+302310288488 info@dieseltravel.gr

Ζάκυνθος 4,5 ημέρες Καλοκαίρι 2021

 

”  Το νοτιότερο νησί του Ιονίου είναι και το λουλούδι της Ανατολής: η Ζάκυνθος.

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας
  • Τα εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθος – Κυλλήνη.
  • Τη διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Διατροφή
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Φόρος διαμονής ανάλογα την κατηγορία του ξενοδοχείου
  • Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων, εισιτήρια για το καραβάκι για Γαλάζιες Σπηλιές και Ναυάγιο, και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
1η ημέρα
2η ημέρα
3η ημέρα
4η ημέρα
5η ημέρα

1η ηµέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ (570 χλµ. )

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση στις 07.00, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και περνώντας την καλωδιωτή γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, άφιξη στην Κυλλήνη και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση. 

2η ηµέρα : ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΛΑΓΑΝΑΣ – ΜΠΟΧΑΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για περιήγηση στην πόλη. Προσκύνηµα στον Ι. Ναό του πολιούχου και προστάτη του νησιού, Αγίου Διονυσίου. Επίσκεψη στην πλατεία της πόλης που δεσπόζει το άγαλµα του εθνικού ποιητή Διονύσιου Σολωµού και ο ιστορικός ναός του Αγ. Νικολάου (ενετικό κτίσµα του
1561µ.Χ.). Θα δούµε το βυζαντινό µουσείο και το περίφηµο µαυσωλείο – µουσείο των Σολωµού – Κάλβου. Αναχώρηση για Λαγανά (περιοχή προστασίας της χελώνας caretta–caretta) µια από τις πιο τουριστικές περιοχές του νησιού µε πανέµορφη παραλία και εκατοντάδες εµπορικά µαγαζιά, εστιατόρια και καφετερίες. Θα έχουµε ελεύθερο χρόνο για µπάνιο, γεύµα εξ’ιδίων και θα επισκεφτούµε προαιρετικά µε βάρκες την περιοχή που γεννούν οι θαλάσσιες χελώνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και αναχώρηση για µια βραδινή βόλτα στο λόφο του Στράνη, όπου έγραψε ο Δ.
Σολωµός τον Εθνικό µας Ύµνο και τη Μπόχαλη το µπαλκόνι της Ζακύνθου. Διανυκτέρευση.

3η ηµέρα : ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ-ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ-ΝΑΥΑΓΙΟ-ΒΟΛΙΜΕΣ-ΓΑΛΑΖΙΕΣ
ΣΠΗΛΙΕΣ-ΑΛΥΚΕΣ

Πρωινό. Σήµερα θα περιηγηθούµε στο κεντρικό και βόρειο τµήµα του νησιού. Στο χωριό Μαχαιράδο, θα δούµε το ναό της Αγ. Μαύρας, οι καµπάνες του οποίου ακούγονται σε όλο το νησί και στην Αναφωνήτρια, το µοναστήρι όπου µόνασε ο Αγ. Διονύσιος. Θα θαυµάσουµε από ψηλά το ναυάγιο, σήµα κατατεθέν του νησιού και θα φτάσουµε στον Αγ. Νικόλαο απ’ όπου προαιρετικά µπορούµε να κάνουµε βαρκάδα στις πανέµορφες Γαλάζιες Σπηλιές. Γεύμα εξ‘ ιδίων και θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ, βόλτα στο Αργάσι, µια από τις πιο τουριστικές περιοχές. Διανυκτέρευση

4η ηµέρα : ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση. Σε απόσταση περίπου είκοσι χιλιομέτρων από την πόλη της Ζακύνθου, το μικρό χωριό Λίμνη Κερίου βρίσκεται στην πλαγιά του Ακρωτηρίου Μαραθιά. Μια όμορφη μικρή παραλία με βότσαλα που περιβάλλεται από πολλές τοπικές ταβέρνες. Η Λίμνη Κερίου είναι ιδανική
αφετηρία είτε για να επισκεφθείτε τις σπηλιές και τις επιβλητικές παραλίες του Ακρωτηρίου Μαραθιά είτε για να πάτε προαιρετικά στο κοντινό νησί με τις χελώνες που περιβάλλεται από μια πανέμορφη θάλασσα και αποτελεί μέρος του θαλάσσιου πάρκου. Χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ’ ιδίων.
Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος στην πλατεία Σολομού. Διανυκτέρευση.

5η ηµέρα : ΖΑΚΥΝΘΟ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (570 χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση. Επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη. Άφιξη και αναχώρηση για την πόλη μας, δια µέσου Πάτρας, Ρίου – Αντιρρίου, Ιτέας, Λαµίας ή µέσω Εγνατίας οδού. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302