+302310288488 info@dieseltravel.gr

Σύνδεση

Εγγραφή

Μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις πληρωμές σας, να παρακολουθείτε την εκρίσεις και μπορείτε επίσης να βαθμολογείτε την εκδρομή μετά την ολοκλήρωση της εκδρομής.
Όνομα Χρήστη*
Κωδικός πρόσβασης*
Επιβεβαίωση Κωδικού*
Όνομα*
Επώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Η δημιουργία ενός λογαριασμού σημαίνει έχετε αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και και την Δήλωση Προστασίας προσωπικών δεδομένων .
Παρακαλούμε να συμφωνήσετε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα

Είστε ήδη Μέλος;

Σύνδεση

Κύθηρα

0
Τιμή
Από319 €
Τιμή
Από319 €
Ονοματεπώνυμο*
Διεύθυνση Email*
Το αίτημα σας*
* Η δημιουργία ενός λογαριασμού σημαίνει έχετε αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και και την Δήλωση Προστασίας προσωπικών δεδομένων .
Παρακαλούμε να συμφωνήσετε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα
Αποθήκευση σε λίστα επιθυμιών

Η προσθήκη στοιχείου στη λίστα επιθυμιών απαιτεί λογαριασμό

179


Γιατί να ταξιδέψετε μαζί μας;

 • Εγγύηση καλύτερης τιμής
 • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
 • Εκδρομές επιλεγμένες από εμάς
 • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση


Έχετε ερώτηση;

Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε. Είμαστε μια έμπειρη ομάδα και ευχαρίστως θα σας εξυπηρετήσουμε.

+30 2310288488

info@dieseltravel.gr

6 ημέρες - 5 διανυκτερεύσεις
Διαθεσιμότητα: 31/8
Βενιζέλου 2, Θεσσαλονίκη
Κύθηρα
Οδική & Ακτοπλοϊκή εκδρομή
Σύνοψη εκδρομής

Πρόκειται για μια οδική & ακτοπλοϊκή εκδρομή, η οποία σχεδιάστηκε από συνεργαζόμενο ταξιδιωτικό γραφείο και πραγματοποιείται από το Diesel Travel για το καλοκαίρι του 2019. 

Περιλαμβάνονται στην τιμή:
 • Μεταφορές με πούλμαν
 • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
 • Τα εισιτήρια Γύθειο - Κύθηρα - Νεάπολη/ Νεάπολη - Ελαφόνησος - Νεάπολη
 • Πρωινό.
 • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύvnς
 • ΦΠΑ
Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:
 • Γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα.
 • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
 • Φόρος διανυκτέρευσης.
Πρόγραμμα

1η ημέρα: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη (690 χλμ.)

Αναχώρηση στις 07.00πμ από τα γραφεία μας, στάση για καφέ στη Λάρισα και συνεχίζοντας για Λαμία φτάνουμε στον Ισθμό της Κορίνθου για γεύμα εξ ιδίων και μπαίνουμε στην Πελοπόννησο. Ο δρόμος μας οδηγεί στην πρωτεύουσα του Ν. Λακωνίας τη Σπάρτη, όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Σπάρτη - Γύθειο – Κύθηρα

Πρόγευμα. Σήμερα ξεκινάμε για το Γύθειο. Η όμορφη νησιώτικη πολιτεία θα μας γνωρίσει τις ομορφιές της. Το νησάκι Κραναη που ένας μόλος το ενώνει με τη στεριά, ο φάρος και ο πύργος του οπλαρχηγού της επανάστασης Τσανετάκη Γρηγοράκη στο οποίο στεγάζεται το ιστορικό Εθνολογικό μουσείο Μάνης. Το μεσημέρι θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το πανέμορφο νησί των Κυθήρων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Κύθηρα

Πρόγευμα. Η φύση προίκισε τα Κύθηρα, με μοναδικές ομορφιές τα τοπία εναλλάσσονται και γεμίζουν τα μάτια με μοναδικές εικόνες. Αρχίζοντας τη γνωριμία μας με το νησί και ξεκινώντας από τη Μυρτιδιά, όπου βρίσκεται η Μονή της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Εδώ μέσα στις μυρτιές που έδωσαν στην περιοχή το όνομα της, βρέθηκε η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας. Συνεχίζοντας τη μέρα μας και περνώντας από το Λιβάδι-μεγάλο εμπορικό κέντρο με το
περίφημο πέτρινο γεφύρι κτισμένο από την αρχή της Αγγλοκρατίας, φθάνουμε στη Χώρα (Κύθηρα), που τη χαρακτηρίζουν τα αρχοντικά και οι πανέμορφες κατοικίες των ευγενών και τη στολίζει η σιλουέτα του Ενετικού κάστρου. Χρόνος ελεύθερος.
Καταλήγουμε στο Καψάλη επίνειο της Χώρας. Μπάνιο-γεύμα εξ’ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το βράδυ μια βόλτα στο μικρότερο αλλά ομορφότερο χωριό του νησιού τον Αβλέμονα, με το μικρό καστέλο, μικρό φρούριο που χρησίμευε για την εποπτεία της περιοχής και του λιμανιού. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Κύθηρα

Πρόγευμα. Σήμερα θα συνεχίσουμε την γνωριμία μας με το υπόλοιπο νησί. Μυλοπόταμος. Η πλατεία του Μυλοπόταμου με το καμάρι , η φόνισσα, ο μικρός καταρράκτης και η νεράιδα, το Λαγκάδι με τους νερόμυλους, αποδεικνύουν πόσο απλοχέρη στάθηκε η φύση στις ομορφιές του χωριού. Περνώντας από τον Ποταμό (κεφαλοχώρι στο βόρειο τμήμα του νησιού) “Της κυράς το χωριό” ονομάστηκε όταν κτίστηκε εκεί ο ναός της Ιλαριώτισσας για να στεγάσει την εικόνα της
Παναγίας με το έντονο βλέμμα που λέγεται ότι την έφεραν από τα Ιεροσόλυμα. Καταλήγουμε σε μια από τις παραλίες του βορείου τμήματος του νησιού, θα απολαύσουμε το μπάνιο μας και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μπορούμε να διασκεδάσουμε προαιρετικά με τις ευκαιρίες που μας δίνει το νησί. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Κύθηρα – Ελαφόνησος - Σπάρτη

Πρωινό. Τελευταίες ξεχωριστές εικόνες θα γεμίσουν τα μάτια μας μέχρι την ώρα που θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Νεάπολη. Μας περιμένει η καταπληκτική Ελαφόνησος. Μαγευτική θάλασσα που δεν μπορεί να μην απολαύσουμε το μπάνιο μας και το απόγευμα να συνεχίσουμε το δρόμο μας για την πρωτεύουσα της Λακωνίας τη Σπάρτη. Ξενάγηση στην πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Σπάρτη – Λουτράκι - Θεσσαλονίκη (680 χλμ)

Πρωινό. Ημέρα επιστροφής. Αφού απολαύσουμε τον καφέ μας στο κοσμοπολίτικο Λουτράκι, θα συνεχίσουμε και με διάφορες στάσεις για καφέ – γεύμα εξ ιδίων – ξεκούραση, θα επιστρέψουμε στην πόλη μας. Η εκδρομή μας θα έχει τελειώσει άλλα εμείς πάντα θα αναζητούμε τα Κύθηρα.

Ξενοδοχεία
Ημέρες Αναχώρηση Ξενοδοχεία Τιμή Ανά Άτομο
Σε
Δίκλινο Δωμάτιο
Επιβάρυνση
Μονόκλινου
Παιδί 3-12
Ετών
τρίκλινο
Διατροφή
6 ημέρες

3/8,

17/8, 31/8

SPARTA INN 3*,
Σπάρτη

VENARDOS 3*
Κύθηρα

319 € +95 € 245 € Πρωινό
Highlights
Κύθηρα σπήλαιο
Ελαφόνησος
Σπάρτη
Γύθειο

Facebook