+302310288488 info@dieseltravel.gr

Ναύπλιο – Τολό 4 & 5 ημέρες Καλοκαίρι 2021

 

Από τις ωραιότερες πόλεις της αργολικής γης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, η πόλη του Ναυπλίου θα σας εντυπωσιάσει.

1η ημέρα
2η ημέρα
3η ημέρα
4η ημέρα
5η ημέρα

1η μέρα : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΤΟΛΟ (614χλμ)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 07:00 αναχώρηση. Κάνοντας στάσεις ξεκούρασης ( καφέ – γεύμα ), στην Εθνική οδό και διαβαίνοντας την Αττική οδό φθάνουμε στον Ισθμό της Κορίνθου. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Αρχαία Επίδαυρο όπου θα θαυμάσουμε τις αρχαιότητες και το Θέατρο. Άφιξη στο
κοσμοπολίτικο Τολό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΤΟΛΟ – ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση προαιρετικά για την περίφημη Ύδρα και τις Σπέτσες . Πρώτος σταθμός η Ύδρα με την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρημένη, φημισμένη για τις μετακινήσεις που γίνονται με τα γαϊδουράκια. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενάκια και θα έχουμε χρόνο να επισκεφτούμε το αρχοντικό του Κουντουριώτη και τον ιστορικό ναό Κοίμησης Θεοτόκου, χρόνος για καφέ στο πανέμορφο λιμανάκι. Επόμενος σταθμός οι Σπέτσες όπου θα επισκεφτούμε το αρχοντικό-μουσείο της Μπουμπουλίνας όπως και τον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου. Το απόγευμα επιστροφή στο Τολό. Δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3η  ημέρα : ΤΟΛΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΠΑΛΑΜΗΔΙ (180χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για Μυκήνες, άφιξη και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για Ναύπλιο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Παλαμήδι με τη φυλακή του Κολοκοτρώνη και το μουσείο. Στη παλιά πόλη του Ναυπλίου θα δούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου και το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην γραφική πόλη. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνοςελεύθερος για μπάνιο και γεύμα εξ’ ιδίων. Δείπνο – προαιρετική διασκέδαση, διανυκτέρευση.

4η ημέρα : ΤΟΛΟ – ΛΕΩΝΙΔΙΟ – Μ. ΕΛΩΝΑΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή στο Λεωνίδιο. Κάνοντας μια υπέροχη παραθαλάσσια διαδρομή της ανατολικής Αρκαδίας και σε λίγα χιλιόμετρα από το Λεωνίδιο φθάνουμε στα Μετέωρα της Πελοποννήσου τη Μονή του Έλωνα, αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Είναι κτισμένη στον απόκρημνο κοκκινωπό βράχο του Πάρνωνα, και αποτελεί ένα από τα εντυπωσιακά και επιβλητικά μνημεία της Αρκαδίας. Θα περιηγηθούμε στο Λεωνίδιο με τα πανέμορφα αρχοντικά του θα γευματίσουμε εξ’ ιδίων φρεσκότατες ψαρολιχουδιές στην Πλάκα και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο – διανυκτέρευση.

5η ημέρα : ΤΟΛΟ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (614χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Με στάση για καφέ στο κοσμοπολίτικο Λουτράκι και στάσεις καθοδόν για ξεκούραση, άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Στο 4ήμεροπρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 4η ημέρα

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδό του γραφείου µας.
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο
  • Διατροφή ανάλογα με την επιλογή σας.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Φόρος διαμονής ανάλογα την κατηγορία του ξενοδοχείου
  • Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό
Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302