+302310288488 info@dieseltravel.gr

Πάργα-Λευκάδα-Παξοί 4 & 5ημέρες Καλοκαίρι 2021

 

”  Εξερευνήστε τα νησιά και τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου.

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας
  • Τη διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Πρωινό
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Φόρος διαμονής ανάλογα την κατηγορία του ξενοδοχείου
  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
1 ημέρα
2 ημέρα
3 ημέρα
4 ημέρα
5η ημέρα

1η µέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΕΡΔΙΚΑ – ΠΑΡΓΑ – ΛΥΓΙΑ (430 χλµ)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 08:00 αναχώρηση, µέσω Εγνατίας Οδού. Αφήνοντας πίσω μας τα Γιάννενα και συνεχίζοντας την Εγνατία οδό φτάνουμε στις παράλιες ιόνιες ακτές της Θεσπρωτίας. Τοπία παραμυθένια. Καταλήγουμε στην υπέροχη οργανωμένη  παραλία της Πέρδικας την Αρρίλλα. Χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Συνεχίζοντας τη μέρα μας και κάνοντας μια θαυμάσια διαδρομή φτάνουμε στην πανέμορφη Πάργα όπου θα έχουμε χρόνο για τον απογευματινό μας καφέ. Τελευταίος μας σταθμός η Λυγιά όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια.  Δείπνο – διανυκτέρευση.

2η µέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ – ΝΥΔΡΙ κρουαζ. ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί, απ’ όπου θα πάρουµε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα µας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπόνησα) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα µας θα γίνει µεγαλύτερη και θα επισκεφθούµε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και τα παράλια της Ιθάκης. Το απόγευµα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η µέρα: ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΣΟΥΛΙ – ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα βουνά του Σουλίου. Σε υψόμετρο 1600μ., 2 μόλις χλμ. από το χωριό Γλυκή, συναντάμε μια από τις πηγές του μυθικού Αχέροντα, ο οποίος δημιουργεί στο πέρασμα του τοπία μοναδικού φυσικού κάλλους. Ο μυθικός ποταμός συνεχίζοντας το αέναο ταξίδι του προς τη θάλασσα δημιουργεί στο πέρασμα του τοπία μοναδικού φυσικού κάλους όπου μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε βαρκάδα καγιάκ ή να πιούμε σε ειδυλλιακό τοπίο τον καφέ μας. Συνεχιζουμε την γραφικοτατη διαδρομη μας για την περιοχή του Σουλίου. Φθάνουμε στο Μύλο του Σουλίου, που στέκει αγέρωχος σε πείσμα των καιρών, και προσδίδει την ελληνικότητα. Εδώ η φύση προσφέρει απλόχερα εναλλακτικό υδρομασάζ. Σκέτος πειρασμός. Επόμενη στάση μας τα Πηγάδια του Σουλίου. Σε μια μικρή κοιλάδα ανάμεσα στα βουνά στέκουν τα σπίτια των Μποτσαραίων, του Τζαβέλα, το Βουλευτήριο όπου έκαναν τις συνάξεις οι οπλαρχηγοί και οι εκπρόσωποι των οικογενειών. Εκεί βρίσκονται περίπου 67 πηγάδια. Φαίνονται ακόμη σήμερα τα 40. Ο συνολικός αριθμός των πηγαδιών φτάνει τα 400, καθώς κάθε φαμίλια Σουλιωτών είχε το δικό της πηγάδι. Κατηφορίζοντας για την Αμμουδιά (εκβολές του ποταμού) θα έχουμε την ευκαιρία για την προαιρετική βαρκάδα περνώντας από τα νερά της Στυγός. Μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας, ξεκούραση. Το βράδυ θα κάνουµε βόλτα στον πεζόδροµο της όµορφης παραλίας της Πρέβεζας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η µέρα: ΠΑΡΓΑ – κρουαζιέρα ΠΑΞΟΥΣ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα και την προαιρετική µας ημερήσια εκδρομή για Παξούς και Αντίπαξους. Θα δούµε τις περίφηµες σπηλιές των Αντίπαξων και θα σταματήσουμε για μπάνιο και φαγητό εξ ιδίων στο γραφικό Γάϊο την πρωτεύουσα του νησιωτικού συμπλέγματος. Όσοι δεν συμμετέχουν θα έχουν ελεύθερο χρόνο στην Πάργα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η µέρα: ΝΙΚΟΠΟΛΗ – ΑΡΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (370χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση. Κατευθυνόμενοι για Άρτα θα κάνουμε στάση στο μουσείο της Νικόπολης. Συνεχίζουμε για να θαυμάσουμε το ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Στάση για καφέ. Επόμενος σταθμός μας τα όμορφα Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύµα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

 Σημείωση:  Στο 4ήµερο πρόγραµµα δεν πραγματοποιείται η 2η ηµέρα

Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302