Κύθηρα 6 ημέρες – 5 νύχτες

Τιμή
ΑπόΑπό 419 €Από 399 €
Τιμή
ΑπόΑπό 419 €Από 399 €
Όνομα και επίθετο*
Email*
Τηλέφωνο*
Ημερομηνία Εκδρομής
Το αίτημά σας*
* Συμφωνώ με τους Όρους Συμμετοχής και την Δήλωση Προστασίας προσωπικών δεδομένων .
Παρακαλούμε να συμφωνήσετε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα
Αποθήκευση σε λίστα επιθυμιών

Η προσθήκη στοιχείου στη λίστα επιθυμιών απαιτεί λογαριασμό

16526
6 ημέρες - 5 διανυκτερεύσεις
Διαθεσιμότητα: 13/07, 27/07 & 05/09
Θεσσαλονίκη
Κύθηρα
Οδική εκδρομή

Λεπτομέρειες

Περιλαμβάνονται στην τιμή:
  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας
  • Την διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Τα εισιτήρια Νεάπολη- Κύθηρα– Νεάπολη, Νεάπολη - Ελαφόνησο- Νεάπολη
  • Πρωινό
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα
  • Συνοδό του γραφείου µας
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α
Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:
  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό
  • Φόρο διαμονής, τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση

Πρόγραμμα

1ηµέρα: Θεσσαλονίκη – Τρίπολη (690 χλµ.)

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τα γραφεία µας, στάση για καφέ στο ύψος της Λάρισας και συνεχίζοντας φτάνουμε στον Ισθμό της Κορίνθου και μπαίνουμε στην Πελοπόννησο. Ο δρόμος µας οδηγεί στην Τρίπολη, όπου και το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία µε την πόλη. Διανυκτέρευση.   

2ηµέρα: Τρίπολη - Γυθειο – Νεάπολη- Κύθηρα

Πρωινό. Σήμερα ξεκινάμε για το Γύθειο. Η όμορφη νησιώτικη πολιτεία θα µας γνωρίσει τις οµορφιές της. Το νησάκι Κρανάη που ένας µώλος το ενώνει µε τη στεριά, τον φάρο και τον πύργο του οπλαρχηγού της επανάστασης Τσανετάκη Γρηγοράκη στον οποίο στεγάζεται το ιστορικό Εθνολογικό μουσείο Μάνης. Συνεχίζουμε για τη Νεάπολη Λακωνίας, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για τα πανέμορφα Κύθηρα. Άφιξη στο νησί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση. 
                                                                                    

3η µέρα: Κύθηρα

Πρωινό. Η φύση προίκισε τα Κύθηρα, µε μοναδικές ομορφιές και τοπία που εναλλάσσονται και γεμίζουν τα µάτια µε μοναδικές εικόνες. Αρχίζουμε τη γνωριμία µας µε το νησί  ξεκινώντας από τα Μυρτίδια, όπου βρίσκεται η Μονή της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Εδώ μέσα στις µυρτιές που έδωσαν στην περιοχή το όνομα της, βρέθηκε η θαυματουργή της εικόνα. Συνεχίζοντας τη µέρα µας και περνώντας από το Λιβάδι, μεγάλο κεφαλοχώρι µε το περίφημο πέτρινο γεφύρι κτισμένο από την αρχή της Αγγλοκρατίας, φτάνουμε στη Χώρα (Κύθηρα), που τη χαρακτηρίζουν τα αρχοντικά και οι πανέμορφες κατοικίες των ευγενών και τη στολίζει η σιλουέτα του Ενετικού κάστρου. Χρόνος ελεύθερος. Καταλήγουμε στο Καψάλι επίνειο της Χώρας. Μπάνιο- γεύμα εξ’ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. Το βράδυ µια βόλτα στο μικρότερο αλλά ομορφότερο χωριό του νησιού τον Αβλέµονα, µε το μικρό καστέλο, (φρούριο) που χρησίμευε για την εποπτεία της περιοχής και του λιμανιού. Διανυκτέρευση. 

4η μέρα: Κύθηρα

Πρωινό. Σήμερα θα συνεχίσουμε τη γνωριμία µας µε το υπόλοιπο νησί. Μυλοπόταµος. Η πλατεία του Μυλοπόταµου µε το καμάρι, τον μικρό καταρράκτη της Φόνισσας και την νεράιδα, το Λαγκάδι µε τους νερόµυλους, αποδεικνύουν πόσο απλόχερη στάθηκε η φύση στις ομορφιές του χωριού. Περνώντας από τον Ποταµό (το μεγαλύτερο χωριό του νησιού) που ονομάστηκε “Της κυράς το χωριό” όταν κτίστηκε εκεί ο ναός της Ιλαριώτισσας για να στεγάσει την εικόνα της Παναγίας µε το έντονο βλέµµα που λέγεται ότι την έφεραν από τα Ιεροσόλυμα. Θα απολαύσουμε το µπάνιο µας στην Αγία Πελαγία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ μπορούμε να διασκεδάσουμε προαιρετικά µε τις ευκαιρίες που µας δίνει το νησί. Διανυκτέρευση.   

5ηµέρα: Κύθηρα – Ελαφόνησος - Τρίπολη

Πρωινό. Τελευταίες ξεχωριστές εικόνες θα γεμίσουν τα µάτια µας μέχρι την ώρα που θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Νεάπολη. Μας περιμένει η μοναδική Ελαφόνησος. Μαγευτική θάλασσα που δεν μπορεί να µην απολαύσουμε το µπάνιο µας και το απόγευμά να συνεχίσουμε το δρόμο µας για την Τρίπολη. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση. 

6ηµέρα: Τρίπολη – Λουτράκι - Θεσσαλονίκη (680χλµ)

Πρωινό και αναχώρηση για Λουτράκι, μια παραθαλάσσια πόλη στην Πελοπόννησο, κοντά στην Κόρινθο, γνωστή για τις ιαματικές πηγές και το φυσικό μεταλλικό νερό. Ημέρα επιστροφής να επιστρέψουμε στην πόλη µας. Η εκδρομή µας θα έχει τελειώσει άλλα εμείς πάντα θα αναζητούμε τα Κύθηρα.

Τιμοκατάλογος

Αναχώρηση: 13/07, 27/07 & 05/09

Ημέρες: 6 ημ

Διατροφή:  Πρωινό 

Χρήσιμες πληροφορίες

  • Οδηγός για την ενημέρωση ταξιδιωτών
  • Γενικοί όροι συμμετοχής
  • Πολιτική ακυρώσεων

Σημαντική ενημέρωση

Ο συνδυασμός των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρονται αποτελεί πακέτο κατά την έννοια της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302. Συνεπώς, απολαμβάνετε όλων των δικαιωμάτων που προβλέπονται στην ΕΕ για τα πακέτα.

Η εταιρεία Diesel Travel MIKE έχει την πλήρη ευθύνη για την ορθή εκτέλεση του πακέτου συνολικά. Επιπλέον, όπως επιβάλλει ο νόμος, η εταιρεία Diesel Travel MIKE εξασφαλίζει τη διαθέσιμη προστασία προκειμένου να σας επιστρέψει τα ποσά που καταβάλατε και, αν η μεταφορά περιλαμβάνεται στο πακέτο, να διασφαλίζει τον επαναπατρισμό σας σε περίπτωση που καταστεί αφερέγγυα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά δικαιώματα σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/2302