+302310288488 info@dieseltravel.gr

Κως 8 ημέρες

“Οι υπέροχες εκτεταμένες παραλίες της, οι φυσικές της ομορφιές αλλά και οι καθημερινές σχεδόν εκδηλώσεις με τοπικό παραδοσιακό χρώμα προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες για ψυχαγωγία και ξεκούραση.”

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής απευθείας σε προκτατημένες θέσεις
  • 23 κιλά αποσκευή και 8 κιλά χειραποσκευή σε όλες τις πτήσεις της Aegean airlines
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Διατροφή ανάλογα με την επιλογή σας.
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Φόρος διαμονής ανάλογα την κατηγορία του ξενοδοχείου
  • Φόροι αεροδρομίων 35 €
Πόλη της Κώ
Τιγκάκι
Μαστιχάρι

Πρωτεύουσα του νησιού είναι η πανέμορφη πόλη της Κω. Η ιστορία και ο πολιτισμός διαχέονται από κάθε γωνιά της πόλης, μέσα από τα αρχαία ερείπια και πλήθος ιστορικών μνημείων που συνυπάρχουν με το σήμερα. Παντού συναντά κανείς διάσπαρτα δείγματα των πολιτισμών που πέρασαν από το νησί. Αρχαία κτίσματα, νεοκλασικά ενετικού ρυθμού, παραδοσιακή Δωδεκανήσια αρχιτεκτονική και μοντέρνα κτίρια συνυπάρχουν αρμονικά, ψιθυρίζοντας την ιστορία του νησιού. Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της πόλης είναι ο ποδηλατοδρόμος κατά μήκος των παραλιακών οδών, αλλά και στο κέντρο. Η πόλη της Κω θεωρείται από τις πιο πράσινες στα Δωδεκάνησα. Φοίνικες, βουκαμβίλιες, πεύκα, ακακίες, πικροδάφνες και οι χαρακτηριστικοί κόκκινοι ιβίσκοι περιμένουν τον επισκέπτη σε κάθε βήμα του μέσα στην πόλη. Η σύγχρονη πόλη είναι μια πραγματική κοσμοπολίτισσα που προσφέρει πολλές επιλογές και ανέσεις στους επισκέπτες της. Καταλύματα για όλα τα γούστα και βαλάντια, εστιατόρια με ελληνική και διεθνή κουζίνα, μοντέρνα και παραδοσιακά καφέ, μπαράκια και κέντρα νυχτερινής διασκέδασης.  ΨΑΛΙΔΙ Η παραλία Ψαλίδι βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την πόλη της Κω περίπου 3,5χλμ. και είναι από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού. Έχει πολλές ξενοδοχειακές μονάδες από τις οποίες οι περισσότερες βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα. Επίσης έχει πάρα πολλές ψαροταβέρνες και εστιατόρια με ελληνική και διεθνή κουζίνα. Στο μεγαλύτερο τμήμα της παραλίας θα βρείτε ξαπλώστρες,ομπρέλες και οργανωμένα κέντρα θαλάσσιων σπορ. Λόγω της θέσης της η παραλία Ψαλίδι είναι ιδανική για surfing. Στο Ψαλίδι θα συναντήσετε και την παραλία του Αγίου Φωκά. Μία πολύ ανεπτυγμένη τουριστικά παραλία που φημίζεται για τα καταγάλανα νερά και την πανέμορφη θέα της. 

Το Τιγκάκι βρίσκεται 11 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης της Κω. Οι πολλές δυνατότητες για διαμονή κοντά στην παραλία και οι πολλές υπηρεσίες που παρέχονται έχουν κάνει το Τιγκάκι έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στη Κω. Αρκετά  τα μαγαζιά στο Τιγκάκι τα οποία είναι συγκεντρωμένα στο κέντρο του οικισμού και λειτουργούν όλη μέρα, προσφέροντας στους επισκέπτες κάθε προϊόν ή υπηρεσία που επιθυμούν. Όσο για τη βραδινή διασκέδαση είναι εξασφαλισμένη σε πολλά μπαρ και κλαμπ, σε μερικά από τα οποία η διασκέδαση κρατάει μέχρι το πρωί. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν το μπάνιο τους, να απολαύσουν την ηλιοθεραπεία τους και να διασκεδάσουν με πολλά θαλάσσια σπορ στην τεράστια αμμουδερή παραλία με τα κρυστάλλινα νερά (10 χιλιόμετρα μήκος) η οποία έχει βραβευθεί πολλές φορές με «Γαλάζια Σημαία», τόσο για την καθαριότητά της, όσο και για την άψογη οργάνωσή της. Τα νερά στο Τιγκάκι είναι ρηχά και έτσι κάνουν την παραλία με την άσπρη άμμο ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά, ή για μη έμπειρους κολυμβητές. 

Το Μαστιχάρι βρίσκεται 22 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης της Κω.Η παραλία του θεωρείται πλέον ένα σύγχρονο τουριστικό θέρετρο με πολλές  δυνατότητες διαμονής. Στο Μαστιχάρι οι επισκέπτες εκτός των άλλων θα βρούνε γαλήνη, ησυχία και ηρεμία, αλλά και καλό φαγητό στις πολύ δημοφιλείς ψαροταβέρνες του.Η παραλία στο Μαστιχάρι έχει χαρακτηριστική άσπρη άμμο και τα νερά έχουν ένα ιδιαίτερο γαλάζιο χρώμα που σου δημιουργούν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο εξωτικό μέρος, του Ειρηνικού Ωκεανού. Πολλοί ισχυρίζονται ότι εδώ θα βρείτε την ωραιότερη θάλασσα στην Κω. Η παραλία στο Μαστιχάρι επίσης φημίζεται και για το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα του νησιού.

Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302