+302310288488 info@dieseltravel.gr

Πανόραμα Κρήτης 8 ημέρες

 

Μαγευτικές ακτές με υπερσύγχρονα ξενοδοχεία, γοητευτική ενδοχώρα με γραφικά χωριά,ζεστή φιλοξενία και φυσικά εξαιρετική τοπική κουζίνα μόνο στην ανεπανάληπτη Κρήτη

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας
  • Τα εισιτήρια του πλοίου Πειραιά – Ηράκλειο και Χανιά– Πειραιά σε σαλόνια
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ημιδιατροφή
  • Συνοδό του γραφείου µας.
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Φόρος διαμονής ανάλογα την κατηγορία του ξενοδοχείου
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, καραβάκια, είσοδοι μουσείων και νυχτερινών κέντρων. Φόρο διαμονής
1η και 2η ημέρα
3η ημέρα
4η ημέρα
5η ημέρα
6η ημέρα
7η ημέρα
8η ημέρα

1η & 2η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αναχώρηση από το γραφείο μας το βράδυ για Πειραιά δια μέσου Λάρισας και Λαμίας. Άφιξη στον Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ηράκλειο, άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου. Αποβίβαση και με το πούλμαν φτάνουμε στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση

3η μέρα : ΗΡΑΚΛΕΙΟ –ΚΝΩΣΟΣ – ΑΝΩΓΕΙΑ

Πρωινό και ξεκινάμε για την ξενάγηση μας στην Κνωσό, την μεγαλύτερη και πλουσιότερη πόλη της Μινωικής Κρήτης, που ιδρύθηκε από τον μυθικό Μίνωα και έγινε το κέντρο του λαμπρού Μινωικού πολιτισμού. Στη συνέχεια περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης του Ηρακλείου. Στην πλατεία Ελευθερίας δεσπόζουν το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου και η προτομή του Καζαντζάκη, θα δούμε την παλιά Ενετική Κρήνη του Μοροζίνη με τα λιοντάρια, το ναό του Αγίου Τίτου (μαθητής του Αποστόλου Παύλου), το μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά και την Ενετική Λότζια. Καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας. Γεύμα και ξεκούραση. Νωρίς το απόγευμα ξεκινάμε για τα ξακουστά Ανώγεια, στον Ψηλορείτη. Χρόνος ελεύθερος στο χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

 

4η μέρα : ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ μπάνιο – ΠΛΑΚΑ ΕΛΟΥΝΤΑΣ – ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ – ΑΓ.  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την Ιεράπετρα, χτισμένη στην Αρχαία Ιεράπυτνα, με τα πολλά θερμοκήπια, γνωριμία με την πόλη και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και καφέ. Αναχώρηση για την όμορφη Ελούντα, άφιξη στη γραφική Πλάκα, ελεύθερος χρόνος για προαιρετική επίσκεψη με καραβάκι απέναντι στο Νησί Σπιναλόγκα (το νησί των λεπρών), χρόνος για γεύμα εξ ιδίων. Συνεχίζουμε για τον Άγιο Νικόλαο γνωριμία με την πόλη και χρόνος ελεύθερος για καφέ στην Βουλισμένη Λίμνη που είναι περιτριγυρισμένη από εστιατόρια, καφετερίες και τουριστικά καταστήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση

5η μέρα  : ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ – ΡΕΘΥΜΝΟ –  ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΦΟΔΕΛΕ

Πρωινό και αναχώρηση προς τη Μονή Αρκαδίου. Συνεχίζουμε για το Ρέθυμνο με το Ενετικό φρούριο Φορτέτσα  στο λιμάνι, όπου θα έχετε χρόνο για βόλτα και καφέ στα γραφικά στενά. Αναχώρηση για Αργυρούπολη (πηγές), εξωτική τοποθεσία με οργιώδη βλάστηση από υπεραιωνόβιους πλάτανους, μικρούς πανέμορφους καταρράκτες και πολλά τρεχούμενα νερά. Γεύμα εξ’ ιδίων. Επόμενος σταθμός μας το Φόδελε. Τόπος, που κατά την παράδοση χάρισε το φως της μέρας στον μεγαλύτερο σγουράφο (ζωγράφο) τον  EL GRECO. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΦΑΙΣΤΟΣ – ΜΑΤΑΛΑ μπάνιο – ΚΑΛΥΒΙΑΝΗ – ΑΝΩΠΟΛΗ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Φαιστό, διανύουμε το κάθετο τμήμα της Κρήτης και το πιο εύφορο (σταφύλια, κρασί, σταφίδα). Περνάμε από το χωριό Άγιοι Δέκα, όπου μαρτύρησαν δέκα χριστιανοί και κάνουμε στάση στην Παναγία Καλυβιανή (μοναστήρι με κοινωνικό έργο). Μέσω Γόρτυνας άφιξη στη Φαιστό, τη δεύτερη πόλη της Μινωικής εποχής και επίσκεψη στις αρχαιότητες. Στη συνέχεια αναχώρηση για τις μαγευτικές αμμουδιές με τις Σπηλιές στα Μάταλα. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και προαιρετικό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Δείπνο.Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στην Ανώπολη για Ελληνοκρητικό γλέντι – σόου με 22 χορευτές. Διανυκτέρευση.

7η μέρα:  ΧΑΝΙΑ  – ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχωρούμε για τα Χανιά. Το βενετσιάνικο λιμάνι με το Φάρο και η παλιά πόλη στο κέντρο έχουν χαρίσει στα Χανιά τη φήμη της πιο γραφικής πόλης στην Κρήτη. Θα επισκεφθούμε τους τάφους των Βενιζέλων που βρίσκονται σε μια έξοχη τοποθεσία  επάνω στο λόφο του προφήτη Ηλία με πανοραμική θέα στα Χανιά. Χρόνος αρκετός για την περιήγηση και γνωριμία με την πόλη. Από την κεντρική πλατεία στο  Σιντριβάνι, το Γιαλί Τζαμί, τη Μητρόπολη, τη Μονή Φραγκισκανών που στεγάζει το αρχαιολογικό μουσείο, το φρούριο Φιρκά, αλλά και τα Νεώρια. Γεύμα εξ ιδίων . Συνεχίζοντας το πρόγραμμα της μέρας μας θα πιούμε τον καφέ μας στην όμορφη παραλία της Γεωργιούπολης, με σήμα κατατεθέν ένα κατάλευκο εκκλησάκι που είναι κτισμένο σε ένα βραχώδες νησάκι μέσα στη θάλασσα σε απόσταση 200 μ. από την ακτή.  Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η μέρα : ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ –  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι και αναχώρηση με το πούλμαν για Θεσσαλονίκη.

 

Αναχωρήσεις Ξενοδοχεία Ημέρες Τιμή Ανά Άτομο
σε Δίκλινο
Επιβάρυνση
Μονόκλινου
Παιδί
2-12
Διατροφή
31/07, 22/08 Hotel VANISKO 3*

8

465 € +150 € 325 € Ημιδιατροφή
6/08, 13/08 485 € +150 € 335 €

 

Αναχωρήσεις Ξενοδοχεία Ημέρες Τιμή Ανά Άτομο
σε Δίκλινο
Διατροφή
31/07, 22/08 Hotel VANISKO 3*

8

465 € Ημιδιατροφή
6/08, 13/08 485 €

 

Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302

Facebook