα
4 ημέρα
5η ημέρα

1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΥΒΟΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ (430 χλμ)
Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 08:00 αναχώρηση, μέσω Εγνατίας Οδού. Περνώντας έξω από τα Γιάννενα φτάνουμε στο Μπιζάνι , όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Συνεχίζοντας και κάνοντας μια υπέροχη διαδρομή, φτάνουμε στα γραφικά Σύβοτα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα εξ’ ιδίων. Κατευθυνόμαστε στην Πρέβεζα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Δείπνο. Γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ – ΝΥΔΡΙ κρουαζ. ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Πρωινό και αναχώρηση για τη Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί, απ’ όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπόνησα) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η
κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα επισκεφθούμε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και τα παράλια της Ιθάκης. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ
Πρωινό και αναχώρηση για τα βουνά του Σουλίου. Σε υψόμετρο 1600μ., 2 μόλις χλμ. από το χωριό Γλυκή, συναντάμε μια από τις πηγές του μυθικού Αχέροντα, ο οποίος δημιουργεί στο πέρασμα του τοπία μοναδικού φυσικού κάλλους. Ο μυθικός ποταμός συνεχίζοντας το αέναο ταξίδι του προς τη θάλασσα δημιουργεί στο πέρασμα του τοπία μοναδικού φυσικού κάλους όπου μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε βαρκάδα καγιάκ ή να πιούμε σε ειδυλλιακό τοπίο τον καφέ μας. Κατηφορίζοντας για την Αμμουδιά (εκβολές του ποταμού) θα έχουμε την ευκαιρία για την προαιρετική βαρκάδα περνώντας από τα νερά της Στυγός. Μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το βράδυ θα κάνουμε βόλτα στον πεζόδρομο της όμορφης παραλίας της Πρέβεζας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΠΑΡΓΑ – κρουαζιέρα ΠΑΞΟΥΣ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ
Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα και την προαιρετική μας ημερήσια εκδρομή για Παξούς και Αντίπαξους. Θα δούμε τις περίφημες σπηλιές των Αντίπαξων και θα σταματήσουμε για μπάνιο και φαγητό εξ ιδίων στο γραφικό Γάϊο την πρωτεύουσα του νησιωτικού συμπλέγματος. Όσοι δεν συμμετέχουν θα έχουν ελεύθερο χρόνο στην Πάργα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΝΙΚΟΠΟΛΗ – ΑΡΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (370χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση. Κατευθυνόμενοι για Άρτα θα κάνουμε στάση στο μουσείο της Νικόπολης. Συνεχίζουμε για να θαυμάσουμε το ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Στάση για καφέ. Επόμενος σταθμός μας τα όμορφα Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Σημείωση: Στο 4ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 4η ημέρα (Παξοί – Αντίπαξοι) ενώ η επίσκεψη στην Πάργα γίνεται την πρώτη μέρα

Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302