+302310288488 info@dieseltravel.gr

Μεσσηνιακή Μάνη 6 ημέρες

Τιμή
Από319 €
Τιμή
Από319 €
Αποθήκευση σε λίστα επιθυμιών

Η προσθήκη στοιχείου στη λίστα επιθυμιών απαιτεί λογαριασμό

307


Γιατί να ταξιδέψετε μαζί μας;

 • Εγγύηση καλύτερης τιμής
 • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
 • Εκδρομές επιλεγμένες από εμάς
 • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση


Έχετε ερώτηση;

Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε. Είμαστε μια έμπειρη ομάδα και ευχαρίστως θα σας εξυπηρετήσουμε.

+30 2310288488

info@dieseltravel.gr

 

“Τοπία ιδιαίτερα, ξεχωριστά. Πέτρινα πυργόσπιτα. Βουνοκορφές, πανέμορφες παραλίες. Είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την ομορφιά της εικόνας στην Μεσσηνιακή Μάνη.

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

 • Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας
 • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Συνοδό του γραφείου µας.
 • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης
 • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νεάπολη - Ελαφόνησος - Νεάπολη

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

 • Φόρος διαμονής ανάλογα την κατηγορία του ξενοδοχείου
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, καραβάκια, είσοδοι μουσείων και νυχτερινών κέντρων. Φόρο διαμονής
1η ημέρα
2 ημέρα
3 ημέρα
4 ημέρα
5 ημέρα
6 ημέρα

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΝΕΑΠΟΛΗ (760 χλµ.)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 07.00. Στάση για καφέ στο ύψος της Λάρισας και συνεχίζοντας για Λαµία φτάνουµε µέσω Αττικής οδού στον Ισθµό της Κορίνθου για γεύµα εξ ιδίων. Συνεχίζουµε για να πιούµε τον απογευµατινό µας καφέ στην ιστορική Σπάρτη και αµέσως µετά φτάνουµε στη Νεάπολη Λακωνίας όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, και  γνωριμία µε την όμορφη πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ

Πρωινό. Σήµερα η µέρα µας θα είναι σκέτη απόλαυση στην Ελαφόνησο το γοητευτικό νησάκι απέναντι από τη Νεάπολη. Υπέροχες εξωτικές παραλίες, που ανάµεσα τους ξεχωρίζει η παραλία του Σαρακίνο. που αναμφίβολα κλέβει την παράσταση – µια χερσόνησο αγκαλιασµένη από αµµολόφους, µε κρυστάλλινα νερά. Χρόνος για να απολαύσουµε το µπάνιο µας και να γευµατίσουµε εξ’ ιδίων. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ

Πρωινό και ξεκινάμε για την προαιρετική ημερήσια εκδρομή μας στα Κύθηρα. Η φύση προίκισε τα Κύθηρα, µε µοναδικές οµορφιές τα τοπία εναλλάσσονται και γεµίζουν τα µάτια µε µοναδικές εικόνες. Παίρνοντας το πούλμαν μαζί μας θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το βασικό γύρο του νησιού, γνωρίζοντας την πανέμορφη Χώρα, με το επίνειο της το Καψάλι, την παραλία της Αγίας Πελαγίας, όπου και θα γευματίσουμε εξ’ ιδίων και επιστρέφουμε πίσω στο ξενοδοχείο μας στη Νεάπολη. Διανυκτέρευση

4η ημέρα:ΝΕΑΠΟΛΗ- ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ– ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ (220 χλμ.)

Πρωινό και μια ξεχωριστή μέρα μας περιμένει σήμερα. Το σπουδαιότερο σπήλαιο της χώρας μας, το σπήλαιο του Διρού. Στιγμές  θαυμασμού και δέους μας επιφυλάσσει η επίσκεψη μας σε αυτό. Συνεχίζουμε τη μέρα μας διασχίζοντας τη Μεσσηνιακή Μάνη. Πέτρινα  πυργόσπιτα, άγρια τοπία, ψηλές και απότομες βουνοκορφές, αλλά και εκπληκτικές παραλίες. Θα γευματίσουμε όπου βολέψει το πρόγραμμα, και θα κάνουμε στάση στην γραφικότατη Καρδαμύλη. Επόμενος σταθμός μας η χιλιοτραγουδισμένη Καλαμάτα, όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΚΟΡΩΝΗ (150χλµ.)

Πρωινό, και αναχώρηση για Πυλία (Νοτιοδυτικά). Η φύση σ’ αυτό το κοµµάτι της Μεσσηνιακής γης στάθηκε απλόχερη. Η πριγκίπισσα του Νότου η Πύλος µε την ένδοξη ιστορία της, η Καστροπολιτεία της Μεθώνης, η γραφική Κορώνη, και η λιλιπούτεια Φοινικούντα µας περιµένουν. Θα κάνουµε το µπάνιο µας στην πεντακάθαρη παραλία της Φοινικουντας, και θα γευµατίσουµε στην Πύλο .Θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ θα διασκεδάσουμε (προαιρετικά). Διανυκτέρευση.

6η ηµέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (680χλµ)

Πρωινό. Σήμερα θα γνωρίσουμε όλη σχεδόν τη δυτική Πελοπόννησο, περνώντας από τις καταπληκτικές παραλίες της και τις πολύ ενδιαφέρουσες πόλεις της. Θα επισκεφθούμε στη Χώρα το μουσείο όπου φυλάσσονται τμήματα από τις περίφημες τοιχογραφίες του ανακτόρου του Νέστωρα, καθώς και ευρήματα από τους μυκηναϊκούς τάφους. Θα περάσουμε από Γαργαλιάνους, Φιλιατρά, Κυπαρισσία, Πάτρα, Ρίο – Αντίρριο, και με διάφορες στάσεις  για γεύμα εξ’ ιδίων, καφέ και ξεκούραση επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη. Το ταξίδι µας θα έχει τελειώσει άλλα εµείς πάντα θα αναζητούµε τις εικόνες που µας άφησε η υπέροχη εκδροµή µας.

Αναχωρήσεις Ξενοδοχεία Ημέρες Τιμή Ανά Άτομο
σε Δίκλινο
Επιβάρυνση
Μονόκλινου
Παιδί
2-12
Διατροφή
4/08, 25/08

Hotel LIMIRA MARE 3* Νεάπολη

GALAXY 3* Καλαμάτα

6

319 € +115 € 229 € Πρωινό
Αναχωρήσεις Ξενοδοχεία Ημέρες Τιμή Ανά Άτομο
σε Δίκλινο
Διατροφή
4/08, 25/08

Hotel LIMIRA MARE 3* Νεάπολη

GALAXY 3* Καλαμάτα

6

319 € Πρωινό
Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302

Facebook