+302310288488 info@dieseltravel.gr

Λήμνος 5 ημέρες

Τιμή
Από275 €
Τιμή
Από275 €
Αποθήκευση σε λίστα επιθυμιών

Η προσθήκη στοιχείου στη λίστα επιθυμιών απαιτεί λογαριασμό

331


Γιατί να ταξιδέψετε μαζί μας;

 • Εγγύηση καλύτερης τιμής
 • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
 • Εκδρομές επιλεγμένες από εμάς
 • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση


Έχετε ερώτηση;

Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε. Είμαστε μια έμπειρη ομάδα και ευχαρίστως θα σας εξυπηρετήσουμε.

+30 2310288488

info@dieseltravel.gr

 

Είναι νησί ηφαιστειογενές, και οι αρχαίοι μύθοι έχουν άμεση σχέση με την μορφολογία του, ζήστε διακοπές και ιστορία στην αρχαιοελληνική Λήμνο

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

 • Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας
 • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Συνοδό του γραφείου µας.
 • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

 • Φόρος διαμονής ανάλογα την κατηγορία του ξενοδοχείου
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, καραβάκια, είσοδοι μουσείων και νυχτερινών κέντρων. Φόρο διαμονής
1η ημέρα
2 ημέρα
3 ημέρα
4 ημέρα
5 ημέρα

1η  ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΒΑΛΑ – ΛΗΜΝΟΣ (150χλµ.)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση για Καβάλα. Άφιξη στο λιµάνι της Καβάλας και επιβίβαση στο πλοίο για το πανέµορφο νησί της Λήµνου. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωµάτια και το βράδυ ελεύθεροι για µια πρώτη γνωριµία µε την πρωτεύουσα του νησιού τη  Μύρινα. Διανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΜΥΡΙΝΑ – ΠΛΑΤΥ ΓΙΑΛΟ

Πρωινό και ξεκινάμε μια περιήγηση στην πόλη της Μύρινας, με την πλούσια ιστορία. Θα δούμε το Κάστρο που «στεφανώνει» τη γραφική νησιωτική πολιτεία και θεωρείται το µεγαλύτερο του Αιγαίου. Είναι πραγµατική απόλαυση η βόλτα στις δύο της γειτονιές, τον Ρωµαικό Γιαλό, µε τα παλιά κτήρια των εύπορων Ληµνιών της Αιγύπτου και τον Τούρκικο (ή Λιµάνι, ή Ν. Μάδυτος). Θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, να γνωρίσουµε το παλιό λιµάνι µε το Λήµνιο ‘Big Ben’, και να εντοπίσουµε το ρώσικο οχυρό της Ντάπιας. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε τον πλατύ γιαλό, που είναι μια από τiς ομορφότερες παραλίες της Λήμνου. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στη θάλασσα και για φαγητό προαιρετικά. Επιστροφή στη Μύρινα και ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στη πρωτεύουσα του νησιού. Διανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΛΗΜΝΟΣ – ΚΑΒΙΡΕΙΟ – ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙ – ΠΟΛΙΟΧΝΗ – ΜΟΥΔΡΟΣ

Πρωινό. Σήµερα εξερευνούµε το νησί, εστιάζοντας στο ιστορικό µέρος. Κατά τη διαδροµή µας προς το χωριό Βάρος θα έχουµε την ευκαιρία να δούµε έναν απολιθωµένο κορµό δένδρου ο οποίος ανήκει στο απολιθωµένο δάσος του νησιού και το οποίο έχει ηλικία 20 εκατ. χρόνων. Σύντομη στάση σ ’ένα από τα µεγαλύτερα και σπουδαιότερα χωριά της Λήµνου, το Κοντοπούλι, όπου πέρασε τα χρόνια της εξορίας του ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος. Τα παραδοσιακά χτισµένα πέτρινα σπίτια, οι περιποιηµένες αυλές και τα μποστάνια, θα µας εκπλήξουν µε τη λεπτομέρεια της αρχιτεκτονικής τους. Επόµενος σταθµός µας, ένας σπουδαίος αρχαιολογικός και λατρευτικός χώρος, όπου τελούνταν τα απόκρυφα Καβείρια Μυστήρια κατά την αρχαιότητα, το Καβείριο. Συνεχίζουμε για την Πολιόχνη, ένα σημαντικό αρχαιολογικό χώρο, όχι µόνο για τη Λήµνο, αλλά και για όλο το χώρο του Αιγαίου. Δεν µπορεί παρά ο Μούδρος, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λήµνου µετά τη Μύρινα, να µην αποτελέσει έναν από τους σταθµούς του ταξιδιού µας. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο απόγευμα για μπάνιο στην παραλία της Μύρινας. Διανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΚΟΝΤΙΑ – ΝΕΑ ΚΟΥΤΑΛΗ – ΕΥΓΑΤΗΣ

Πρωινό. Θα ξεκινήσουµε τη σηµερινή µας εκδροµή από νοτιοανατολικά. Πρώτη μας στάση το γραφικό λιµανάκι της Νέας Κούταλης, που ιδρύθηκε από πρόσφυγες της Προποντίδας (τόπο του γνωστού αθλητή Κουταλιανού). Εδώ υπάρχει το µουσείο Ναυτικής Παράδοσης και η έκθεση Σπογγαλιείας. Συνεχίζουμε με μια στάση στο χωριό Κοντιάς, όπου θα θαυµάσουµε τους περίφημους ανεμόμυλους και τον παραδοσιακό οικισµό, ο οποίος φιλοξενεί την πινακοθήκη της Σύγχρονης Βαλκανικής Τέχνης. Στη συνέχεια, μας περιμένει µια από τις καταπληκτικές παραλίες της περιοχής ο Ευγάτης, για µπάνιο και γεύµα εξ’ ιδίων. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΛΗΜΝΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ – ΚΗΠΙΑ – Ν. ΠΕΡΑΜΟΣ –  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (150χλµ.)

Πρωινό. Σήμερα μέρα επιστροφής. Επιβίβαση στο πλοίο και αποβίβαση στην Καβάλα. Συνεχίζοντας το πρόγραμμα μας θα επισκεφθούμε το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στα Κηπιά. Πρόσωπα που έχουν αγαπηθεί και σφράγισαν εποχές μέσα από τη ζωή και το έργο τους πρωταγωνιστούν στο συγκεκριμένο μουσείο, δημιουργός του οποίου είναι ο Θεόδωρος Κοκκινίδης. Επόμενος σταθμός μας το μεγάλο παραθαλάσσιο θέρετρο του νομού, η Νέα Πέραμος. Χρόνος για ένα ουζάκι στα πολλά ουζερί και εστιατόρια  της παραλίας. Επιστρέφουμε στην πόλη μας τη Θεσσαλονίκη έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αναχωρήσεις Ξενοδοχεία Ημέρες Τιμή Ανά Άτομο
σε Δίκλινο
Επιβάρυνση
Μονόκλινου
Παιδί
2-12
Διατροφή
14,19,28/07, 6/09

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ 3*, Μύρινα

5

275 € +90 € 185 € Πρωινό
2,9,16,23,30/08 299 € +90 € 199 €

 

Αναχωρήσεις Ξενοδοχεία Ημέρες Τιμή Ανά Άτομο
σε Δίκλινο
Διατροφή
14,19,28/07, 6/09 ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ 3*, Μύρινα

5

275 € Πρωινό
2,9,16,23,30/08 299 €

 

Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302

Facebook