+302310288488 info@dieseltravel.gr

Γύρος Πελοποννήσου 7 ημέρες Καλοκαίρι 2021

 

”  Για όσους επιθυμούν έναν συνδυασμό βουνού και θάλασσας η Πελοπόννησος είναι η ιδανικότερη επιλογή !

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Τη διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
  • Συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Πρωινό
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Φόρος διαμονής ανάλογα την κατηγορία του ξενοδοχείου
  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, το εισιτήριο του καραβιού για Ύδρα και Σπέτσες, Πόρο και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
1 ημέρα
2 ημέρα
3 ημέρα
4 ημέρα
5η ημέρα
6η ημέρα
7η ημέρα

1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΔΕΛΦΟΙ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΠΑΤΡΑ (473χλμ)
Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 07.00. Διέλευση από Λάρισα, Χάνι Γραβιάς, Άμφισσα και άφιξη στους Δελφούς, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Αναχώρηση και στάση για γεύμα προαιρετικά στο Γαλαξίδι. Μέσω Ναυπάκτου, Ρίου άφιξη στην Πάτρα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γνωριμία με την πρωτεύουσα της Αχαΐας και επίσκεψη στον ιερό ναό του Αγ. Ανδρέα. Ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

2η μέρα: ΠΑΤΡΑ – ΔΙΑΚΟΦΤΟ (οδοντωτός) – ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ – ΑΓ.ΛΑΥΡΑ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ (220χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση μέσω Αιγίου για το Διακοφτό απ΄όπου προαιρετικά θα πάρουμε τον γραφικό οδοντωτό (ο μουτζούρης πρωτοέκανε την διαδρομή το 1896 και από το 1996 ξαναξεκίνησε), που διασχίζει το φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού, τοπίο με ιδιαίτερη ομορφιά και φτάνει μέχρι τα Καλάβρυτα. Άφιξη στην ιστορική κωμόπολη, περιήγηση και επίσκεψη στη Μονή της Αγίας Λαύρας και το Παρεκκλήσι
όπου ορκίστηκαν οι οπλαρχηγοί της Επανάστασης του ΄21. Συνεχίζουμε για το μοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου, «κολλημένο» πάνω σε βράχο. Άφιξη στην Ολυμπία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

3η μέρα: ΟΛΥΜΠΙΑ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΠΑΡΤΗ (280χλμ)
Πρωινό και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το εντυπωσιακό κάστρο της Μεθώνης. Ανηφορίζοντας θα επισκεφτούμε την όμορφη ιστορική πολιτεία της Πύλου με το έντονο νησιώτικο χρώμα και το νιόκαστρο με υπέροχη θέα στη νήσο Σφακτηρία. Συνεχίζουμε για την Καλαμάτα, πρωτεύουσα της Μεσσηνίας όπου θα δούμε το κάστρο και την παλιά
πόλη, την εκκλησία της Υπαπαντής και την ιστορική εκκλησία των Αγ. Αποστόλων. Αναχώρηση για Σπάρτη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για γνωριμία με την πόλη. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

4η μέρα: ΜΑΝΗ – ΠΥΡΓΟΣ ΔΙΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΣΠΑΡΤΗ (175χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για τη θρυλική Μάνη, την ξερή γη με τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους, η οποία απλώνεται από το Ακρωτήριο Ταίναρο και επάνω. Περνώντας το μανιάτικο χωριό Διρός θα επισκεφτούμε τα περίφημα σπήλαια. Στη συνέχεια μέσω Γυθείου, παραλιακή πόλη με νησιώτικο χρώμα όπου θα κάνουμε στάση για καφέ, φτάνουμε στην πανέμορφη Μονεμβασιά, χτισμένη σ΄ έναν πελώριο
βράχο μέσα στη θάλασσα. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τη βυζαντινή και βενετσιάνικη καστροπολιτεία, τη μοναδική θέα και την ομορφιά του τοπίου. Χρόνος για καφέ. Επιστροφή στην Σπάρτη. Διαν/ση.

5η μέρα: ΜΥΣΤΡΑΣ – ΤΡΙΠΟΛΗ – ΕΠΙΔΑΥΡΟ – ΤΟΛΟ (210χλμ)
Πρωινό και περιήγηση στην ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία Μυστρά. Συνεχίζοντας μέσω Τρίπολης, (η οποία υπήρξε αποφασιστικής σημασίας για την έκβαση του Αγώνα του 1821), φθάνουμε στην Αρχαία Επίδαυρο, όπου θα θαυμάσουμε το αρχαίο θέατρο και θα περιηγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο. Άφιξη στο Τολό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

6η μέρα: ΤΟΛΟ – ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ
Πρωινό και αναχώρηση για ημερήσια προαιρετική εκδρομή με τοπικό καράβι για Ύδρα και Σπέτσες. Άφιξη στις Σπέτσες στο νησί της Μπουμπουλίνας, με το γραφικό τους λιμανάκι τις όμορφες ταβέρνες και τα παϊτονάκια. Θα επισκεφτούμε το αρχοντικό της Μπουμπουλίνας, την Κοργιαλένειο Σχολή και το μουσείο των Σπετσών. Ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε για την περίφημη ΄Υδρα με την ιστορική της αρχιτεκτονική, φημισμένη για τις μεταφορές που γίνονται με τα γαϊδουράκια. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το αρχοντικό του Τομπάζη, του Κουντουριώτη καθώς επίσης και τη Μητρόπολη με το μαρμάρινο καμπαναριό, το Μουσείο της Ύδρας, και την προτομή του Μιαούλη. Ελεύθερος χρόνος για να τριγυρίσετε στα στενά δρομάκια της χώρας. Επιστροφή στο Τολό και ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

7η μέρα: ΤΟΛΟ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (650χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για περιήγηση στο Ναύπλιο, την πρωτεύουσα του νομού
Αργολίδας και πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, ανάβαση στο βράχο του
Παλαμηδίου με την πανοραμική θέα και ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε για Μυκήνες
και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, ελεύθερος χρόνος για γεύμα εξ’ ιδίων.
Αναχώρηση για τον Ισθμό της Κορίνθου και συνεχίζουμε για Θεσσαλονίκη μέσω
Λάρισας με στάσεις καθοδόν για καφέ και φαγητό. Άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302