+302310288488 info@dieseltravel.gr

Βελιγράδι & Νόβι Σαντ All inclusive

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

 • Μεταφορές - μετακινήσεις με υπερυψωμένο λεωφορείο
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Επιλεγμένη διατροφή
 • Έμπειρος συνοδός - αρχηγός του γραφείου μας
 • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

 • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
 • Κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων
 • Check Points & Δημοτικοί Φόροι 10 € κατ' άτομο
Τι θα φάμε…
Τι θα δούμε…
Που θα διασκεδάσουμε…
Για τον ελεύθερό σας χρόνο…
1η ημέρα
2η ημέρα
3η ημέρα
4η ημέρα
Σημείωση

1η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Βελιγράδι (630 χλμ.)

Συγκέντρωση στα γραφεία νωρίς το πρωί και αναχώρηση για Βελιγράδι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, όπου έπειτα θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Σας προτείνουμε μια βόλτα στον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με πάμπολλα καταστήματα για φθηνές αλλά ποιοτικές αγορές.

2η ημέρα: Βελιγράδι (ξενάγηση πόλης) – Ζέμουν

Πρωινό και ξεκινάμε την γνωριμία μας με το μαγευτικό Βελιγράδι. Θα επισκεφθούμε τον ναό του Αγίου Σάββα, που θεωρείται ο μεγαλύτερος χριστιανικός ναός των Βαλκανίων, αφιερωμένος στον ιδρυτή, Αρχιεπίσκοπο και πρώτο Άγιο της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Συνεχίζουμε με την επίσκεψή μας στο μουσείο Τίτο, όπου βρίσκεται ο τάφος του Ηγέτη που σημαδεψε την ιστορία της χωρας, το Κοινοβούλιο, που μέχρι τη διάλυση της χώρας ήταν το Κοινοβούλιο της Γιουγκοσλαβίας, το Δημαρχείο, το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό Θέατρο, τη νέα πόλη και θα καταλήξουμε στο Kalemegdan, το φρούριο – κάστρο της πόλης, που ξεκίνησε από τους Ρωμαίους και επεκτάθηκε από τους Οθωμανούς, χτισμένο σε υψόμετρο 125 μέτρων. Πανοραμικά θα θαυμάσουμε το δέλτα των ποταμών Δούναβη και Σάβα, τη φυλακή Νεμπόισα, εκεί όπου φυλακίστηκε ο οραματιστής των ενωμένων Βαλκανίων Ρήγας Φεραίος. Θα συνεχίσουμε με τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή και θα περπατήσουμε στο κάστρο για να θαυμάσουμε το μνημείο ευγνωμοσύνης προς τη Γαλλία και το μνημείο του Νικητή. Θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ,πλησίον του οποίου βρίσκεται και το κτίσμα του Πατριαρχείου, αλλά και το παλάτι της πριγκίπισσας Ljubica, σε κλασσική βαλκανική αρχιτεκτονική. Έπειτα θα επισκεφθούμε το Ζέμουν η αλλιώς Σεμλινο, όπου τον 19ο αιώνα αποτέλεσε έδρα της Αυστροουγγαρίας και φιλοξένησε βασιλιάδες και ηγέτες. Αποτελεί μικρογραφία της αρχιτεκτονικής της Κεντρικής Ευρώπης και παραδουνάβιος οικισμός, στην περιοχή αυτή υπάρχει πλήθος από καταστήματα για διασκέδαση. Επιστροφή και χρόνος ελεύθερος στον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με πάμπολλα καταστήματα για φθηνές αλλά ποιοτικές αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε μια προαιρετική κρουαζιέρα με φαγητό ή ποτό και μουσική στον Δούναβη, ιδανική για μια όμορφη βραδιά, όπου μπορούμε να θαυμάσουμε τα φωταγωγημένα αξιοθέατα της πόλης από μία άλλη οπτική γωνία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα: Βελιγράδι – Φρούσκα Γκόρα – Νόβι Σαντ (90 χλμ.)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για μια υπέροχη εκδρομή στην περιοχή της Βοϊβοντίνα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα επισκεφθούμε τη Φρούσκα Γκόρα και στη συνέχεια την βγαλμένη από παραμύθι πόλη Σρέμσκι Κάρλοβτσι (Sremski Karlovci), όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το οινοποιείο της περιοχής με το διάσημο κρασί Bermet, κρασί όπου βρέθηκε και στον Τιτανικό. Κατόπιν, φτάνουμε στο Νόβι Σαντ, πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνα, μια πόλη, που αποπνέει αέρα Αυστροουγγαρίας. Θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο όπου μέχρι σήμερα δεσπόζει το κτίριο, όπου στέγαζε το αλλοτινό Ελληνικό σχολείο. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι και το βράδυ προαιρετική έξοδος σε παραδοσιακή ταβέρνα στη Σκανταρλίγια, μια περιοχή που θυμίζει την Πλάκα της Αθήνας και την Μονμάρτη στο Παρίσι. Μια γνωριμία με το νυχτερινό Βελιγράδι υπό τους ήχους τσιγγάνικων βιολιών και σέρβικων τραγουδιών.

4η ημέρα: Βελιγράδι Νις – Θεσσαλονίκη (630 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση. Στάση στην πόλη του Νις για φαγητό και δια μέσω του αυτοκινητόδρομου Βελιγραδίου – Σκοπίων κατευθυνόμαστε για τα σύνορα των Ευζώνων με καθ’ οδόν στάσεις, άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

 

 • Στην βραδινή εκδρομή η 1η και η 2η ημέρα πραγματοποιούνται μαζί.
 • Ταξιδεύετε με ταυτότητες νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο με εξάμηνη ισχύ.

 

Τιμοκατάλογος Βελιγράδι & Νόβι Σαντ All inclusive 4 ημέρες 3 διανυκτερεύσεις
Αναχωρήσεις Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Ανά Άτομο σε Δίκλινο/Τρίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου Παιδί 2/12 Παρατηρήσεις
28/02
22/03
26/03
Heritage 4* Πρωινό 135 € +60 € 80 €

Check Points &

Δημοτικοί φόροι

10 € κατ’ άτομο

 

Ημιδιατροφή 155 € +75 € 90 €
88 Rooms 4* Πρωινό 139 € +60 € 80 €
Ημιδιατροφή 165 € +75 € 90 €
Jump Inn 4* Ημιδιατροφή 169 € +90 € 95 €
Life Design 4* Ημιδιατροφή 169 € + 95 € 95 €
Τιμοκατάλογος Βελιγράδι & Νόβι Σαντ All inclusive
Ξενοδοχείο Διατροφή Τιμή Ανά Άτομο σε Δίκλινο/Τρίκλινο Παρατηρήσεις
Heritage 4* Πρωινό 135 €

Check Points &

Δημοτικοί φόροι

10 € κατ’ άτομο

 

Ημιδιατροφή 155 €
88 Rooms 4* Πρωινό 139 €
Ημιδιατροφή 165 €
Jump Inn 4* Ημιδιατροφή 169 €
Life Design 4* Ημιδιατροφή 169 €
Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302

Facebook