+302310288488 info@dieseltravel.gr

Πανόραμα Δαλματίας All Inclusive

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

 • Μεταφορές - μετακινήσεις με υπερυψωμένο λεωφορείο
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Επιλεγμένη διατροφή
 • Έμπειρος συνοδός - αρχηγός του γραφείου μας
 • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

 • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
 • Κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων
 • Δημοτικοί φόροι 5€ σε 3* & 10 € σε 4* κατ’ άτομο
 • Check Points 10 € κατ' άτομο
Τι θα φάμε…
Τι θα δούμε…
Που θα διασκεδάσουμε…
Για τον ελεύθερό σας χρόνο…
1η + 2η ημέρα
3η ημέρα
4η ημέρα
5η ημέρα
Σημείωση

1η + 2η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Μπούντβα – Κότορ – Μπούντβα (581 χλμ.)

Συγκέντρωση το βράδυ στις 22:30 και αναχώρηση μέσω συνοριακών σταθμών Ελλάδας – Αλβανίας – Μαυροβουνίου και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό άφιξη στο μοναδικό θέρετρο της Μπούντβα το πρωί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκινάει η ξενάγηση στην Μπούντβα. Θα ξεκινήσουμε από την ομώνυμη μαρίνα που βρίσκονται δεμένα πανάκριβα πολυτελή γιοτ. Η μαρίνα είναι βόρεια της παλαιάς πόλης και από εκεί ξεκινά ο πεζόδρομος Σλοβένσκα Ομπάλα. Από εκεί θα περάσουμε την κεντρική πύλη των βενετσιάνικων τειχών για να επισκεφτούμε την Ακρόπολη που κτίστηκε κατά τον 15ο αιώνα στο νότιο τμήμα της παλαιάς πόλης, πάνω στα ερείπια παλιών οχυρώσεων. Το φρούριο που άλλαξε σχήμα και μέγεθος πολλές φορές, στεγάζει τώρα το θέατρο της Μπούντβα. Έπειτα αναχώρηση για το μεσαιωνικό Κότορ που είναι περικυκλωμένο από ένα τείχος το οποίο ανοικοδομήθηκε από τη Γαληνοτάτη Δημοκρατία της Βενετίας τον 14ο αιώνα. Ο κόλπος του Κότορ που είναι το νοτιότερο φιόρδ της Ευρώπης, αλλά και η αρχιτεκτονική της παλιάς πόλης έχουν συμβάλει στην ανακήρυξή του ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco. Θα περιηγηθούμε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Τρύφωνος του 12ου αιώνα, καθώς και στον ναό του Αγίου Νικολάου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μπούντβα – Ντουμπρόβνικ (ξενάγηση πόλης) (149 χλμ.)  

Πρωινό και αναχώρηση για την εκδρομή στο Ντουμπρόβνικ. Θα επιβιβαστούμε σε Fery boat για να διασχίσουμε το νοτιότερο φιόρδ της Ευρώπης. Άφιξη και ξεκινάμε την ξενάγηση στην πόλη του Ντουμπρόβνικ που φυλάσσεται για περισσότερα από 1300 χρόνια, περιτριγυρισμένο από τα στιβαρά και καλοδιατηρημένα τείχη. Βρίσκεται υπό την προστασία της Unesco και χαρακτηρίζεται ως μνημείο φυσικής ομορφιάς και πολιτιστικής κληρονομιάς. Τα κυριότερα αξιοθέατα που θα δούμε μέσα στην παλιά πόλη είναι ανάκτορα σπουδαίας αρχιτεκτονικής, όπως ο μητροπολιτικός ναός του προστάτη της πόλης, Αγίου Βλασίου, με τον μαρμάρινο οπλισμένο ιππότη στην πλατεία του, η μεγάλη κρήνη του Ονοφρίου, το φραγκισκανό μοναστήρι με την εκκλησία του Σωτήρος και το παλαιότερο φαρμακείο της πόλης από την εποχή της δημοκρατίας της Ραγούζας. Δεν θα παραλείψουμε να δούμε τον πύργο του Ρολογιού και τη μικρή κρήνη του Ονοφρίου, καθώς και το Μέγαρο Σπόντζα. Τέλος θα επισκεφτούμε σημεία που γυρίστηκε η πολύ επιτυχημένη σειρά Games of Thrones. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και φαγητό. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μπούντβα – Μόσταρ (420 χλμ.) 

Πρωινό και αναχώρηση για το Μόσταρ (παλιά γέφυρα – stari most). Πρόκειται για τη βασίλισσα του Νερέτβα, κτισμένη στις όχθες του ομώνυμου ποταμού, ενώ συνιστά πόλη μαρτυρική ανά τους αιώνες με σύμβολά της τη Νέα Γέφυρα και τους Πύργους. Μόσταρ σημαίνει ο φύλακας της γέφυρας και αναφέρεται στο διαχρονικό σύμβολο της πόλης, την Στάρι Μοστ. Η ξακουστή παλιά γέφυρα κατασκευάστηκε το 1557 και μετά την καταστροφή της το 1993 ανοικοδομήθηκε το 2006. Το χρώμα της καμάρας αλλάζει ανάλογα με το φως και την ώρα της ημέρας, ενώ ένα από τα πιο διάσημα σπορ της περιοχής είναι οι βουτιές από εκεί στα νερά του ποταμού. Έχει, επίσης, χαρακτηριστεί από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και καφέ. Επιστροφή στη Μπούντβα και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Μπούντβα – Λίμνη Σκόνδρας – Τίρανα – Θεσσαλονίκη (581 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για το Εθνικό Πάρκο της Λίμνη Σκόνδρας που θα μας εντυπωσιάσει με την βιοποικιλία και τα νούφαρα που επιπλέουν. Όσοι θέλουν προαιρετικά θα απολαύσουν μια mini κρουαζιέρα στη λίμνη με το μοναδικής ομορφιάς τοπίο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη πρωτεύουσα της Αλβανίας τα Τίρανα, τη μεγαλύτερη πόλη της Δημοκρατίας της Αλβανίας με πληθώρα όμορφων εκκλησιών και κατάφυτων πάρκων και θα περιηγηθούμε στο κέντρο της πόλης, η οποία ιδρύθηκε το 1614, κοσμείται με ορισμένα αρχιτεκτονικά μνημεία της εποχής του Μουσολίνι, για να δούμε τα κυριότερα αξιοθέατα. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ.

 

 • Ταξιδεύετε με ταυτότητες νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο με εξάμηνη ισχύ.

 

Τιμοκατάλογος Πανόραμα Δαλματίας All Inclusive 5 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις
Αναχώρηση Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Ανά Άτομο σε Δίκλινο/Τρίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου Παιδί 2/12 Παρατηρήσεις
21/03
25/03
Βραδινή αναχώρηση
Villa Lux Budva 3* Ημιδιατροφή 175 € +69 € 109 € Δημοτικοί φόροι
5€ σε 3* &
10 € σε 4*
κατ’ άτομο
&
Check Points
10 €
Pozzo 4* Ημιδιατροφή 185 € +79 € 109 €
Harmonia by Dukley 4* Ημιδιατροφή 199 € +89 € 115 €

 

Τιμοκατάλογος Πανόραμα Δαλματίας All Inclusive 5 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις
Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Ανά Άτομο σε Δίκλινο/Τρίκλινο Παρατηρήσεις
Villa Lux Budva 3* Ημιδιατροφή 175 € Δημοτικοί φόροι
5€ σε 3* &
10 € σε 4*
κατ’ άτομο
&
Check Points
10 €
Pozzo 4* Ημιδιατροφή 185 €
Harmonia by Dukley 4* Ημιδιατροφή 199 €
Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302

Facebook