+302310288488 info@dieseltravel.gr

Πανόραμα Ελβετίας – Αλπικό τρένο

  

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
 • Μεταφορές - μετακινήσεις με υπερυψωμένο λεωφορείο
 • Επιλεγμένη διατροφή
 • Έμπειρος συνοδός - αρχηγός του γραφείου μας
 • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Μια αποσκευή και μια χειραποσκευή,ανάλογα με την αεροπορική εταιρία

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
 • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
 • Δημοτικοί - τοπικοί φόροι ξενοδοχείων
 • Check Points (όπου απαιτείται)
 • Αχθοφορικά - φιλοδωρήματα
 • Κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων

  

 

1η ημέρα
2η ημέρα
3η ημέρα
4η ημέρα
5η ημέρα
6η ημέρα
Σημείωση

1η ημέρα: Πτήση για Ελβετία – Λουκέρνη (68 χλμ.) – Ιντερλάκεν (65 χλμ.) – Λωζάνη (165 χλμ.)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ελβετία. Άφιξη και μεταφορά στη Λουκέρνη με τις χρωματιστές προσόψεις των σπιτιών, τα πλακόστρωτα δρομάκια και την ξύλινη σκεπαστή μεσαιωνική γέφυρα Καπελμπρίκε, που απεικονίζει την ιστορία της πόλης σε 120 πίνακες ζωγραφισμένους σε ξύλο, το παλιό Δημαρχείο και το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο. Αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Ιντερλάκεν. Θα περπατήσουμε στη λεωφόρο Χέεβεκ και θα θαυμάσουμε τις μοναδικές ομορφιές της πόλης. Νωρίς το απόγευμα άφιξη στη Λωζάνη. Στην πανοραμική περιήγησή μας, θα δούμε τον Γοτθικό Καθεδρικό Ναό, το Κάστρο Σεν Μερ, το Δημαρχείο και το Ναό του Αγίου Φραγκίσκου. Tακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.

2η ημέρα: Λωζάνη – Γενεύη (70 χλμ.) – Αννεσί (40 χλμ.) – Λωζάνη (10 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για τη Γενεύη με το διάσημο και ψηλότερο σιντριβάνι της Ευρώπης, το Jet D’ eau. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πέτρου, την οικία Ταβέλ που λειτουργεί σαν Μουσείο και το Παλάτι των Εθνών. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια, για όσους το επιθυμούν προαιρετικά θα κάνουμε μια μοναδική εκδρομή στη «Βενετία της Γαλλίας», το μοναδικό Αννεσύ. Μεταξύ άλλων θα επισκεφθούμε το ιστορικό μνημείο Palais de l’ile που δεσπόζει στο κέντρο της, χτισμένο μέσα στο νερό και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλης. Επιστροφή στη Λωζάνη.

3η ημέρα: Λωζάνη – Βέρνη (108 χλμ.) – Ζυρίχη (120 χλμ.) 

Πρωινό και αναχώρηση για τη παραμυθένια Βέρνη. Στην πανοραμική περιήγηση της πόλης θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βικεντίου, το Κυβερνητικό Μέγαρο, το Δημαρχείο,το σπίτι του Αϊνστάιν, το φημισμένο αστρονομικό ρολόι. Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στα γραφικά στενά του ιστορικού κέντρου. Αναχώρηση για τη Ζυρίχη. Mε την άφιξή μας, θα δούμε τη Γοτθική Εκκλησία του 13ου αιώνα, Φραουμίνστερ με τα περίφημα βιτρό, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, το Δημαρχείο, την Όπερα και το μοντέρνο κτίριο Λε Κουρμουζιέ. Θα περπατήσουμε στη γραφική παλιά πόλη αλλά και στον μοντέρνο εμπορικό δρόμο της Μπάνχοφστράσε. Χρόνος ελεύθερος. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα: Ζυρίχη – Κουρ (120 χλμ.) – Διαδρομή με το μοναδικό Αλπικό τρένο – Σαιν Μόριτζ & Ντάβος – Ζυρίχη (148 χλμ.)

Πρωινό και για όποιον επιθυμεί αναχώρηση για μια προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο παγκοσμίου φήμης χιονοδρομικό κέντρο Σαιν Μόριτζ με τα γραφικά σαλέ και τα πολυτελή ξενοδοχεία. Μετά από μια θαυμάσια διαδρομή φθάνουμε στο Chur. Με το Αλπικό τρένο express φθάνουμε στο ονομαστό χιονοδρομικό κέντρο Σαιν Μόριτζ. Στη συνέχεια, αναχώρηση με το τρένο για το κοσμοπολίτικο Νταβός. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Ζυρίχη.

5η ημέρα: Ζυρίχη –  Σεντ Γκάλεν (85 χλμ.)  – Βαντούζ/ Λιχτενστάιν (65 χλμ.) – Ζυρίχη (120 χλμ.)

Πρωινό και σήμερα για όποιον επιθυμεί προαιρετικά θα αναχωρήσουμε για μία ακόμα πανέμορφη εκδρομή, ξεκινώντας από το Σεντ Γκάλεν, χτισμένο σε υψόμετρο 675 μ. Υπήρξε κάποτε η μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας και φημίζεται για το διάσημο μεσαιωνικό της Αββαείο. Στην συνέχεια μας περιμένει η γραφική Βαντούζ, πρωτεύουσα του λιλιπούτειου ανεξάρτητου κράτους του Λιχτενστάιν. Η περιήγησή μας θα μας γνωρίσει ενδιαφέροντα δημόσια κτίρια όπως το Κοινοβούλιο και το Ανώτατο Δικαστήριο, καθώς και το κέντρο της πόλης. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

6η ημέρα: Ζυρίχη – Aεροδρόμιο – Πτήση επιστροφής

Πρωινό, χρόνος ελεύθερος και μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Σημείωση: Στο 5ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 5η ημέρα.

 

Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302

  

Facebook