+302310288488 info@dieseltravel.gr

Βουδαπέστη – Βιέννη – Σάλτσμπουργκ

Λεπτομέρειες εκδρομής:

Πατήστε πάνω στο χάρτη για να δείτε αναλυτικά τα σημεία ενδιαφέροντος

  

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Μεταφορές - μετακινήσεις με υπερυψωμένο λεωφορείο
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Επιλεγμένη διατροφή
  • Έμπειρος συνοδός - αρχηγός του γραφείου μας
  • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων
  • Δημοτικός φόρος πόλεων 15 €
  • Check Points 20 €

  

 

Γνωρίστε τον προορισμό σας:
Τι θα φάμε…
Τι θα δούμε…
Που θα διασκεδάσουμε…
Για τον ελεύθερό σας χρόνο…

Πρόγραμμα Εκδρομής:
1η  & 2η ημέρα
3η ημέρα
4η ημέρα
5η ημέρα
6η ημέρα
7η ημέρα
Σημείωση

1η  & 2η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Βουδαπέστη (990 χλμ.)

Συγκέντρωση το βράδυ στις 20:00 στα γραφεία και αναχώρηση στις 21:00 για τα σύνορα των Ευζώνων. Διασχίζοντας τη Σερβία και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη αργά το μεσημέρι στη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και για όσους επιθυμούν αναχώρηση για το Χριστουγεννιάτικο δείπνο με τα τσιγγάνικα βιολιά. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα: Βουδαπέστη (ξενάγηση πόλης)

Πρωινό και η μέρα ξεκινάει με την ξενάγηση στην πόλη που χωρίζεται από το Δούναβη, στη Βούδα και την Πέστη. Θα δούμε τη γέφυρα των Λεόντων, το πανέμορφο νησάκι της Μαργαρίτας, τη μεγαλοπρεπή πλατεία των Ηρώων, τα αυτοκρατορικά ανάκτορα, τον Πύργο των Ψαράδων, την Εκκλησία του Mατίας στη Βούδα και την περιοχή των Παλατιών στην Πέστη. Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται με την επίσκεψη στο λόφο του Γκέλερτ, όπου θα θαυμάσουμε το άγαλμα της Νίκης, το οποίο είναι αφιερωμένο στους ήρωες του B΄ Παγκοσμίου πόλεμου. Πριν την επιστροφή στο ξενοδοχείο σας προτείνουμε προαιρετικά μια κρουαζιέρα στο Δούναβη, ώστε να θαυμάσετε την πόλη από μια μοναδική οπτική γωνία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

6η ημέρα: Βιέννη – Σενμπρούν – Βελιγράδι (610 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για την επίσκεψη στα ανάκτορα του Σενμπρούν, το οποίο παλάτι μαζί με τους πανέμορφους κήπους του είναι από τα πιο διάσημα πολιτιστικά αξιοθέατα της χώρας από το 1960. Το παλάτι, αρχικά, είχε γίνει δώρο στη Μαρία Θερέσα από τον πατέρα της, η οποία στη συνέχεια μετά τη στέψη της, αποφάσισε να μετατρέψει το ανάκτορο σε θερινό θέρετρο και να αλλάξει την αρχιτεκτονική του. Κατά την διάρκεια του 19ου αιώνα, ο Αυτοκράτορας Franz Josef I, που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο παλάτι, αναδιαμόρφωσε το παλάτι στην σημερινή του μορφή. Οι Γαλλικού στιλ κήποι είναι το ιδανικό μέρος για φωτογραφίες και περιέχει μεταξύ άλλων και έναν λαβύρινθο, το Tiergarten που είναι ο παλιότερος εν ενεργεία ζωολογικός κήπος του κόσμου (1752), έναν βοτανικό κήπο και 32 αγάλματα που αντιπροσωπεύουν θεότητες και αρετές. Μετά τη ξενάγηση στα ανάκτορα, αναχωρούμε για το Βελιγράδι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και μετά ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην πόλη με συνοδεία του αρχηγού.

7η ημέρα: Βελιγράδι – Θεσσαλονίκη (630 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για την πανοραμική ξενάγηση στην πόλη του Βελιγραδίου. Θα ξεκινήσουμε από το περί-φημο φρούριο Καλεμεγκτάν, σήμα κατατεθέν της πόλης, χτισμένο πάνω ακριβώς από τη συμβολή των ποταμών Σάβα και Δούναβη, το οποίο προσφέρει εκπληκτική θέα του Νέου Βελιγραδίου και του Ζέμουν. Θα δούμε από μα-κριά το Πύργο Νεμπόισα, τόπο όπου μαρτύρησε ο Ρήγας Φερραίος. Θα περπατήσουμε προς την Μητρόπολη του Βελιγραδίου περνώντας από το τέρμα της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, αγαπημένο πεζόδρομο ντόπιων και επισκεπτών με εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αι. που τώρα στεγάζουν μοντέρνα εμπορικά μαγαζιά αλλά και κομψά καφέ και εστιατόρια. Στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε προς τις αριστοκρατικές περιοχές του Βελιγραδίου για να επισκε-φτούμε το «σπίτι των λουλουδιών» ,το μαυσωλείο του Τίτο. Προχωρούμε για να φτάσουμε στο Ναό του Αγίου Σάββα, μια από τις μεγαλύτερες ορθόδοξες εκκλησίες στον κόσμο και ένα από τα μεγαλύτερα εκκλησιαστικά κτί-ρια στον κόσμο γενικότερα. Θα περάσουμε από τη γνωστή πλατεία Σλάβια, θα δούμε τα βομβαρδισμένα κτήρια από τον τελευταίο πόλεμο, το κτίριο της Κυβέρνησης, τη Βουλή, το Δημαρχείο και την Πλατεία της Δημοκρατίας. Στη συνέχεια αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Ταξιδεύετε με ταυτότητες νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο με εξάμηνη ισχύ.

 

 

Τιμοκατάλογος:
Αναχωρήσεις Ξενοδοχεία Τιμή
Προσφοράς
Τιμή Ανά Άτομο
σε Δίκλινο/Τρίκλινο
Επιβάρυνση
Μονόκλινου
Παιδί
2-12
Διατροφή
21 & 23/12

Danubius Flamengo 4*
(Βουδαπέστη)

Ananas 4*
(Βιέννη)

Belgrade City 4*
(Βελιγράδι)
or Similar

299 € 329 € +139 € 149 €

Πρωινό

 

Παρατηρήσεις: Προαιρετικό Χριστουγεννιάτικο Δείπνο με κρασί και τσιγγάνικα βιολιά.

Τιμή ενήλικα: 40 €

Τιμή παιδιού 2-12: 30 €

 

  

Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302

  

Facebook