+302310288488 info@dieseltravel.gr

Ναύπλιο-Τολό 4 και 5 ημέρες

 

Από τις ωραιότερες πόλεις της αργολικής γης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, η πόλη του Ναυπλίου θα σας εντυπωσιάσει.

1η ημέρα
2 ημέρα
3 ημέρα
4 ημέρα
5 ημέρα

1η ηµέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΠΑΛΛΑΜΙΔΙ – ΤΟΛΟ (635χλµ)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση στις 06.30. Κάνοντας στάσεις ξεκούρασης ( καφέ – γεύµα ), στην Εθνική οδό και διαβαίνοντας την Αττική οδό φθάνουµε στον Ισθµό της Κορίνθου. Στη συνέχεια αναχώρηση για τις πολύχρυσες Μυκήνες, το βασίλειο του Αγαμέμνονα, που έδωσαν το όνομα τους σ’ έναν ολόκληρο πολιτισμό. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο, και συνεχίζοντας το πρόγραμμα μας φθάνουμε στην ακρόπολη του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο. Γοητεία αφ’ υψηλού, ένα από τα πιό σημαντικά και καλοδιατηρημένα κάστρα της χώρας μας. Επόμενος σταθμός μας το κοσμοπολίτικο Τολό, όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση

2η ηµέρα: ΤΟΛΟ – ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση προαιρετικά για την περίφηµη Ύδρα και τις Σπέτσες. Πρώτος σταθµός η Ύδρα µε την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρηµένη, φηµισµένη για τις µετακινήσεις που γίνονται µε τα γαϊδουράκια. Θα περιηγηθούµε στα γραφικά στενάκια και θα έχουµε χρόνο να επισκεφτούµε το αξιόλογο ναυτικό μουσείο στην παραλία, το αρχοντικό του Κουντουριώτη και τον ιστορικό ναό Κοίµησης της Θεοτόκου. Χρόνος για καφέ στο πανέµορφο λιµανάκι. Επόµενος σταθµός οι Σπέτσες όπου θα επισκεφτούµε το αρχοντικό-µουσείο της Μπουµπουλίνας όπως και τον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου. Το απόγευµα επιστροφή στο Τολό. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση

 

3η ηµέρα: ΤΟΛΟ – ΕΡΜΙΟΝΗ – ΠΟΡΟΣ – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Πρωινό και αναχώρηση µε το πούλµαν για τον Πόρο. Διέλευση από την Ερµιόνη, άφιξη στον Γαλατά και επιβίβαση στο καραβάκι (προαιρετικά) για Πόρο. Γνωριµία µε το νησί και ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζοντας τη µέρα µας θα απολαύσουµε τον καφέ µας στην παραλία στο γραφικό Πόρτο Χέλι, τη Ριβιέρα της Ελλάδας. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο στο Τολό και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΛΕΩΝΙΔΙΟ – ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΑΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για ηµερήσια εκδροµή στο Λεωνίδιο. Κάνοντας µια υπέροχη παραθαλάσσια διαδροµή της ανατολικής Αρκαδίας και σε λίγα χιλιόµετρα από το Λεωνίδιο φθάνουµε στα Μετέωρα της Πελοποννήσου τη Μονή  Έλωνας, αφιερωμένη στην Κοίµηση της Θεοτόκου. Είναι κτισµένη στον απόκρηµνο κοκκινωπό βράχο του Πάρνωνα, και αποτελεί ένα από τα εντυπωσιακά και επιβλητικά µνηµεία της Αρκαδίας. Θα περιηγηθούµε στο Λεωνίδιο µε τα πανέµορφα αρχοντικά του, θα γευµατίσουµε εξ’ ιδίων φρεσκότατες ψαρολιχουδιές στην Πλάκα και επιστρέφοντας θα έχουμε χρόνο για να περιηγηθούμε και να πιούμε τον απογευματινό μας καφέ στο παραμυθένιο Ναύπλιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (635χλµ)

Πρωινό και αναχώρηση για το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Πηχτή μυρωδιά πεύκου  και με την λούπα των τζιτζικιών φτάνουμε στο αρχαίο θέατρο. Θα θαυμάσουμε την υπέροχη αρχιτεκτονική του και θα ζήσουμε νοερά μια φευγαλέα σκέψη: πρίν από 2.500 χρόνια, οι θεατές κατέφθαναν στο ίδιο σημείο, στη δυτική πλαγιά του Κυνορτίου όρους, στα νότια του ιερού του Ασκληπιού, και  έπαιρναν θέση για τον ίδιο σκοπό. Και το ταξίδι της επιστροφής αρχίζει. Με ενδιάµεσες στάσεις για καφέ – γεύµα και ξεκούραση, άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Ξενοδοχεία Αναχωρήσεις Ημέρες Τιμή Ανά Άτομο
σε Δίκλινο/Τρίκλινο
Επιβάρυνση
Μονόκλινου
Παιδί
2-12
Διατροφή

Hotel TOLO 3*ή

TOLON HOLIDAYS 3*

16,23/07, 3,10/09 4 205 € +80€ 145 € Ημιδιατροφή
30/07, 13,20,27/08 219 € +80 € 155 €
19,26/07  2,/09 5 249 € +100 € 175 €
   1,7,13,16,22,29/08 279 € +100€ 195 €
Ξενοδοχεία Αναχωρήσεις Ημέρες Τιμή Ανά Άτομο
σε Δίκλινο/Τρίκλινο
Διατροφή

Hotel TOLO 3*ή

TOLON HOLIDAYS 3*

16,23/07, 3,10/09 4 205 € Ημιδιατροφή
30/07, 13,20,27/08 219 €
19,26/07  2,/09 5 249 €
   1,7,13,16,22,29/08 279 €

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Διατροφή ανάλογα με την επιλογή σας.
  • Συνοδό του γραφείου µας.
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Φόρος διαμονής ανάλογα την κατηγορία του ξενοδοχείου
  • Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό
Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302

Facebook