+302310288488 info@dieseltravel.gr

Σόφια & Φιλιππούπολη

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Μεταφορές - μετακινήσεις με υπερυψωμένο λεωφορείο
  • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Επιλεγμένη διατροφή
  • Έμπειρος συνοδός - αρχηγός του γραφείου μας
  • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων
Τι θα φάμε…
Τι θα δούμε…
Που θα διασκεδάσουμε…
Για τον ελεύθερο σας χρόνο…
ταξίδια
1η ημέρα
2η ημέρα
3η ημέρα
Σημείωση

1η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Σόφια (310 χλμ.)

Αναχώρηση στις 07.00 από το γραφείο μας για τα σύνορα του Προμαχώνα. Διέλευση συνόρων και σύντομη στάση για καφέ στην γραφική Κρέσνα, μέσα στα στενά του Στρυμόνα. Συνεχίζουμε με προορισμό το Μοναστήρι της Ρίλλας που βρίσκεται σε υψόμετρο 1147 μέτρων. Επίσκεψη στο μοναστήρι όπου θα δούμε την εκκλησία της Γεννήσεως της Θεοτόκου, το παρεκκλήσι της Μεταμόρφωσης του Χριστού, τον μεσαιωνικό πύργο του Χρέλιο και κυρίως το κομψοτέχνημα του Σταυρού του Ραφαήλ. Το μοναστήρι στεγάζει επίσης μια πλούσια συλλογή από ανεκτίμητα έγγραφα, χειρόγραφα και εικόνες, μια εθνογραφική συλλογή κοσμημάτων και χαλιών, καθώς και μια βιβλιοθήκη με 16.000 βιβλία. Προαιρετικό γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα. Συνεχίζοντας, φθάνουμε το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, την Σόφια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας και ελεύθερος χρόνος.

2η ημέρα: Φιλιππούπολη (130 + 130 χλμ.)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Φιλιππούπολη. Κτισμένη στις όχθες του ποταμού Έβρου και ανάμεσα σε επτά λόφους είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας με σημαντική θέση στην οικονομία, στο εμπόριο και στις επιστήμες. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, το λαογραφικό μουσείο Κουγιουμτζόγλου και το σπίτι του Λαμαρτίνου. Συνεχίζοντας προς τη νότια πλευρά της παλαιάς πόλης θα δούμε το Ρωμαϊκό Θέατρο με την πανοραμική θεά προς την πόλη, τον λόφο των Απελευθερωτών, τον πύργο του Ρολογιού και το Ιμαρέτ τζαμί. Ελεύθερος χρόνος για μια γνωριμία με την όμορφη πόλη και επιστροφή στη Σόφια. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με φολκλορικό και λαϊκό πρόγραμμα.

3η ημέρα: Σόφια (ξενάγηση πόλης) – Θεσσαλονίκη (310 χλμ)

Πρωινό και η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στην περιήγηση και γνωριμία με την πόλη. Θα δούμε τη Βουλή ,το Προεδρικό Μέγαρο ,την Όπερα ,την Εκκλησία σύμβολο της πόλης του Αλεξάνδρου Νέφσκι με τους χρυσούς θόλους της. Συνεχίζοντας θα δούμε την Πανεπιστημιούπολη ,το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με την άσβεστη φλόγα , το άγαλμα του Τσάρου ελευθερωτή, τον καθεδρικό ναό της Αγίας Κυριακής, τις εκκλησίες της Αγίας Σοφίας ,του Αγίου Γεωργίου (Ροτόντα) και το Θέατρο Ιβάν Βάζωφ. Το μεσημέρι αναχώρηση για το Σαντάνσκι, ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης και το απόγευμα αναχωρούμε για Θεσσαλονίκη και άφιξη νωρίς το βράδυ.

  • Ταξιδεύετε με ταυτότητες νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο με εξάμηνη ισχύ.

 

Τιμοκατάλογος Σόφια & Φιλιππούπολη 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις
Αναχωρήσεις Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Ανά Άτομο σε Δίκλινο/Τρίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου Παιδί 2/12
23/03
27/03
City Avenue 3* Πρωινό 99 € +45 € 65 €
Ημιδιατροφή 129 € +45 € 75 €
Rilla Sofia 3* Πρωινό 109 € +45 € 65 €
Ramada 4* Πρωινό 115 € +45 € 65 €
Ημιδιατροφή 139 € +45 € 75 €

 

Τιμοκατάλογος Σόφια & Φιλιππούπολη 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις
Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Ανά Άτομο Δίκλινο/Τρίκλινο
City Avenue 3* Πρωινό 99 €
Ημιδιατροφή 129 €
Rilla Sofia 3* Πρωινό 109 €
Ramada 4* Πρωινό 115 €
Ημιδιατροφή 139 €
Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302

Facebook