+302310288488 info@dieseltravel.gr

Βουδαπέστη – Βιέννη – Μπρατισλάβα – Βελιγράδι

Λεπτομέρειες εκδρομής:

Πατήστε πάνω στο χάρτη για να δείτε αναλυτικά τα σημεία ενδιαφέροντος

  

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Μεταφορές - μετακινήσεις με υπερυψωμένο λεωφορείο
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Επιλεγμένη διατροφή
  • Έμπειρος συνοδός - αρχηγός του γραφείου μας
  • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων
  • Δημοτικός φόρος πόλεων 15 €
  • Check Points 15 €

  

 

Γνωρίστε τον προορισμό σας:
Τι θα φάμε…
Τι θα δούμε…
Που θα διασκεδάσουμε…
Για τον ελεύθερό σας χρόνο…

Πρόγραμμα Εκδρομής:
1η  & 2η ημέρα
3η ημέρα
4η ημέρα
5η ημέρα
6η ημέρα
7η ημέρα
Σημείωση

1η  & 2η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Βουδαπέστη (990 χλμ.)

Συγκέντρωση το βράδυ στις 20:00 στα γραφεία μας και αναχώρηση στις 21:00 για τα σύνορα των Ευζώνων. Θα διασχίσουμε τη Σερβία και με ενδιάμεσους σταθμούς για καφέ και γεύμα θα φτάσουμε αργά το μεσημέρι στη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και για όσους επιθυμούν αναχώρηση για το Χριστουγεννιάτικο δείπνο με τσιγγάνικα βιολιά. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα: Βουδαπέστη (ξενάγηση πόλης)

Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγησή μας με τα ωραιότερα κτίρια της Βουδαπέστης που είναι χτισμένα πάνω στις όχθες του Δούναβη, μεταξύ των οποίων το Βασιλικό Ανάκτορο, εκκλησίες, ιστορικά ανάκτορα και το Κοινοβούλιο της Ουγγαρίας. Έπειτα συνεχίζουμε την περιήγησή μας με τα πόδια. Η συνοικία του Πύργου και η Παλιά Πόλη έχουν πεζοδρομηθεί και επανάκτησαν την αρχική τους γοητεία. Στην περιοχή του λόφου του Πύργου, μπορεί κανείς να επισκεφτεί εκτός από το Ανάκτορο των Αψβούργων, το Μουσείο Ιστορίας της Βουδαπέστης, την κρήνη του Ματτία, το Θέατρο του Πύργου, το Ανάκτορο Σάντορ αλλά και την Εθνική Πινακοθήκη Ουγγαρίας, όπου είναι συγκεντρωμένα τα πολυτιμότερα έργα ουγγρικής τέχνης. Περπατώντας την παλιά πόλη της Βούδας, σταθείτε στην οδό των Λόρδων, όπου παλιότερα έμεναν αριστοκράτες και έμποροι. Αξίζει να δείτε την εκκλησία του Αγίου Ματτία, τον «Προμαχώνα των Ψαράδων» με τους κωνικούς πύργους και την υπέροχη θέα. Το βράδυ σας προτείνουμε (προαιρετικά) μια κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη για να θαυμάσετε εν πλω τα φωταγωγημένα κτίρια της πόλης με την μακροχρόνια ιστορία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά.

6η ημέρα: Βουδαπέστη – Βελιγράδι (590 χλμ.)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στην πλούσια αγορά της Βουδαπέστης για τα τελευταία αναμνηστικά. Το μεσημέρι αναχώρηση για το Βελιγράδι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προτείνουμε προαιρετική κρουαζιέρα στον ποταμό Σάββα και δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα στη Σκανταρλίγια.

7η ημέρα: Βελιγράδι – Θεσσαλονίκη (630 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για την πανοραμική ξενάγηση στην πόλη του Βελιγραδίου. Θα ξεκινήσουμε από το περίφημο φρούριο Καλεμεγκτάν, χτισμένο πάνω ακριβώς από τη συμβολή των ποταμών Σάβα και Δούναβη, το οποίο προσφέρει εκπληκτική θέα του Νέου Βελιγραδίου και του Ζέμουν. Θα δούμε από μακριά το Πύργο Νεμπόισα, τόπο όπου μαρτύρησε ο Ρήγας Φεραίος. Θα περπατήσουμε προς την Μητρόπολη του Βελιγραδίου περνώντας από το τέρμα της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, αγαπημένο πεζόδρομο ντόπιων και επισκεπτών με εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αι. που τώρα στεγάζουν μοντέρνα εμπορικά μαγαζιά αλλά και κομψά καφέ και εστιατόρια. Στη συνέχεια, θα μεταβούμε προς τις αριστοκρατικές περιοχές του Βελιγραδίου για να επισκεφτούμε το «σπίτι των λουλουδιών» ,το μαυσωλείο του Τίτο. Θα δούμε το Ναό του Αγίου Σάββα, μια από τις μεγαλύτερες ορθόδοξες εκκλησίες στον κόσμο και ένα από τα μεγαλύτερα εκκλησιαστικά κτίρια στον κόσμο γενικότερα. Θα περάσουμε από τη γνωστή πλατεία Σλάβια, θα δούμε τα βομβαρδισμένα κτήρια από τον τελευταίο πόλεμο, το κτίριο της Κυβέρνησης, τη Βουλή, το Δημαρχείο και την Πλατεία της Δημοκρατίας. Στη συνέχεια αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Ταξιδεύετε με ταυτότητες νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο με εξάμηνη ισχύ.

 

 

Τιμοκατάλογος:
Αναχωρήσεις Ξενοδοχεία Τιμή
Προσφοράς
Τιμή Ανά Άτομο
σε Δίκλινο/Τρίκλινο
Επιβάρυνση
Μονόκλινου
Παιδί
2-12
Διατροφή
21 & 23/12 Danubius Flamengo 4*
(Βουδαπέστη)
Prag 4*
(Βελιγράδι)
349 € 379 € +159 € 159 € Πρωινό + 4 δείπνα
NH Budapest City 4*
(Βουδαπέστη)
Prag 4*
(Βελιγράδι)
349 € 379 € +159 € 159 € Πρωινό

Hungaria City 4*
(Βουδαπέστη)
Prag 4*
(Βελιγράδι)
359 € 389 € +169 € 159 € Πρωινό + 4 δείπνα

Παρατηρήσεις: Προαιρετικό Χριστουγεννιάτικο Δείπνο με κρασί και τσιγγάνικα βιολιά.

Τιμή ενήλικα: 40 €

Τιμή παιδιού 2-12: 30 €

 

 

  

Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302