+302310288488 info@dieseltravel.gr

Μαγευτικό Ντουμπρόβνικ (Πρόγραμμα διακοπών)

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

 • Μεταφορές - μετακινήσεις με υπερυψωμένο λεωφορείο
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Επιλεγμένη διατροφή
 • Έμπειρος συνοδός - αρχηγός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

 • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
 • Κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων
 • Εκδρομή: Σπλίτ – 20 € κατ’ άτομο
 • Εκδρομή Μόσταρ - 20 € κατ' άτομο
 • Εκδρομή: Ντουμπρόβνικ – 10 € κατ’ άτομο
 • Check Points 12 € κατ' άτομο
 • Δημοτικοί Φόροι 10 € κατ’ Άτομο
Τι θα φάμε…
Τι θα δούμε…
Που θα διασκεδάσουμε…
Που θα διασκεδάσουμε Κωνσταντινούπολη Dieseltravel
Για τον ελεύθερό σας χρόνο…
1η & 2η ημέρα
3η ημέρα
4η ημέρα
5η ημέρα
6η ημέρα
Σημείωση

1η & 2η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Λίμνη Σκόδρας – Κότορ – Ντουμπρόβνικ (960 χλμ.)

Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση στις 21:00. Άφιξη το πρωί στο Εθνικό Πάρκο της Λίμνη Σκόδρας που θα μας εντυπωσιάσει με την βιοποικιλία και τα νούφαρα που επιπλέουν. Όσοι θέλουν προαιρετικά θα απολαύσουν μια mini κρουαζιέρα στη λίμνη με το μοναδικής ομορφιάς τοπίο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το μεσαιωνικό Κότορ που είναι περικυκλωμένο από ένα τείχος το οποίο ανοικοδομήθηκε από τη Γαληνοτάτη Δημοκρατία της Βενετίας τον 14ο αιώνα. Ο κόλπος του Κότορ που είναι το νοτιότερο φιόρδ της Ευρώπης, αλλά και η αρχιτεκτονική της παλιάς πόλης έχουν συμβάλει στην ανακήρυξή του ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco. Θα περιηγηθούμε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Τρύφωνος του 12ου αιώνα, καθώς και στον ναό του Αγίου Νικολάου, συγκέντρωση και αναχώρηση για το Ντουμπρόβνικ. Άφιξη αργά το απόγευμα στο Ντουμπρόβνικ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και μια πρώτη γνωριμία με τη μοναδική καστρούπολη. Δείπνο και διανυκτέρευση

3η ημέρα: Ντουμπρόβνικ (ξενάγηση πόλης)

Πρόγευμα και ξεκινάμε την προαιρετική ξενάγηση στην πόλη του Ντουμπρόβνικ όπου φυλάσσεται για περισσότερα από 1300 χρόνια, περιτριγυρισμένο από τα στιβαρά και καλοδιατηρημένα τείχη. Βρίσκεται υπό την προστασία της Unesco και χαρακτηρίζεται ως μνημείο φυσικής ομορφιάς και πολιτιστικής κληρονομιάς. Τα κυριότερα αξιοθέατα που θα δούμε μέσα στην παλιά πόλη είναι ανάκτορα σπουδαίας αρχιτεκτονικής, όπως ο μητροπολιτικός ναός του προστάτη της πόλης, Αγίου Βλασίου, με τον μαρμάρινο οπλισμένο ιππότη στην πλατεία του, η μεγάλη κρήνη του Ονοφρίου, το φραγκισκανό μοναστήρι με την εκκλησία του Σωτήρος και το παλαιότερο φαρμακείο της πόλης από την εποχή της δημοκρατίας της Ραγούζας. Δεν θα παραλείψουμε να δούμε τον πύργο του Ρολογιού και τη μικρή κρήνη του Ονοφρίου, καθώς και το Μέγαρο Σπόντζα. Τέλος θα επισκεφτούμε σημεία που γυρίστηκε η πολύ επιτυχημένη σειρά Games of Thrones. Ακολουθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα προαιρετική κρουαζιέρα, για να γνωρίσουμε το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης και να πάρουμε μια γεύση από τα καταπράσινα νησιά που βρίσκονται κατά μήκος των Δαλματικών ακτών. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και φαγητό. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και σας προτείνουμε βραδινή διασκέδαση σε jazz bar στη καστρούπολη σε ένα μοναδικό μεσαιωνικό περιβάλλον. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Ντουμπρόβνικ – Σπλίτ (440 χλμ.)

5η ημέρα: Ντουμπρόβνικ – Μόσταρ (260 χλμ.)

Πρωινό και προαιρετική αναχώρηση για το Μόσταρ (παλιά γέφυρα – stari most). Πρόκειται για τη βασίλισσα του Νερέτβα, κτισμένη στις όχθες του ομώνυμου ποταμού, ενώ συνιστά πόλη μαρτυρική ανά τους αιώνες με σύμβολά της τη Νέα Γέφυρα και τους Πύργους. Μόσταρ σημαίνει ο φύλακας της γέφυρας και αναφέρεται στο διαχρονικό σύμβολο της πόλης, την Στάρι Μοστ. Η ξακουστή παλιά γέφυρα κατασκευάστηκε το 1557 και μετά την καταστροφή της το 1993 ανοικοδομήθηκε το 2006. Το χρώμα της καμάρας αλλάζει ανάλογα με το φως και την ώρα της ημέρας, ενώ ένα από τα πιο διάσημα σπορ της περιοχής είναι οι βουτιές από εκεί στα νερά του ποταμού. Έχει, επίσης, χαρακτηριστεί από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και καφέ. Επιστροφή στον Ντουμπρόβνικ και διανυκτέρευση.

6η μέρα: Ντουμπρόβνικ – Μπούντβα – Τίρανα – Θεσσαλονίκη (670 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση. Άφιξη στο μοναδικό θέρετρο της Μπούντβα και ξενάγηση στην ομώνυμη μαρίνα που βρίσκο-νται δεμένα πανάκριβα πολυτελή γιοτ. Η μαρίνα είναι βόρεια της παλαιάς πόλης και από εκεί ξεκινά ο πεζόδρομος Σλο-βένσκα Ομπάλα. Από εκεί θα περάσουμε την κε-ντρική πύλη των βενετσιάνικων τειχών για να επισκεφτούμε την Ακρό-πολη που κτίστηκε κατά τον 15ο αιώνα στο νότιο τμήμα της παλαιάς πόλης, πάνω στα ερείπια παλιών οχυρώσεων. Το φρούριο που άλλαξε σχήμα και μέγεθος πολλές φο-ρές, στεγάζει τώρα το θέατρο της Μπούντβα. για τη πρωτεύουσα της Αλβανίας τα Τίρανα, τη μεγαλύτερη πόλη της Δημοκρατίας της Αλβανίας με πληθώρα όμορφων εκκλησιών και κατάφυ-των πάρκων και θα περιηγηθούμε στο κέντρο της πόλης, η οποία ιδρύθηκε το 1614, κοσμείται με ορισμένα αρχιτεκτονι-κά μνημεία της εποχής του Μουσολίνι, για να δούμε τα κυριότερα αξιοθέατα. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ.

 • Ταξιδεύετε με ταυτότητες νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο με εξάμηνη ισχύ.

 

Τιμοκατάλογος Μαγευτικό Ντουμπρόβνικ 6 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις (Πρόγραμμα Διακοπών)

ΔΩΡΟ!!! η επίσκεψη στο Κότορ & τη Μπούντβα

Αναχωρήσεις Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Ανά Άτομο σε Δίκλινο/Τρίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου Παιδί 2-12 ετών Παρατηρήσεις

20/03
24/03

Βραδινή

αναχώρηση

Valamar 4* Ημιδιατροφή 215 € +120 € 95 €

Δημοτικοί φόροι 10 €

κατ’ άτομο
&
Check Points 12 €

Lero 4* Πρωινό 221 € +129 € 95 €
Ημιδιατροφή 241 € +145 € 95 €
More 5* Πρωινό 225 € + 125 € 100 €
Ημιδιατροφή 245 € + 145 € 100 €
Κόστος προαιρετικών εκδρομών: Σπλίτ – 20 € κατ’ άτομο Μόσταρ – 20 € κατ’ άτομο Ντουμπρόβνικ – 10 € κατ’ άτομο
 Όλες οι προαιρετικές εκδρομές πραγματοποιούνται χωρίς ελάχιστη συμμετοχή!

 

Τιμοκατάλογος Μαγευτικό Ντουμπρόβνικ 6 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις (Πρόγραμμα Διακοπών)

ΔΩΡΟ!!! η επίσκεψη στο Κότορ & τη Μπούντβα

Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Ανά Άτομο σε Δίκλινο/Τρίκλινο Παρατηρήσεις
Valamar 4* Ημιδιατροφή 215 €

Δημοτικοί φόροι 10 €

κατ’ άτομο
&
Check Points 12 €

Lero 4* Πρωινό 221 €
Ημιδιατροφή 241 €
More 5* Πρωινό 225 €
Ημιδιατροφή 245 €
Κόστος προαιρετικών εκδρομών: Σπλίτ – 20 € κατ’ άτομο Μόσταρ – 20 € κατ’ άτομο Ντουμπρόβνικ – 10 € κατ’ άτομο
 Όλες οι προαιρετικές εκδρομές πραγματοποιούνται χωρίς ελάχιστη συμμετοχή!
Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302

Facebook